7 předpovědí na 7 příštích dnů. Jaký bude týden od 12. prosince? Ukáže směr roku 2023

Podívejte se na přehledný hvězdný manuál na tento týden. S našimi předpověďmi a dobrými radami pro každý den můžete úspěšně projít všemi úskalími a správně využít dobré šance, které vám hvězdné nebe nabízí v týdnu od 12. prosince 2022.

Denní průvodce na týden od 12. prosince pro všechna znamení zvěrokruhu:

Pondělí 12. prosince

O našem vnitřním chaosu je den s datem 12. 12. Tento energeticky silný den nás vybízí k těžké volbě. S kým opravdu chceme trávit vánoční svátky? Nadcházející rok 2023, bude časem, v němž nebude místo pro přetvářku a faleš. Budeme se v něm muset rozhodovat o zásadních otázkách, 12. prosinec 2022 je tak poslem věcí příštích.

Soustředěnost, vůle i výkonnost budou dalšími hlavními průvodci dne s magickým datem 12. 12. 2022.

Úterý 13. prosince

Dnes slaví svátek sv. Lucie a je to den, ve kterém budeme dávat přednost pomalému a trvalému počínání před rychlými a efektními činnostmi. Potřebujeme pevnou strukturu a řád, jsme ochotní uznat pravdu druhých a pohlédnout realitě do tváře.

Všichni známe pranostiku: svatá Lucie noci upije a dne nepřidá. Ač je notoricky rozšířená, paradoxní je, že vlastně už dávno neplatí. Platívala za juliánského kalendáře, kdy zimní slunovrat připadal právě na 13. prosince. Od 16. století, kdy se řídíme přesnějším gregoriánským kalendářem, se nám slunovrat „přestěhoval“ ke konci prosince, ale půvabná pranostika se zachovala.

  • Lucie je považována za symbol panenství a čistoty, čímž také chrání stavení před čarodějnicemi. Tento svátek patřil především ženám a přikazoval jim odpočívat. Bylo zakázáno prát, příst i drát peří, ženy někdy vynášely kolovrátky na půdu, aby tím daly najevo, že svátek skutečně slaví.
  • Už to dávno není pravda, ale kdysi chodívaly v tento adventní den po vesnicích Lucky. Byly to mohutné ženy, oblečené do bílého plátna. Na obličej si nasadily masku s čapím zobákem anebo si tvář navlhčily a posypaly moukou. Vypadaly opravdu hrozivě. Děti se jich bály, protože Lucky byly zlé. Pobíhaly kolem chalup s nožem a vyhrožovaly, že dětem, které se o adventu nepostí, rozpárají břicha a naplní je kroupami. Byly však kupodivu i relativně hodnější Lucky, které dávaly vzorným dětem dárečky, těm zlobivým „jen“ hrozily metlou.

Středa 14. prosince

Pro dnešek je důležité nepodlehnout svodům a mámení. Nic není tím, čím se zdá být. Nemáme jasno ani ve vlastních pocitech, natož v citech i jednání druhých. Bez problémů a skrupulí dokážeme hrát různé role, měnit kabáty, proměňovat se jako chameleoni. Všechny ovládá neupřímnost a nespolehlivost.

Čtvrtek 15. prosince

Ošidné konstelace na hvězdném nebi přetrvávají i pro dnešek. Buďme na dále pozorní a nepodléhejme svodům sladkého mámení. Pozor i na alkohol. V našem úsilí nám budou pomáhat zdravý úsudek a smysl pro realitu. Nevěřte ničemu, co bude vypadat příliš krásně nebo jednoduše.

Pátek 16. prosince

Pokud jste to včera přehnali s alkoholem, dnes vám opravdu nebude dobře. Kocovina může být o něco těžší než obvykle. Dostaví se i silná rozladěnost a nesoulad mezi tím, co musíme, a tím, co bychom chtěli. Během dne se mohou vyskytnout i problémy s autoritami, především s otcem nebo rodinou.

Sobota 17. prosince

Vtip, humor, schopnost originálních řešení nás dnes vytáhnou z lecjaké šlamastyky. Správný nápad ve správnou chvíli. Naše myšlení je flexibilní, zvládáme několik činností najednou. Zatoužíme jednat bez omezení, svobodně a pokrokově. Vracet se do minulosti nebude chtít vůbec nikdo.

Neděle 18. prosince

Krásná adventní neděle je před námi. Budou ji provázet smysl pro humor a vtip. Můžeme se i zamilovat nebo se někdo bláznivě zamiluje do vás. Každopádně dnes nás čeká příjemné překvapení.

Podrobné horoskopy pro všechna znamení si můžete přečíst ZDE

EXKLUZIVNÍ předpověď numeroložky Lenky Suchardové na tento týden:

Začátek tohoto týdne přeje rychle zvládnutému „generálnímu úklidu“. Budete překvapeni, jak vám to půjde jednoduše, rázně a od ruky. Vyhoďte vše, co vám překáží, přerovnejte, ukliďte, nablýskejte a připravte vánoční výzdobu. Pak se podívejte do zrcadla a posuďte, jak a čím byste se vy sami mohli vylepšit – novým svetrem nebo barvou vlasů? Možná postačí jen spokojený úsměv. Můžete najít nebo potkat dlouho neviděného přítele nebo přítelkyni, bude-li tomu přítomen i váš protějšek, nezavdávejte příčinu k žárlivé scéně.

AURU na prosinec podle kartářky Helen Stanku si můžete poslechnout zde:

V tomto týdnu by vás ještě mohlo zajímat:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.