Velká věštba na květen pro Kozorohy: Všechny změny budou pro vaše dobro

Co čeká Kozorohy v rozkvetlém pátém měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na květen, kterou pro Kozorohy z tarotových a mariášových karet a také run vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na květen vám z tarotových karet vychází karta Smrt, které se vůbec nemusíte bát. Je to transformační karta spojená s planetou Saturn, což je velmi přísný a konzervativní učitel, který nás má do života dobře vyškolit. Budete v sobě muset něco starého uzavřít, zbavit se toho, co vám už neslouží, a naučit se něco nového.

Co říkají mariášové karty?

Všechny změny, které se v květnu budou dít, budou pro vaše dobro. A to i věci, které souvisí s vaší láskou, která bude v květnu spíše milenecká. Začátkem května vás čeká i nějaké kratší cestování, díky kterému si trochu pročistíte hlavu.

Ve druhé dekádě budete řešit úřední věci a budete se snažit zařizovat vše, co se týká lidí kolem vás a toho, jak vy na ně působíte. A bude se vám dařit. Možná přijde i nějaké zajímavé pozvání.

Ve třetí květnové dekádě se dozvíte a naučíte nové věci, zejména od starších žen. Buďte tedy v jejich blízkosti ostražití. Právě některá z nich může být nevědomým poslem bohů.

Polibek od Kozoroha

O Kozorozích je známo, že mají dva druhy polibků. Jeden je na veřejnosti, velmi cudný, a pak mají úplně jiný druh polibků, které patří do ložnice.

Vaše runa na květen: Fehu

Fehu představuje sílu a hojnost, a to nejen materiální, ale i v duchovní rovině, když se s ostatními můžete podělit například o své zkušenosti nebo zážitky. Fehu také přitahuje bohatství, ale jenom tehdy, když je využívaná rozumně a s mírou.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.