Celebrity

26. listopadu 2023 13:30

Žaneta Dernerová

Malý Mišo touží získat Zlatého Pátroviče. Pro cenu neváhá jít s kůží na trh

Asistent známé soutěže Mišo se nikdy nebál ani těch nejnebezpečnějších kousků a klidně zaskočil za porotce, když se báli si něco vyzkoušet. I on však má velké přání. A je pro něj ochoten udělat téměř cokoliv. Na pódiu se tak ukáže v dámském oblečení, v převleku včelky nebo téměř nahý. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Michal Kalman neboli malý Mišo je součástí talentové soutěže už od jejího počátku. Stejně jako legendární Jozef Pátrovič, který nedávno ve věku dvaaosmdesáti let zemřel, nechyběl v první řadě před 13 lety. A nechybí ani letos. Jenže zatímco po Pátrovičovi pojmenovali i speciální cenu udělovanou lidem za neutuchající víru ve vlastní nadání, asistent Mišo se ničeho takového nedočkal. Touží proto získat alespoň ono extra ocenění.

„Po jedenácti letech chci Pátroviče,“ odpoví na dotaz Jara Slávika poté, co vtrhne na pódium v dámském oblečení. Ke všemu ne v ledajakém. „Co jsi dělal v mojí šatně? To je moje!“ podotýká zpěvačka Marta Jandová, která v jedné z epizod slavné soutěže splnila písničkáři sen, když si s ním zazpívala hit skupiny Olympic. Poté, co Mišo nezaujme tímto netradičním oděvem, zkusí to v kostýmu včelky. V dalším díle show Česko Slovensko má talent, na kterou se můžete těšit v neděli večer na Primě, tak vletí na jeviště v pruhovaném nafukovacím převleku. Jenže ani ten nezabere.

Maskot talentové soutěže se však nevzdává. Pro získání zlaté sošky dokonce neváhá odhodit svršky a před porotu i diváky předstoupí téměř nahý. Intimní partie mu zakrývá jen úzký proužek zelené látky a na obličeji má podobiznu obávaného kata Jara Slávika. „Jestli si myslíš, že tohle stačí, tak nestačí. To je málo,“ kroutí hlavou čtyřicátník Jakub Prachař. Snaha malého Miša ale nezná hranic. Přemluví jednu ze soutěžích, aby si s ním střihla duet. Podaří se jim společně získat onu vytouženou cenu?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.