Astročlánky

25. září 2024 06:30

Kisa Císařová

Vyložené karty Helen Stanku: Veronika Žilková cítila, že syn Melichar nepatří na tento svět

Vyložené karty Helen Stanku - Veronika Žilková

Kdo zná životní příběh Veroniky Žilkové (62), by nejspíš souhlasil s jejími vlastními slovy, že za to, v co věří, se herečka neváhá rvát. Návštěva Veroniky Žilkové v pořadu Vyložené karty Helen Stanku ovšem odhalila šokující skutečnost. Když Veronika Žilková porodila svého posledního syna Melichara († 6 měsíců), intuice jí napověděla, že chlapeček, který se narodil s těžkou vrozenou nemocí, bohužel nepatří na tento svět.

Tenhle díl pořadu Vyložené karty Helen Stanku měl pořádně ostrý rozjezd. Během úvodního segmentu nazvaného automatická intuitivní kresba kartářka slavných Helen Stanku svým hostům tlumočí, co o nich dokáže vyčíst z magických tahů svého pera. Jakmile se s Veronikou Žilkovou dostaly na téma šesté čakry alias čakry třetího oka, která je zodpovědná za intuici, dostaly se dámy k překvapivě citlivému tématu. „Ono je to bohužel někdy i negativní, protože jsou chvíle, kdy cítím, že mám něco vzdát. Stalo se mi to, když mi oznámili, že mé poslední dítě má velkou vrozenou vadu. A já jsem cítila, že nepatří na tento svět,“ prozradila Veronika Žilková v pořadu Vyložené karty Helen Stanku.

„Vlastně mě to zaskočilo. Vzhledem k tomu, jak strašně bojuji o různé věci. Nicméně tady jsem intuitivně věděla a upřímně si říkala, jestli má medicína smysl za každou cenu, protože jen prodlužovala utrpení. Bylo to jednou jedinkrát v životě, kdy jsem cítila, že nemám bojovat,“ vyznala se herečka kartářce Helen Stanku a dodala, že zkrátka ctí svou intuici. Ta Veronice Žilkové údajně napovídá, že jinak v životě bojovat má. Proto prý herečka bojuje, a to i když se tomu všichni okolo ní smějí. Kromě povídání o intuici přišla řeč i na Veroničinu snahu odstřihnout se od jejích bývalých manželů.

Co se práce týče, obsazovaná herečka se rozpovídala o své roli ve filmu Světýlka, který měl nedávno premiéru v českých kinech. A podle slov samotné Veroniky Žilkové si v něm střihla jednu z mála negativních rolí, které má ve svém hereckém rejstříku. Řeč přišla i na to, podle čeho a jak si stále půvabná blondýna v životě vybírala partnery. Dotaz na závěr, který Veronika dostala možnost položit věhlasné kartářce, zněl, co se stalo s jejím milovaným kocourem. Ten totiž už před časem nedorazil domů. Odpověď na tuhle otázku i všechno, co v pořadu zaznělo, se dozvíte, když si pustíte Vyložené karty Helen Stanku v úvodu článku.

Sdílejte článek
Štítky Veronika Žilková herec celebrity kartářka Helen Stanku kartář Vyložené karty Helen Stanku Světýlka umění a zábava umění, kultura, zábava a média společenská rubrika

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 9. 2024

V lásce a romantice by se vám nyní mělo dařit, Berani. Něco ve vás vzbudilo detektivní náladu a vy toužíte zkoumat, pátrat a hledat pravdu v každé situaci. Váš fundovaný, stabilní a praktický přístup bude vaší největší předností. Ujistěte se, že dnes necháte roli mučedníka někomu jinému. Vy jste ten, kdo musí převzít kontrolu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.