Celebrity

24. září 2022 13:06

Vanesa Havlíková

Úraz Dagmar Havlové: Zlomený kotník na místě se zvláštní symbolikou

Bývalá první dáma Dagmar Havlová (69) se nešťastně zranila. Utrpěla zlomeninu kotníku a skončila o berlích. Stalo se to na místě, které pro ni má hlubší význam. Nehoda prý herečce naznačila, že by měla zpomalit životní tempo.

Herecká legenda Dagmar Havlová se zranila. Na svých sociálních sítích, na kterých je v poslední době velmi aktivní, se s fanoušky podělila o nepříjemný zážitek.

Vysilující období

S nástupem podzimu obvykle nastává pro mnohé z nás náročnější období plné změn. Zkracují se dny, blíží se zima a pomalu je na čase rozloučit se s uvolněným letním režimem. Více práce, stres a únava se může rychle podepsat na našem zdraví. To už poznala i bývalá první dáma Dagmar Havlová.

„Únava, moc práce, málo spánku a je to tady. Zlomenina na kotníku. Už ani nevyzvedávám nové ortézy a berle. Beru ty staré. Pochopí to jen další workoholik. Včera na celkem rovném mostě v teniskách jsem si zvrtla kotník,“ podala herečka vysvětlení skrze své sociální sítě k nehodě, která se jí přihodila.

Právě díky osudnému místu si vzpomněla i na svého zesnulého manžela Václava Havla (†75), který nechal tento most vybudovat.

„Most, klenoucí se od letohrádku sv. Anny přes Chotkovu silnici nechal ze soukromých peněz postavit můj muž, podle návrhu Bořka Šípka. V rámci projektů naší Nadace. Je to znamení ‚zastav se?‘ Paradoxní, že zrovna na tomto mostě,“ zavzpomínala na svou zesnulou lásku Dagmar Havlová.

V závěru všem svým fanouškům vzkázala milá slova. „Slunečný a bez úrazu víkend Vám všem,“ zakončila Dagmar Havlová svůj příspěvek milým přáním a popřála všem svým sledujícím, aby si víkend užili hlavně ve zdraví.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.