Módní alarm z premiéry Děti Nagana. Kdo nejlépe vystihl dress code smart casual?

Móda na premiéře filmu Děti Nagana

Dress code „smart casual“ v sobě má spojit eleganci i pohodlí, pro mnoho lidí je to ale trochu nepochopitelné zadání. Kdo tento styl na premiéře filmu o hokeji Děti Nagana dobře vystihl a kdo ne? Módní alarm připravila návrhářka Anna Tejklová.

Dominik Chabr dokázal, že jako nej muž planety se v módě vyzná

Dominikův styl splňuje daný dress code naprosto do detailu. Sportovní padnoucí sako, kalhoty střihu slim, švestkově fialová košile i zářivě bílé tenisky tvoří dohromady velmi elegantní, a přitom uvolněný vzhled. Nejkrásnější muž planety se jako model v módě skutečně vyzná.

Mohlo by vás zajímat: Stylistka manželů Pavlových: Flanelky nebyly zvolené náhodou, prezident odmítá kabáty

Stylová Klára Issová

Další, komu se podařilo spojit požadavek na zářivou eleganci i neformálnost, je herečka Klára Issová. Trend kombinace obyčejné košile s velkolepou sukní či třpytivými kalhotami se drží dlouho a na tuto příležitost je to ideální oděv. Růžová kabelka se k bílé a zlaté hezky hodí, dobře doladěny jsou i doplňky a účes. Velmi povedený vzhled.

Výrazná dvojice

Zde má dáma úžasnou saténovou sukni a chápu záměr s volným svetrem, který měl asi udělat podobný efekt jako výše košile s třpytivým spodkem. Nevýhoda hezkých plných tvarů ale je, že je s nimi celkově oblékání náročnější, a to na výběr materiálů i střihů. Zde široký svetr nebyl ideální volbou, protože zbytečně přidal objem v pase a celkově ženu zmohutnil. Chválím ale vykukující otevřené boty. Pán má oblek odpovídající vyššímu dress codu, to však nevadí. Rozhodně není na škodu přijít oblečen lépe než hůře.

Mohlo by vás zajímat: Podívejte se na 5 českých mužů, kteří mají skvělý styl

Nora Fridrichová ve svetru

Reportérka Nora Fridrichová událost naopak trochu podcenila. Její oblečení je sice neformální, eleganci či slavnostnější prvek zde ale nenajdeme. Šaty působí jako starší svetr. Boty, které obula, jsou zabiják jakéhokoliv stylu a nikomu nesluší.

Originální žena

Tato paní je originální a své oblečení vyladila vyloženě zábavně. Stylově se k sobě dokonale hodí psaníčko, typ bot i mašle à la podprsenka. Kontrast s „kancelářským“ oblečením dodává ten správný směr. Mašle by jí slušela i v pase. Dress code každopádně splněn bez výhrad.

Elegantní, ale temná Bára Basiková

Zpěvačka Bára Basiková zvolila hezké a vhodné oblečení, obzvláště dobře udělala s výběrem bot. Škoda jen, že je tak extrémně zahalená v černé. Barevná kabelka, šátek či šperk by celku prospěl. Takto září alespoň výrazná rtěnka.

Štěpánka Fingerhutová v nenápadném modelu

Na tomto oblečení je zajímavé, že přestože má herečka výstřih do pasu, působí celek usedle a nenápadně. Větší jiskru by určitě dodala změna bot za otevřené páskové a na vyšším podpatku. Vyžehlené rukávy by též šatům prospěly. Jinak proč ne, decentní vzhled má taky své místo.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.