7 předpovědí na 7 příštích dnů. Jaký bude týden od 10. října? Plný lásky a sexu.

Podívejte se na přehledný hvězdný manuál na tento týden. S našimi předpověďmi a dobrými radami pro každý den můžete úspěšně projít všemi úskalími a správně využít dobré šance, které vám hvězdné nebe nabízí v týdnu od 10. října 2022.

Denní průvodce na týden od 10. října pro všechna znamení zvěrokruhu:

Pondělí 10. října

Včerejší napěťové tendence v partnerských vztazích dnes budou tlumit rozhodnost a akceschopnost. Přestaneme konečně diskutovat a začneme jednat. Jinak poměrně obtížné pondělí, ve kterém nás mohou dostihnout strachy a stíny minulosti, které však zejména znamení Vah večer může řešit božským sexem. Možná ale my všichni.

Úterý 11. října

Dnes na obloze zaúřaduje krásný trigon mezi Saturnem ve Vodnáři a Sluncem ve Vahách. Přinese nám trpělivost, soustředěnost, mentální koncentraci na výkon i zasloužený úspěch. Do znamení Vah se přesunuje i planeta komunikace Merkur a bude nás povzbuzovat v přátelských a diplomatických jednáních.

Středa 12. října

Mohou se v nás probouzet podivné emocionální touhy, které vyvěrají z hlubokých vrstev našeho nevědomí a které můžeme zkoušet zahnat alkoholem nebo sexuálními výstřelky. Budeme mít tendenci jednat chaoticky a zmateně. Dnes pozor na zrady, podvody, nepoctivost a také na přehánění čehokoliv v čemkoliv. Oporou nám bude věrná láska, kterou nalezneme jak v sobě, tak v lidech, kterým můžeme skutečně důvěřovat.

Čtvrtek 13. října

Dobrá rada na tento den zní: „Zkuste o svých záměrech informovat druhé, jinak vám nemusejí nejen rozumět, ale nebudou vás v nich ani podporovat. Těžkosti dne můžeme překonat bystrým rychlým úsudkem a správnými rozhodnutími.

Pátek 14. října

Den, který přeje věrné lásce. V přátelství a partnerských vztazích jsme odpovědní, oddaní a stálí. Ke svému partnerovi jsme loajální, dokážeme při něm stát a zastat se ho i v nepříznivých situacích. Skvěle funguje komunikace mezi našimi blízkými a přáteli. Štěstí nás bude provázet na cestách.

Sobota 15. října

Prudké změny nálady, citová labilita, vypjaté emoce doprovázené ostrými slovy budou bohužel příznačné pro tuto sobotu. Co lze doporučit? Fyzickou zátěž, manuální práci, sport a sex. Přitažlivost mezi muži a ženami bude totiž fungovat na sto procent. Zejména vzdušná znamení – Blíženci, Váhy a Vodnáři – prožijí vášnivou noc ze soboty na neděli.

Neděle 16. října

Dnes se opravdu zkuste zbytečně nehádat, vyhýbejte se konfrontacím. Nepodléhejte náladám, sebelítosti, vnitřnímu neklidu a nepodléhejte ani názorům druhých. Pro tuto neděli je nejlepší radou vyrazit někam do přírody, načerpat energii harmonického podzimu a věřit, že na světě je něco nad námi, co pro jednou naše problémy vyřeší za nás.

Podrobné horoskopy pro všechna znamení si můžete přečíst ZDE

EXKLUZIVNÍ předpověď numeroložky Lenky Suchardové na tento týden:

Energie stoupá, hlava je na prasknutí, spousta myšlenek, plánů, projektů, pomalí lidé překážejí. Nenechávejte se těmito silami zahnat do kouta. Nerealizujte vše najednou, vytvořte si systém, harmonogram a delegování jednotlivých činností. Budete-li mít chuť anebo se k vám dostane šance na další vzdělávání, neodmítejte. Je to velká příležitost, kterou oceníte až v budoucnosti. Pozor na hry, sázení a jiné spekulace, mohli byste přijít o část svých úspor.

AURU tohoto týdne podle kartářky Helen Stanku si můžete poslechnout zde:

V tomto týdnu by vás ještě mohlo zajímat:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.