Celebrity

24. září 2024 12:13

Šarlota Chmelařová

Štěpán Kozub promluvil o rozvodu. Nebyli jsme spolu šťastní, uvedl herec

Štěpán Kozub (28) o svém soukromí nikdy příliš nemluvil. I proto byla zpráva o rozvodu pro většinu lidí šokující informací. Se svou školní láskou, manželkou Barborou, svůj vztah veřejně ukončili minulý rok v prosinci. Až nyní ale herec k celé situaci poskytl vyjádření.

Štěpán Kozub přiznal, že si s manželkou zkrátka postupně přestávali rozumět. „My se s mou exmanželkou spolu začali cítit ve velkém nekomfortu. A když se někdo cítí ve velkém nekomfortu a jde přes nějaký vnitřní závit… Znám spoustu lidí, kteří jsou spolu třeba pětatřicet let a takzvaně to spolu vydrží. A myslí si, že ten úkol splnili a že je to tak správně. Že se to musí zvládnout, i když nejste šťastný. Ale já si myslím, že to takhle nefunguje,“ uvedl rodák z Ostravy v podcastu Po čuni!.

Podle herce by se dva lidé neměli ve vztahu trápit, pokud spolu už nejsou rádi. Stejně tak Štěpán pomýšlel i na dítě. „Mohl bych v tom žít dalších čtyřicet let, i moje exmanželka, ale asi bychom nebyli šťastní. Jak by se to podepsalo na mně, na ní a na naší dceři? Prostě jsme spolu nebyli šťastní, už jsme neměli společné komunikační kanály, už jsme si neměli…“ odmlčel se herec, který naznačil, že už zřejmě nenacházeli společnou řeč.

„Stalo se to přirozeně.“

Vtipálek a showman, tak by se dal charakterizovat úspěšný herec Štěpán Kozub. Na poli pracovním se mu v poslední době velice daří, a i to byl důvod, proč se objevily spekulace o tom, co mohlo za krach jeho manželství. Kozub, který působil také jako porotce v pořadu Česko Slovensko má talent, odmítl, že by jeho manželství skončilo kvůli nedostatku času stráveného s rodinou.

Mohlo by vás zajímat: Štěpán Kozub se rozloučil s fanoušky i kariérou: Herec se dostal na hranu, musí se léčit

„To si myslí hodně lidí, ale není to tak. Je to pro mě tak intimní a osobní záležitost, že o tom nikdy nikde mluvit nebudu. Ať už bych to myslel jakkoli a řekl cokoli, není správné to říkat někde na kameru v médiu, kde se k tomu může vyjádřit kdokoli, kdo má pocit, že je vztahový poradce nebo že mě zná. Prostě se to stalo. Úplně přirozeně, po 11 letech. A jsem s tím jakoby v pohodě. Je mi dobře,“ prohlásil Kozub, který od té doby natočil tři filmy a věnuje se divadlu.

Štěpán Kozub byl nedávno také hostem v pořadu Show Jana Krause:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 10. 2024

Dnes se vám může podařit mnoho věcí. Energie je velmi intenzivní. Dávejte si pozor na manipulaci s druhými. Nikdo nemá rád, když mu někdo rozkazuje, a proto buďte taktní. Snažte se nedávat najevo své nadřazené znalosti. Lidé vám to budou mít za zlé, i když máte dobré úmysly (a máte pravdu).

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.