Módní doplňky, které oživí váš šatník: Barevné šály a mini kabelky po vzoru hvězd

Co se dá najít v sekáči a jak kousky kombinovat?

Každá žena má občas období, kdy neví, co si obléct na sebe, a tak většinou sáhne po jednobarevných, minimalistických kouscích, které mezi sebou nemusí složitě kombinovat. Právě zimní sezona k tomu vybízí možná ještě o trochu více. Na první pohled nudný outfit, ale můžete perfektně vyšperkovat barevnými doplňky a oblečení mezi sebou navíc vrstvit a vytvářet tak nespočet módních kreací.

Přestože se jedná jen o drobnější kousky oblečení, rozhodně udělají ve vašem šatníku více užitku, než by se na první pohled mohlo zdát. Pokud vám v mrazivém období dochází módní inspirace, vsaďte na tyto trendy, v kterých budete stylové, a zároveň půjdete s dobou.

Čtěte také: Oblečte se v sekáči! Stačí vám basic triko, košile a džíny, zbytek pořídíte za pár korun

Barevná šála

Už během podzimu se pozornost začala soustředit na barevné doplňky a stejně tak tomu bude i v novém roce. S nízkými teplotami se opět vrátil trend šál. Nejedná se ale pouze o jednobarevné slabé šály, ale začínají dominovat zejména ty veselé, barevné, které zahřejí a celkový outfit krásně oživí.

Čím menší kabelka, tím lepší

Éru kabelek extrémně malých rozměrů odstartoval francouzský návrhář Jacquemus, který během velmi krátké doby oslovil tímto trendem lidi po celém světě. Kromě mini kabelek se tentokrát staly oblíbeným prvkem i nejrůznější popruhy a pásky opatřené malými kapsičkami a přívěsky. Módní domy Céline, Prada či Alexander McQueen se tohoto trendu chytly a v zimní kolekci opět nechybí. Na první pohled nudnému outfitu mini barevná kabelka dodá ten správný šmrnc.

Šátek

Pro chladné dny jsou další skvělou volbou šátky, které zahřejí, ochrání krk před prochladnutím a v neposlední řadě jsou i skvělým elegantním doplňkem. Lze je nosit jak kolem krku, na hlavě, ve vlasech, na kabelce, ale také jako pásek v kalhotech. Velkým hitem letošní zimy jsou především mašle pod krkem a úzké kravaty. Tady lze skvěle využít úzké stuhy twilly nebo šátky ve velikosti 70 x 70 a 90 x 90 cm.

Barevná obuv

Pokud se rozhodnete vynést jednobarevný outfit a rádi byste ho něčím oživili, další kousek, který vám pomůže, jsou tenisky či zejména v zimě oblíbené válenky a sněhule. Co se týče výběru barev, meze se opravdu nekladou a především na zasněžených horách budete v barevné obuvi nepřehlédnutelná.

Sluneční brýle

Nosit sluneční brýle je vždy skvělý nápad, v zimě o nic méně než v létě. Sluneční brýle v současné době působí i jako módní doplněk, jenž báječně podtrhne váš outfit. Každému sice sluší jiný typ, ale doporučujeme sáhnout po brýlích elegantnějších a ne sportovních.

Přečtěte si: Běžné sluneční brýle na sport nestačí. Vyberte si správně, záleží na materiálu i barvě

Pletená vesta

Příkladem toho, že je vrstvení stále populární, jsou pletené vesty, které se již od podzimu hlásí o slovo. Kombinace barevné vesty, kterou si oblečete na košili v bílé barvě, vítězí. A pokud se vám nelíbí pletená, zkuste tu od obleku. Oblekovou vestu mnoho lidí zná spíš jako součást pánského trojdílného obleku, ale v letošním roce tento elegantní vršek ovládly především ženy.

Také návrhářka Vanda Janda ve svých kolekcích ráda vyzdvihuje barevné módní doplňky:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.