Celebrity

10. června 2024 08:00

Eliška Reiglová

Zuzanu a Soňu Norisovy zasáhla obrovská ztráta. Herečkám zemřel milovaný tatínek

Herečky Zuzana Norisová (45) a Soňa Norisová (50) se vyrovnávají s velmi bolestivou ztrátou. Slavným slovenským herečkám zemřel tatínek Miloslav. O smutnou zprávu se na sociálních sítích podělila starší Soňa, která si v souvislosti s ní změnila úvodní snímek na Facebooku na černé pozadí.

Zatímco například Jana Brejchová se sestrou Hanou nebo herečka Jana Hlaváčová se sestrou Danou příliš dobře nevycházely, Zuzana a Soňa Norisovy jsou spřízněné duše. Odmalička až dodnes spolu udržují hezký vztah. Zásluhu na tom nepochybně mají i rodiče, kteří obě výrazně podporovali. O to těžší je ztráta, se kterou se nyní musí smiřovat.

Soňa Norisová na sociálních sítích oznámila, že se Zuzanou přišly o milovaného tatínka Miloslava. „Tatínku náš. Jsme spolu navždy. Už ti je dobře. Miluji tě. Ať je ti tam dobře. Vždy jsme se loučili: ‚Tak zatím.' Tak tedy... zatím,“ napsala herečka na sociální síť, jak informoval slovenský deník Topky.sk.

Čtěte také: Zuzana Norisová: Zamilovaného Davida Krause měla za psychopata, osud je znovu spojil

U černé úvodní fotografie na Facebooku přátelé vyjadřují Soně soustrast. Mezi těmi, kdo jí poskytli slova podpory, jsou také herečtí kolegové Petra Špalková a David Matásek. Zuzana Norisová se veřejně k bolestné ztrátě nevyjádřila.

David Kraus prozradil, proč kvůli němu měla Zuzana Norisová ochranku:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 6. 2024

Vaše přizpůsobivá povaha vás dnes může dostat do potíží, Berani. Osobnosti se mohou střetnout, když nikdo nebude chtít vést. Buďte agresivní, aniž byste byli manipulativní. Udržujte se v lehkém duchu. Nesnažte se nikoho přitlačit k zemi. Vaše povaha je otevřená a expanzivní. Dopřejte druhým lidem svobodu, kterou chtějí. Neočekávané události mohou dramaticky změnit průběh dne, proto se nerozčilujte, když věci nepůjdou podle plánu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.