Vánoce

5. prosince 2023 13:45

Zuzana Schneidewind

Tip na dárek: Výhodné vánoční předplatné na prima+ zajistí zábavu na celý rok

Nový seriál Banáni sledujte exkluzivně na prima+

Tip na skvělý dárek, který bude vašim blízkým dělat radost klidně po celý rok. Věnujte jim voucher na prima+ a užijí si nekonečně filmové zábavy, více než dva tisíce českých a zahraničních titulů, exkluzivní videoobsah, předpremiéry seriálů i obsáhlý archiv starších dílů oblíbených pořadů čí živé vysílání. To vše ve FullHD kvalitě a bez reklam.

Na prima+ najdete unikátní obsah, který se na televizních obrazovkách ještě neobjevil. S předplatným PREMIUM si ho navíc vychutnáte bez přerušení. Čeká na vás pokračování dobrodružství říčních policistů tentokrát Na vlnách Jadranu, bláznivý nekorektní seriál Banáni o skladnících, kteří se náhodou stali drogovými dealery, nebo komedie z prostředí dětského fotbalu Malá velká liga.

Vánoce podle vašeho gusta a bez přepínání

Nejen na sváteční dny je už na prima+ připravena štědrá nadílka. Pěkně na jednom místě najdete pohádky Tři oříšky pro Popelku, Šíleně smutná princezna, Honza málem králem, Princezna se zlatou hvězdou, Hrátky s čertem, Pyšná princezna, Tři bratři, Jak se budí princezny, Nejkrásnější hádanka, Anděl páně nebo Byl jednou jeden král. Nechybí ani ty nejkrásnější vánoční filmy: S tebou mě baví svět, Sněženky a machři, Pelíšky, Anděl na horách, oba díly Špindlu nebo Ženská na vrcholu.

Stovky filmů a tisíce hodin zahraničního obsahu

Milovníci filmů si u nás vyberou jak z populárních českých titulů, jako Ostrov, Nikdy neříkej nikdy, Zatmění, Jan Žižka, Děti Nagana, Princezna zakletá v čase II nebo Střídavka. Potěší i štědrá nabídka filmové klasiky a zahraničních trháků, jako Rumový deník, Rocky, Robocop, Krvavý sport, Amelie z Montmartru nebo Parazit.

S prima+ nic nezmeškáte

Ať už jste nestihli poslední díl, nebo chcete začít pěkně od první série, v nekonečném archivu prima+ na vás čekají starší díly vašich oblíbených pořadů – od Prostřeno!, Prima Partičky, Inkognita až po ZOO, Einsteina i zamilované turecké telenovely.

Malý, střední i velký dárek – pro každého máme něco

Ať už je váš rozpočet na letošní Vánoce jakýkoli, v naší nabídce najdou to pravé všichni. Do konce prosince můžete vybírat ze zvýhodněného předplatného na jeden měsíc, tři měsíce, šest nebo dvanáct měsíců.

Tarify

Běžná cena Zvýhodněná cena
1 měsíc 149 Kč 99 Kč
3 měsíce 447 Kč 399 Kč
6 měsíců 894 Kč 745 Kč
12 měsíců 1 788 Kč 1 490 Kč

Nákup navíc máte na dosah ruky téměř kdekoli. Zvýhodněné předplatné na prima+ totiž zakoupíte ve všech pobočkách řetězců Traficon, Pajak, Valmont, Tipsport, Chance, Geco i v Alze. Můžete ho samozřejmě pořídit také online z pohodlí domova nebo cestou do práce na givery.cz a herni-kupony.cz.

Akční předplatné na jeden měsíc za 99 Kč najdou v prosinci i zákazníci na Prima nákupech.

Uživatelé Kaufland Card navíc mohou zakoupit zvýhodněné předplatné v ceně 99 Kč/měsíc (po dobu tří měsíců) až do konce ledna.