Celebrity

22. října 2022 06:45

redakce Prima Ženy

Ženy z britské královské rodiny prozradily 8 tipů, díky kterým jsou stále krásné

Zatímco obyčejné ženy si mohou vyjít do obchodu či s košem ven nenalíčené a v teplácích, pro ženy z britské královské rodiny je něco takového tabu. Za každých okolností musí být dokonale upravené, jak dokazovala i jejich vystoupení s miminky krátce po porodu. Jejich tipy pro krásu jsou roky prověřené a mohou se hodit každé dámě.

Při pohledu na ženy z britské královské rodiny se člověk neubrání pomyšlení, že jsou dokonale upravené, ať už vyšly ven kvůli jakékoliv příležitosti. Mají sladěný outfit, perfektní líčení a jejich vlasy vypadají bezchybně. Není divu, když mají užitečné vychytávky, které je za celé roky nikdy nezradily. Užitečné mohou být i vám.

Procvičování obličeje

Byť to může znít směšně, Meghan Markle má výrazné obličejové rysy. Tvrdí, že je to proto, že obličej cvičí. „Dělám obličejové cviky podle kosmetické poradkyně Nicoly Joss. Přísahám, že ač se u toho můžete cítit trochu trapně, opravdu to funguje. Ve dnech, kdy se tomu věnuji, jsou mé rysy výraznější,“ řekla.

Tři odstíny

Princezna Catherine, ještě nedávno známá jako vévodkyně Kate, se na velkolepou svatbu s princem Williamem líčila sama a služeb vizážistů nadále nevyužívá. Její klíč k výrazným, přesto decentním očím, je nanášení tří různých odstínů z paletky. Jeden nanáší přes celé oční víčko, dalším dělá linii na spodním víčku a nejsvětlejším si pak prosvětluje vnitřní koutky.

Nevýrazné nehty

Nehty žen v královské rodině nikdy nehrají prim. Nesvítí zářivými barvami a nestrhávají pozornost. Lak v nude odstínech je jistotou a proto jich mají celé řady. Například královna Alžběta II. ale od 80. let nosila zásadně jeden jediný odstín.

Rozmazané linky

Hluboký pohled princezny Diany, která měla nádherné modré oči, ještě umocňovaly oční linky. Aby ale její líčení nepůsobilo příliš tvrdě, její vizážistka Mary Greenwell ji naučila je lehce rozmazávat vatovou tyčinkou. „Chtěla jsem, aby její oči působily jemně, vůbec ne přehnaně,“ řekla.

Jak se líčit pod brýle?

Zásoby

Kosmetické společnosti vydávají nové produkty a společně s tím čas od času z prodeje stahují ty starší. Meghan Markle proto radí se zásobovat tím, co máte rády, abyste si svůj oblíbený produkt užily o něco déle, pokud zmizí z pultů. Pro ni je takovým produktem tvářenka NARS, o které tvrdí, že jí vždy rozzáří obličej.

Síťka na vlasy

Skutečně nejde o ochrannou pomůcku, která při vaření zabrání padání vlasů do jídla. Princezna Catherine má vždy dokonalý drdol, ten sice z dálky vypadá, jako by držel pohromadě snad jen díky nějaké vyšší síle, ale klíčem k němu je ve skutečnosti sotva viditelná síťka. Ta je z tak tenkého vlákna, že všimnout si jí vyžaduje blízké zkoumání vlasů.

Rozjasňovač

Královské povinnosti jsou časově náročné, mohou začínat brzy ráno nebo i pozdě večer. Meghan Markle ale nechtěla nikdy vypadat unaveně a proto si nejen na tvář, ale také do vnitřních koutků očí nanášela rozjasňovač. „Díky tomu jsem vždy vypadala víc svěží,“ prozradila.

Vlastní odstín rtěnky

Nejedna žena si v drogerii zkoušela víc různých odstínů rtěnek a zoufale si říkala, že ani jeden k ní nepasuje. Ženy v královské rodině si nechávají už roky míchat vlastní odstíny na míru. Tato možnost je dnes dostupná už každé ženě, stačí si zajít do specializovaného obchodu.

Sdílejte článek
Štítky Princezna Diana krása obchod Alžběta II. Meghan Markle královna Alžběta II. líčení Britská královská rodina Catherine, princezna z Walesu

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.