Celebrity

9. října 2023 15:30

Tomáš Durčák

Vladimír Růžička vedle manželky mládne. Jejich společná fotka rozněžnila fanynky

Legendární hokejista Vladimír Růžička (60) má nyní řadu důvodů k radosti. Nejenže získal jako trenér nové angažmá v sousedním Slovensku, ale když se z Bratislavy vrátí domů, radost mu dělá dcera Lejla a manželka Marie (34). Společný snímek manželů nyní udivil sociální sítě, kde oba sbírají pochvalné reakce. „Růža“ na něm totiž vypadá tak o polovinu mladší.

„Mám ho na chvíli doma,“ pochlubila se dnes Marie Růžičková u společné fotografie s manželem. Vladimír nyní díky novému angažmá tráví mnoho času až v Bratislavě, a tak musí doma s malou Lejlou vše zvládat samy. Jak ale snímek ukazuje, manželé jsou spolu nesmírně šťastní a jejich vztah jim očividně oběma velmi prospívá.

Mohlo by vás zajímat: Michaela Salák je šestinásobnou maminkou. V porodnici oslavila narozeniny

Jak jinak si vysvětlit fakt, že Vladimír na fotce vedle své manželky vypadá spíš jako třicetiletý mladík. „Oba jen záříte láskou a pan Růžička po vašem boku jen kvete a mládne. Jste nádherný pár,“ rozněžnila se v komentářích pod snímkem jedna z fanynek. „Moc vám to sluší a musím říct, že vedle vás, Maruško, krásně omládl. Je vidět, že jste šťastní. Upřímně vám to moc přeji!“ pochválila Marii Růžičkovou další dojatá sledující.

Růžičková zklidnila bouřliváka

Marie má mimo jiné podíl na tom, že se dřívější známý bouřlivák Vladimír postupně zklidnil a dnes je z něj větší pohodář. „Ještě v době, kdy jsme se poznali, byl sice stále bouřlivější, jak si ho možná někteří fanoušci pamatují. Postupem let se ale spíš zklidňuje a dneska je z něj vážně pohodář,“ řekla Marie webu Prima Ženy.

Manželé letos oslavili již šest let od své pohádkové svatby, a jak Marie přiznala, společně prožité roky jejich vztah dělají stále pevnějším. „Určitě nás ta doba víc stmelila. Může za to nejen svatba, ale také fakt, že se nám narodilo dítě. Pak najednou začnete spoustu věcí vnímat jinak. Dnes jsem díky všemu, co jsme spolu prožili a zvládli, s Vladimírem ještě šťastnější a spokojenější než na začátku,“ svěřila se manželka legendárního hokejisty.

Vladimíra navíc nepochybně těší, že doma nemá jen milovanou manželku, na niž se může spolehnout, ale také zapálenou hokejovou fanynku. „Odmalička jsem se dost pohybovala okolo hokeje i fotbalu, takže sport jako takový mám moc ráda a hokej opravdu hodně ráda. Jsem aktivní fanoušek, nevnímám to jen naoko, pasivně, aby se neřeklo. A když se jdu podívat na zápas, nejdu taky jenom tak na ozdobu, ale protože mě to opravdu zajímá a baví,“ popsala Marie, která doma může jednotlivé zápasy rozebírat s tím nejpovolanějším.

Čtěte také: František Němec prožil bouřlivá léta. Žena to s ním neměla lehké, v hospodách se rval

Jak 25 let po legendárním Naganu žije nejen Vladimír Růžička, ale i jeho tehdejší spoluhráči z reprezentace?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.