Celebrity

1. září 2023 17:30

Tomáš Durčák

Yvetta Kornová řeší nepříjemný problém. Bojím se lidí, přiznala

Mladší sestra Jiřího Korna (74) se aktuálně snaží využít druhé šance, kterou jí životní osud po mnoha nelehkých letech nadělil. V její snaze vrátit se naplno zpět do běžného života jí však brání drobná fóbie z ostatních lidí, díky čemuž má nyní problém vyrážet do společnosti.

Yvetta Kornová (61) se o svém strachu z ostatních lidí svěřila při účasti na finále soutěže Anděl mezi zdravotníky, kde byla jednou z porotkyň, stejně jako exmanželka jejího bratra Kateřina Kornová (56). Do městského divadla v Náchodě, kde se soutěž konala, ji doprovodil její velmi dobrý kamarád, režisér a také radní Náchoda Tomáš Magnusek (39). Přiznala však, že manžela doma nenechala. „Manžel je tady taky, sedí dole, tak trochu inkognito,“ prozradila s úsměvem magazínu Aha!

Že její objevení se ve společnosti bylo vcelku výjimečné, ihned odsouhlasila s tím, že svůj dům nedaleko Náchoda opravdu příliš neopouští, byť by možná i chtěla. „Miluju lidi, mám je strašně ráda, ale trošku se jich bojím. Vždycky když mezi ně jdu, mám velké obavy,“ přiznala svůj strach Kornová s tím, že se snaží s touto úzkostí či fóbií bojovat: „Ale když už mezi nimi jsem, mám vždycky strašnou radost.“

Yvetta si letos v červenci vzala za manžela spisovatele Josefa Petrů (57), s nímž žije u Náchoda v domečku, kde jim společnost dělají pouze zvířata. „Nejsem na velkou společnost normálně zvyklá. Doma mám dva berany, kočky a s nimi jsem prakticky pořád,“ popsala Kornová, která si stejně příliš nepotrpí na cestování. „Mohli bychom i odjet, oni ti berani tři dny vydrží a my bychom stejně na víc dní nikam nejeli, protože doma je doma,“ dodala s úsměvem a náznakem, že když nemusí, raději domov neopouští.

A když už, tak především proto, aby starým lidem ve svém okolí pomohla nakoupit nebo jim dělala společnost. „Bydlím na vesnici, kde jsou úžasní lidé. Hlavně babičky, s nimiž si ráda povídám a chodím jim nakupovat. Mám ráda jejich obyčejnost,“ svěřila se Yvetta, která je nepochybně vděčná, že dnes opět stojí na vlastních nohou. Má totiž za sebou nelehkou a mnohdy temnou minulost, kdy se jí zmocnily drogy i alkohol, kvůli nimž skončila několikrát v léčebně a byly jí z péče odebrány všechny tři děti.

Podívejte se, jak vypadala svatba Yvetty Kornové a Josefa Petrů, které oddával Tomáš Magnusek:

Šanci na nový život a světlo na konci tunelu jí nakonec dal právě Tomáš Magnusek. Zaměstnal ji totiž ve svém hereckém muzeu v Ratibořicích a zároveň Kornovou po nespočtu let dokázal opět dostat před kameru. Mladší sestra Jiřího Korna totiž jako herečka začínala již ve 12 letech a svého času jí jako dětské hvězdě věštili velkou a slavnou budoucnost. Zářila například ve filmu Šest medvědů s Cibulkou, Přijela k nám pouť nebo Můj brácha má prima bráchu. Život tomu ale nakonec chtěl jinak. „Teď zase něco točí, tak mi nabídl roličku. Připravuje se také natočit Ležáky, tam bych měla hrát cikánku,“ prozradila Kornová o své současné i budoucí herecké práci.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.