7 předpovědí na 7 příštích dnů. Jaký bude týden od 31. října? Naplněný krásou a láskou

Podívejte se na přehledný hvězdný manuál na tento týden. S našimi předpověďmi a dobrými radami pro každý den můžete úspěšně projít všemi úskalími a správně využít dobré šance, které vám hvězdné nebe nabízí v týdnu od 31. října 2022.

Denní průvodce na týden od 31. října pro všechna znamení zvěrokruhu:

Pondělí 31. října

Dnešek charakterizují závazné a stálé city, velká výdrž, rozvážnost, věrnost, plnění si svých povinností. Samé krásné energie. Ještě by to chtělo trochu zábavy a uvolnění. Na ně si počkejme na večer, kdy zatoužíme po rozptýlení především intelektuálního charakteru.

Úterý 1. listopadu

Intenzivní den, ve kterém budeme toužit po projevech vášnivé lásky. Ale přesně ty nám nebudou dopřány nebo alespoň můžeme mít pocit, že nám nejsou projevovány v dostatečné míře. Měli bychom si uvědomit, že jde jen o náš dojem, skutečnost může být zcela odlišná. Nebojte, smutky na duši se brzy rozplynou.

Středa 2. listopadu

Této středě sluší akčnost, spontaneita a odvaha. Můžeme projevit dobrý smysl nebo intuici pro správný okamžik. Rozhodnost, vášnivost, přímost i otevřenost dnes vyhrávají, takže pokud něco potřebujete vyřešit, tak hurá do toho.

Čtvrtek 3. listopadu

Harmonický soulad mezi aktivním konáním a ochotou nechat věci plynout. Správná vyváženost mezi chtěním a přáním, mezi mužskou a ženskou energií, mezi dětmi i dospělými. Harmonický a spokojený den je před námi a také veselý den. S dobrou náladou a optimismem jde všechno lépe.

Pátek 4. listopadu

Jemný a velice intuitivní pátek. Jsme schopní vcítit se do problémů i potřeb druhých. Věříme velkým ideálům a věříme, že zase bude lépe. Můžeme také projevovat neutišitelný hlad po lásce a něžných citech, náklonnosti někoho blízkého. U citlivějších jedinců narozených zejména ve znamení Ryb se může ale projevit i strach z opuštěnosti či osamělosti.

Sobota 5. listopadu

Dnes pozor na přehánění, problematické snahy o nezávislost, nedodržování slibů a závazků, u kterých máme pocit, že nás nějak omezují. Porušujeme sliby v tzv. duševní sebeobraně, protože si ceníme vlastní svobody a času více než čehokoliv jiného. Můžeme pociťovati i vnitřní neklid, rozervanost a sklony k radikálním řešením. Zejména znamení Štíra a Býka budou chtít věci náhle a rychle rozseknout.

Neděle 6. listopadu

Nejnáročnější den tohoto týdne připadnul na neděli. Dnes opravdu nic nelámejte přes koleno, zkuste být více trpěliví sami se sebou i se svým okolím. Nepropadejte se do lítostivých stavů, neurážejte se ani netrucujte. Fyzicky náročný výlet do podzimní přírody prospěje duši i tělu a pro dnešek může být tím nejlepším řešením pro jeho zdárné přežití.

Podrobné horoskopy pro všechna znamení si můžete přečíst ZDE

EXKLUZIVNÍ předpověď numeroložky Lenky Suchardové na tento týden:

Listopad probouzí nadšení, radost a odvahu žít, milovat a vše brát jako nekonečnou hru. Díky zamyšlení se nad sebou naleznete sílu odpoutat se od všeho, kvůli čemu jste se doposud trápili. V tomto týdnu nebuďte na nikom závislí, energetické palivo si vytváříte jen vy sami. Své okolí dokážete okouzlit svými geniálními myšlenkami, vtipem anebo přebujelým nadšením. Nelétejte však příliš do oblak, občas bude potřeba vyvážit hlavu i nohy, též logiku a intuici nebo práci a rodinu. Pokud se ve vaší blízkosti ocitne neústupný kritik, pak raději odejděte, abyste o svou vlastní energii nepřišli.

AURU tohoto týdne podle kartářky Helen Stanku si můžete poslechnout zde:

V tomto týdnu by vás ještě mohlo zajímat:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.