Astročlánky

21. prosince 2023 05:30

Eliška Reiglová

Vánoční líčení podle znamení: Vodnáři by měli být kreativní, Raci vsadit na jemnost

Každá žena by chtěla na Štědrý den zazářit. Není to tak těžké, stačí, když ke svátečnímu outfitu přidáte také pěkné líčení. Vyzkoušejte ho tentokrát podle vašeho znamení zvěrokruhu. Jak byste se měly na svátky nalíčit podle horoskopu?

Beran

Následujte váš odvážný a energický charakter a zkuste líčení s výraznými a živými barvami. Použijte jasnou červenou nebo oranžovou rtěnku a experimentujte s barevnou oční linkou. Nebo jste-li odvážnější, zkuste líčení s očními stíny v ohnivých barvičkách.

Býk

Zůstaňte věrné svému přirozenému a elegantnímu stylu. Použijte jemné a přirozené barvy očních stínů, jako jsou tóny hnědé, šedé nebo růžové. Zkuste zachovat líčení co nejjednodušší a namísto rtěnky zkuste třeba jen trochu lesku či hydratačního balzámu.

Blíženci

Na Štědrý den můžete využít vaši kreativitu a zkusit nové fígle. Použijte více než jeden oční stín a zkuste vykouzlit na očích barevné kouřové stíny, případně si jen pohrajte s barevnou linkou. Vánoce jsou ideální příležitost sáhnout po odstínech, kterým se v paletce běžně vyhýbáte.

Rak

Raci jsou známí svou citlivou a romantickou povahou. Pro váš dokonalý vzhled na Vánoce vyberte jemné, perleťové barvy očních stínů, jako jsou pastelové odstíny růžové, fialové nebo modré. Dodají vám něžný a romantický nádech.

Lev

Rády se stáváte středem pozornosti a chcete vypadat elegantně i výrazně zároveň. Zkuste líčení s výraznými očními linkami, které vám svědčí, nebo s třpytivými očními stíny. Nepostrádáte odvahu a můžete se těšit, že váš make-up z vás udělá hvězdu večera.

Panna

Jste praktické a upřednostňujete jednoduchost. Zvolte líčení se světlými, matnými barvami očních stínů, jako jsou různé tóny béžové, šedé nebo hnědé. Zkuste se zaměřit na perfektní vykreslení obočí, které je rámem obličeje, nebo na linky, kterými už finálnímu looku jen dodáte šmrnc.

Váhy

Mezi lidmi obecně platíte za estéty a milovníky harmonie. Zkuste tedy líčení, které je vyvážené. Použijte velmi jemné a nepříliš pigmentované oční stíny, jako jsou pastelově modrá, fialová nebo zelená. Nebo zkuste vykouzlit přirozený vzhled pouze s řasenkou a jemnou rtěnkou.

Štír

Štíři jsou známí svou intenzitou a vášní. Používejte proto oční stíny v tmavších odstínech, jako jsou tmavě hnědá, temně modrá nebo nachová, a zdůrazněte rty výraznou červenou rtěnkou. Dojem na vás v kombinaci s nimi ale udělá i obyčejná silná černá linka.

Střelec

Jste přirozeně veselí a umíte se radovat ze života. Když budete volit oční stíny, vezměte v potaz jasné, veselé barvy, jako jsou tóny zlaté, oranžové nebo fialové. Nezapomeňte ani na rozjasnění tváří a použijte růžový nebo broskvový odstín rtěnky či lesku.

Kozoroh

Kozorozi jsou známí svou seriózností a praktičností. Zkuste se zaměřit na jednoduché a přirozené líčení. Použijte jemné odstíny hnědé nebo šedé a zkuste zdůraznit rty jemnou rtěnkou nebo leskem. Zachováte si tak eleganci.

Vodnář

Jste kreativní a zkoušení nových věcí vás jednoduše baví. Zkuste experimentovat s líčením očí, použijte výrazné barvy očních stínů, v podstatě kterékoliv, které jsou dost křiklavé. Líčení můžete završit rtěnkou, která nevyniká barvou, ale třeba jen silným třpytem. To se k Vánocům koneckonců hodí.

Ryby

Jakožto Ryby jste romantické a citlivé. Vyberte proto jemné, pastelové odstíny očních stínů, jako jsou tóny růžové, světlemodré nebo fialové, v závislosti na tom, která barva více lichotí vašim očím. Zkuste je pak zvýraznit ještě tenkou linkou a naneste na rty lesk v jemném odstínu.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.