7 předpovědí na 7 příštích dnů. Jaký bude týden od 16. ledna, ve kterém začneme znovu

Podívejte se na přehledný hvězdný manuál na tento týden. S našimi předpověďmi a dobrými radami pro každý den můžete úspěšně projít všemi úskalími a správně využít dobré šance, které vám hvězdné nebe nabízí v týdnu od 16. ledna 2023.

Denní průvodce na týden od 16. ledna pro všechna znamení zvěrokruhu:

Pondělí 16. ledna

Den plný prudkých emoci, nevybouřených a nevyslovených nálad. Všichni máme svůj názor či postoje, které nechceme za žádnou cenu měnit. Ve vzduchu visí důležitost okamžiku, cítíme, že se něco chystá nebo že s námi někdo manipuluje, pouze nemůžeme přijít na to, co to je. Dnes by si měla dávat pozor znamení Kozoroha, Vodnáře, Býka a Štíra.

Úterý 17. ledna

Úlevné úterý, po včerejšku přichází zklidnění. Dokážeme se lépe smířit s realitou a při troše dobré vůle jsme i schopní o svých strastech, problémech či těžkostech komunikovat a řešit je. Boj o moc ale stále probíhá, i když nemusí být zjevný.

Středa 18. ledna

Důležitý den, ve kterém nás mohou dostihnout naše stíny minulosti. Setkáváme se se svým temným Já, se svojí vlastní odvrácenou tváří prostřednictvím setkávání s lidmi, kteří nám naše vlastnosti, které nechceme přijmout, ilustrují nebo předvádějí. Prostřednictvím hlubokých duševních procesů se však můžeme osvobodit a volněji dýchat. Potkáváme se i s naší skrytou sexualitou. Dnes si dávejte pozor před ultimativními řešeními situací typu všechno nebo nic.

Čtvrtek 19. ledna

Světlo, radost a optimismus proniknou do temných prožitků včerejšího dne. Budeme se umět i svým chybám zasmát, a tím se nám uleví. Na obzoru se blýská na lepší časy. Ode dneška planeta Merkur mění svůj pohyb z retrográdního na přímý a naše záležitosti se pohnou z místa. Především vše, co souvisí s komunikací, s úředními a účetními problémy. Snižuje se i riziko dopravních nehod, přesto v zimním počasí na silnicích opatrně.

Pátek 20. ledna

Pokud dnes podlehnete těžkým myšlenkám nebo nějakým chmurám, vězte, že jde jen o pomíjivou záležitost. Zkuste se více těšit na volný víkend, naplánujte si aktivní dva volné dny. Pohyb na čerstvém vzduchu vám náramně prospěje a černé myšlenky zažene.

Dnes v 9:30 hod. Slunce vstupuje do znamení Vodnáře a otevírá před námi období, kterému bude vládnout přátelskost, originalita a žízeň po vědění. Po dobu putování Slunce znamením Vodnáře můžeme překonat něco starého ve svém životě a otevřít se novému.

Sobota 21. ledna

Před námi je nový začátek symbolizovaný prvním letošním novoluním, které proběhne pozdě večer ve znamení Vodnáře. Je to poměrně silné novoluní, které v nás může vyvolávat touhu po změně a větší svobodě, chuť vyjádřit svou individualitu, být konečně sami sebou, udělat něco neobvyklého a jedinečného. Mnozí budou chtít se odpoutat od všech každodenních starostí, nic neřešit nebo si alespoň dělat věci po svém.

  • Zdraví: Pečujte o lýtka, kotníky, paty, holeně, achilovky, křečové žíly na nohou, pozor na úrazy.

Neděle 22. ledna

Svobodný duch ovládne tuto neděli. Převládající vliv znamení Vodnáře nás nakazí družností, touhou po moudrosti i kamarádství. Naše láska a milostné city jsou opravdové, silné, i když možná více přátelské, než bychom si přáli.

  • Dnes začíná nový čínský rok, tentokrát ve znamení vodního Zajíce. Končí rok Tygra, rok prudkých změn, rychlých až turbulentních dějů. Zajíc je podle čínské mytologie vyvoleným znamením, sám Buddha jej kvůli jeho nezištnosti a dobromyslnosti vyzdvihl na samotný Měsíc. Od té doby můžeme pozorovat siluetu zajíce při každém úplňku a věřit, že láska a soucit vyhrávají nad lží a nenávistí. Jaký bude tedy nový čínský rok pod jeho vládou? Určitě klidnější a doufejme, že i mírumilovnější.

Podrobné horoskopy pro všechna znamení si můžete přečíst ZDE

EXKLUZIVNÍ předpověď numeroložky Lenky Suchardové na tento týden:

Ve třetím týdnu existuje skutečně dobrá šance, že se zlepší vaše profesní postavení i výše odměny. Tato příležitost vás velmi překvapí, protože jste od vedení opravdu podobný návrh nečekali. Pokud se rozhodnete odmítnout, ani touto volbou nic neztrácíte, protože dokážete najít dosti rychle novou a zajímavější práci. Štěstí je zkrátka na vaší straně. V osobním i partnerském životě uvítáte různé změny a nevyzkoušené novinky.

AURU na tento týden podle kartářky Helen Stanku si můžete poslechnout zde:

V tomto týdnu by vás ještě mohlo zajímat:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.