Žilková partnera nemá. Pepa Holomáč je jen dobrý kamarád s nálepkou, řekla

Veronika Žilková o operaci

Herečka Veronika Žilková (61) stále řeší rozvod s diplomatem Martinem Stropnickým (66). Přestože mnozí mohli nabýt dojmu, že už našla útěchu v náručí nového partnera Josefa Holomáče (62), s nímž se často ukazuje ve společnosti, tyto domněnky herečka vyvrací. Říká, že jsou jen dobrými přáteli.

Veronika Žilková a Martin Stropnický spolu prožili 17 let. Nyní se zdá, že se bývalý herec a politik distancoval nejen od své manželky, ale také od dcery Korduly. „Rok se neviděli, a jak jsme se z televize dozvěděly, manžel dostane další velvyslanectví, takže se situace další čtyři roky nejspíš nezmění,“ konstatovala herečka. Sám Stropnický nechce rozvod dlouhodobě komentovat.

Mohlo by vás zajímat: Osudoví muži Veroniky Žilkové. Kdo všechno ji miloval před Stropnickým a Holomáčem?

Krátce poté, co se Žilková poprvé objevila na veřejnosti po boku Josefa Holomáče, začaly spekulace, že jde o jejího nového partnera. Tak se o něm ostatně v médiích mluví dodnes. Podle Žilkové se však má celá věc úplně jinak. „Nežiju novou etapu s novým partnerem. Mám velmi dobrého kamaráda, kterého znám půl roku a který dostal nálepku partner. Chodíme spolu do společnosti, byla jsem s ním na dovolené, ale žádného oficiálního partnera nemám, protože jsem vdaná. A zároveň se mnou nikdo nebydlí, protože hrozně ráda bydlím se svými dětmi,“ uvedla herečka.

Celé seznámení s Josefem Holomáčem přitom proběhlo jako začátek nové lovestory. „Potkali jsme se velmi romanticky, když jsem šla se psy na procházku. Máme takovou zahradní restauraci, kde bylo volné místo na lavičce, já si tam přisedla. On seděl vedle a náš rozhovor začal tím, jak je špatný z toho, že se mu rozpadá vztah. Odpověděla jsem, že to říká té pravé. Začalo to jako dialog dvou lidí, kteří milovali své partnery. Opuštěný poslouchal opuštěnou,“ přiznala Žilková.

K jejímu vztahu s Holomáčem se vyjádřila i jeho bývalá žena, se kterou mimochodem také stále není rozvedený. V dopise pro česká média uvedla, že vztah Josefa s Žilkovou považuje za nevěru. „O intimním vztahu mého manžela s paní Žilkovou jsem se dozvěděla až z médií, respektive z SMS od svých přátel. Můj manžel nepovažoval za důležité mě o něm předem informovat,“ uvedla Holomáčová. První zmínka o tom, že se chce její manžel rozvést, podle ní z jeho strany padla až v září loňského roku.

Žilková nyní rázně vyvrátila spekulace o společném bydlení. „Mám pocit, že je mi sedmnáct a teď musím počkat, jestli mi novináři řeknou, že už jsem dost velká, abych s někým bydlela. Ne, nebudu s někým bydlet, budu bydlet sama se svými dětmi. V nejbližší době to nehodlám měnit. Jsem totiž trochu vdaná. Nemám tak silný žaludek jako můj manžel, abych si domů někoho nastěhovala,“ dodala.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.