Celebrity

12. listopadu 2023 07:00

Vanesa Havlíková

Vincent Navrátil o svých diagnózách: U zamykání dveří dělám zvuky a brzo oslepnu

Syn Veroniky Žilkové (62) Vincent Navrátil (26) je mladý talentovaný herec, kterému se po profesní stránce velmi daří. Málokdo by ale řekl, že v životě osobním to tak nemá. Už nějakou dobu ho totiž trápí psychické problémy. V talkshow u Honzy Dědka nyní přiznal, že se potýká hned se dvěma diagnózami.

Sympatický Vincent Navrátil se stále více prosazuje jako herecký i autorský talent. Díky studiu v zahraničí, které má syn Marka Navrátila (†55) za sebou, navíc hovoří plynně anglicky, což mu po kariérní stránce ještě více nahrává. Přestože o práci očividně nouzi nemá, trápí ho zcela jiné problémy. V 7 pádech Honzy Dědka přiznal velmi nečekanou informaci.

Vincenta Navrátila sužují psychické problémy

Vincent podle svých slov už nějakou dobu bojuje s psychickými problémy. „Mám obsedantně kompulzivní poruchu. Když zamykám, musím u toho dělat zvuky. Musím si říct: ‚Zamčeno, zamčeno, prrr, prrr.‘ Mám rituály, které dělám, když dělám určité věci. Vy se smějete, ale všichni jsou ze mě na nervy,“ povzdechl si.

Čtěte také: Vojta Kotek a jeho obsese. Neuhodnete, jakou aplikaci v mobilu zbožňuje

Kromě poruchy, které se zkráceně říká OCD (projevuje se myšlenkami, jež člověka nutí opakovaně vykonávat určité rituály, a pokud je neplní, nastupují úzkosti), trápí Vincenta také hypochondrie. „Teď se momentálně bojím, že za dva dny oslepnu. Nevím, co mi je, bolí mě oči. Každý den mám jinou chorobu. Aktuálně jsem ve stadiu oslepnutí,“ prohlásil Vincent Navrátil, přičemž možnou příčinu bolesti očí nespecifikoval.

Herec přiznal, že je škrt

Kromě zdravotních problémů, o kterých se bratr Agáty Hanychové v show rozpovídal, přiznal, že ho trápí ještě jedna věc. „Celý život jsem velmi špatný na dárky, tak dávám lásku. Zapomenu na dárek, tak vezmu plechovku od tenisáku, dám do ní pusinku a dám lásku,“ prásknul na sebe syn Veroniky Žilkové.

Kromě Vincenta Navrátila se v talkshow představil také operní zpěvák Štefan Margita.

Agáta vždycky dává kabelky, auto… to umí dát každý, ale lásku, to umí dát jenom pravý škrt. Zapomínám a doháním to takhle. Květinu přinesu, většinou je to kytka, co máma dostala v divadle,“ dodal v 7 pádech Honzy Dědka, které můžete sledovat vždy v úterý ve 21:35 na Primě.

Podívejte se, jak se Vincent Navrátil za poslední roky změnil:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.