Celebrity

2. června 2023 18:30

Kisa Císařová

Veronika Žilková o vztahu s Holomáčem: Pepa je v řadě, čeká jako správný ctitel

30+ Otázek Veronika Žilková

Přestože byl pro Veroniku Žilkovou (61) krach manželství s Martinem Stropnickým (66) obrovskou životní ranou, herečka se jako už mnohokrát v životě dokázala oklepat a jít dál. Pochopení a otevřenou náruč našla u Josefa Holomáče (63), se kterým ráda tráví společné chvíle. Jak to ale s rockerem doopravdy mají?

„Stále jsme s Pepou kamarádi. Je rozvedený a já jsem pořád ještě ve fázi soudu,“ odpověděla Veronika Žilková v pořadu 30+ Otázek na otázku, zda pořád platí, že jsou s Josefem Holomáčem pouze přáteli. Přesně tak se totiž herečka o vztahu s muzikantem vyjadřuje. Vypadá to, že se nechce pouštět do oficiálně potvrzeného vztahu, dokud za sebou nebude mít rozvod se svým stále ještě manželem Martinem Stropnickým. Že ale k baskytaristovi kapely Argema chová silné city, doložila její odpověď na otázku, zda je otevřená případným pozváním na rande.

„Jako od někoho jiného? To asi ne. Pepa je v řadě, čeká jako správný ctitel. Takže až budu volná, musím jít na první rande s ním. A pak uvidím,“ svěřila se s úsměvem oblíbená herečka, která aktuálně září v seriálu Dobré zprávy. V něm hraje velmi svéráznou a trochu hippie umělkyni a v neposlední řadě taky matku postavy Vladimíra Polívky (33). A právě poslední jmenované bylo pro Veroniku velmi příjemným bonusem k roli. „Měla jsem skvělého syna Vladimíra Polívku a já s Polívkovými kamarádím už dlouho. S Bolkem jsem natočila film Zapomenuté světlo a teď hraji u něho v divadle,“ objasnila.

Řeč ale přišla i na její vlastní děti. Herečka prozradila, že její nejmladší dcera Kordula, která se věnuje jezdectví a závodění, propadla lásce ke koním v pěti letech. „Držím mobil a točím. A jak to točím, mám zavřené oči, abych to neviděla, protože se strašně bojím,“ zněla její odpověď na dotaz, co se jí honí hlavou, když Kordula závodí.

Čtěte také: Veronika Žilková je na Kordulu pyšná. Herečka řekla, jak se liší od sestry Agáty

Dokázala by říct pochvalnou i kritickou věc o hereckém projevu syna Vincenta? A jaký nejzajímavější poznatek přivezl další syn Cyril z cest po světě? Co byla první věc, kterou Veronika řekla své nejmladší vnučce Rozárce? Jak často se jí podaří vyjet na procházku s kočárkem? A na co se nejvíce těší v létě? To vše a mnohem více se dozvíte v pořadu 30+ otázek, který můžete zhlédnout ve videu na začátku článku. Kromě jejích odpovědí navíc exkluzivně uvidíte místo, kde se seznámila s Pepou Homoláčem.

Sdílejte článek
Štítky Veronika Žilková vztah otázky herečka děti randění 30 otázek Josef Holomáč

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.