Velká věštba na červen pro Váhy: Budete bojovat sami se sebou i s něčí žárlivostí

Co čeká Váhy v krásném šestém měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na červen, kterou pro Váhy z tarotových a mariášových karet a také z run vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Tarotové karty vám na červen předpovídají, že budete potřebovat odvahu, protože budete muset překonat nějaké své strachy. Možná budete mít pocit, že máte spoustu klacků pod nohama, vše ale dopadne nejlépe, jak může.

Co říkají mariášové karty?

Začátek měsíce bude velmi příznivý.

Ve druhé dekádě byste mohli vést nějaký boj sami se sebou. Můžete mít pocit, že o něco přijdete, například o peníze nebo o své pohodlí. Nepřítelem ale můžete být vy sami. Stačí, když se budete ovládat a vezmete to jako nějakou lekci, která vás má něco naučit.

Ve třetí dekádě se můžete stát terčem něčí žárlivosti. Možná vám to moc sluší, nebo děláte něco moc dobře. Nakonec se to ale obrátí ve váš prospěch a podaří se vám z někoho si lehce vystřelit. Také by vás nějaký zajímavý člověk mohl koncem června pozvat na rande. Berte to ale jen jako zajímavé rozptýlení, ne začátek něčeho vážnějšího.

Jaké jsou děti narozené ve znamení Vah?

Malé Váhy jsou takové princezničky, které se potřebují parádit a vydrží tak klidně celý den. I když se vrací z hřiště, přijdou vzorně načančané. Je jim vlastní diplomacie, která jim pomůže v životě docílit všeho, co chtějí.

Vaše runa na červen: Dagaz

Runa Dagaz znamená přeměnu, vítá nový den, kdy světlo vítězí nad temnotou. Jako talisman pomáhá prosvětlit mračna okolo vás a zajistit v životě to opravdu důležité.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.