Celebrity

4. prosince 2022 17:43

Tomáš Durčák

Výjimečná slova Zlatovlásky. Jorga Kotrbová zareagovala na smrt kolegyně

O tom, jak dnes žije bývalá slavná herečka Jorga Kotrbová (75), toho příliš známo není. Nejenže před téměř 20 lety pověsila herectví na hřebík, ale už téměř dekádu s médii vůbec nekomunikuje a žije zcela v ústraní. Nyní však udělala vzácnou výjimku.

Milionové dědictví a život v ústraní

Svou poslední roli ztvárnila v roce 2003, načež s herectvím definitivně skončila. Dle některých hlasů za její předčasný odchod do důchodu mohl milionový majetek, který zdědila v restituci po otci. Díky němu již nadále nemusela pracovat a mohla si naopak začít plnit své sny. V Ludvíkově pod Smrkem na Liberecku si pořídila ranč s koňmi a přestěhovala se tam i s nejbližší rodinou.

Jorga Kotrbová se proslavila také v komedii Pátek není svátek:

Veřejný život a herecké role Jorga Kotrbová před téměř deseti lety vyměnila za přírodu, zvířata a také starání se o vnoučata svých dvou dcer Julie a Tamary. „Nezlobte se, nedávám už rozhovory. Jsem v důchodu, užívám si rodiny a venkova, jsem už osoba neveřejná,“ zareagovala nekompromisně herečka známá z pohádek Zlatovláska či Honza málem králem na snahu deníku Aha! získat s ní rozhovor.

Pár výjimečných slov

Asi jediná slova mimo omluvu a odmítnutí jakéhokoli vyjádření Jorga médiím řekla až tento pátek, kdy ji kontaktovala Frekvence 1 ohledně francouzské herečky Mylène Demongeot. Ta ve čtvrtek 1. prosince ve věku 87 let zemřela a s českou herečkou ji pojila trojice filmů o Fantomasovi, ve kterých Kotrbová právě Mylene dabovala.

„Je to smutné, nikdo nemládneme,“ reagovala na informaci o smrti francouzské kolegyně pětasedmdesátiletá Kotrbová. „Ale nezlobte se, žiju mimo Prahu a s médii jinak nemluvím,“ promptně jakoukoli šanci na další ihned utnula.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.