Velká věštba na září pro Blížence: Konec měsíce přinese radost a štěstí

Co čeká Blížence v devátém měsíci roku 2022? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co by naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na září, kterou pro Blížence z tarotových a mariášových karet a také run vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na září vychází Čtyřka disků, která předpovídá, že se zaměříte hlavně na práci. Tato karta vás totiž donutí zamyslet se nad tím, jak jste hmotně zabezpečeni. Můžete tak mít pocit, že máte pořád málo, i kdybyste měli dost.

Co říkají mariášové karty?

Hned začátkem měsíce vás čeká úřední nebo lékařské jednání. Naštěstí jak rychle přijde, tak i rychle odejde a vše dokážete vyřešit ještě během první dekády.

Ve druhé zářijové dekádě si dávejte pozor na partnerské hádky, které přijdou zničehonic.

Třetí dekáda bude vysloveně zisková a přinese vám radost a štěstí. Pravděpodobně budete investovat do svých znalostí nebo do věcí, které souvisí s vaší prací, a to vám v budoucnu přinese štěstí a prosperitu.

Ideální strom pro Blížence: Topol

Topol vám ukáže ambiciózní cíle, kterých můžete ještě dosáhnout. Procházejte se často pod těmito stromy, ale se zvednutou hlavou, a rychle na vás přejde jejich moc a inspirace. Ševelení listů topolů umí odpovědět na hodně vážných životních otázek.

Vaše runa na září: Hagalaz

Hagalaz je matka run, která vám dává určité zkoušky, které vás nemají zničit, ale naopak vás posílit a vykrystalizovat vaši vnitřní sílu, vaše odhodlání nepoddávat se věcem. Proto neusněte na vavřínech a hlídejte si vše, co se kolem vás děje.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.