7 předpovědí na 7 příštích dnů. Jaký bude týden od 22. srpna? Náročný v komunikaci

Podívejte se na přehledný hvězdný manuál na tento týden. S našimi předpověďmi a dobrými radami pro každý den můžete úspěšně projít všemi úskalími a správně využít dobré šance, které vám hvězdné nebe nabízí v týdnu od 22. srpna 2022, v týdnu, ve kterém se o slovo pomalu začnou hlásit naše školní a pracovní povinnosti.

Denní průvodce na týden od 22. srpna pro všechna znamení zvěrokruhu:

Pondělí 22. srpna

Vynikající aspekt mezi Plutem a planetou Merkur nám pro dnešek nabídne brilantní analytické myšlení. Navíc vše, co nás dnes napadne, budeme schopní i realizovat. Dokážeme vdechnout život novým projektům. Do své práce se můžeme dokonce i zamilovat. Večer nás čeká domácí rodinná pohoda, možná i menší oslava.

Úterý 23. srpna

Ve 5:16 hod. Slunce vstupuje do znamení Panny. Panna patří mezi zemská a proměnlivá znamení, vládne mu planeta Merkur. Je to znamení kritické se smyslem pro pořádek a službu. Symbolizuje oblast našeho zdraví, hygieny práce a správné životosprávy. Ukazuje také na období, ve kterém se hlásí o slovo naše povinnosti. Končí prázdniny a dny volna, přede dveřmi je nový školní rok.

Středa 24. srpna

Planeta revolučních změn Uran mění svůj přímý pohyb na retrográdní, a symbolizuje tak energii, která se nemůže vybít, hromadí se uvnitř, což vede k obrovské vnitřní frustraci, napětí a dusnu před bouřkou. Retrográdní budou i ostatní pomalé planety – Jupiter, Saturn, Neptun a Pluto. Tyto konstelace v nás mohou vyvolávat pocity bezmocnosti či beznaděje. Můžeme si myslet, že nic nemá cenu, že v současné situaci se nedá nic dělat. Naším úkolem je však zaujmout aktivní postoj a překonat tyto pocity zmaru, znovu najít v sobě světlo i naději.

Čtvrtek 25. srpna

Zajímavý den plný kontrastních energií. Určitě bychom si měli dávat pozor na svůj ostrý jazyk. Mohli bychom někomu říci něco, co by nás v budoucnosti mohlo dost mrzet. Můžeme se také s někým parádně pohádat. Věřte ale, že nad všemi potížemi vítězí láska a velkorysost, které dnes také vládnou hvězdné obloze.

Pátek 26. srpna

Významný a náročný den, ve kterém planeta komunikace Merkur vstupuje do znamení Vah a bude držet palce všem vzdušným znamením zejména v pracovní oblasti. Na obloze ale proběhnou i dva nepříjemné kvadráty, které nám mohou přinést různá rozčarování či náhlá citová vystřízlivění. Naše energičnost a impulzivnost jsou v těchto dnech i naším největším nepřítelem. Pokud se dnes do někoho zamilujete, možná se budete muset smířit s tím, že vaše nová láska dlouho nevydrží.

Sobota 27. srpna

Rozlučte se s minulostí a plánujte budoucnost. Nový Měsíc neboli novoluní s sebou přináší nové začátky, úžasné příležitosti, je to skvělý čas pro vytváření nových životních záměrů a opuštění věcí, které jsou už nefunkční a zastaralé. Každé novoluní je ovlivněno vlastnostmi některého z dvanácti znamení zvěrokruhu.

27. srpna 2022 ve 10:16 hod. proběhne novoluní ve znamení Panny. Je dobré věnovat zvýšenou péči svému tělu i duši, ani jedno nezanedbávat. Udělat si důkladný úklid nejen sami v sobě, ale i ve své domácnosti. Je třeba vyhnout se nadměrné kritičnosti a začít si víc věřit.

  • Zdraví: Důležité je nezatěžovat zažívání, pečovat o slinivku břišní, tenké střevo, slepé střevo, tlusté střevo, trávicí ústrojí, dvanácterník, konečník a také oči a uši.

Neděle 28. srpna

Nelehká neděle. Možná nás přepadnou smutky – prázdniny a dovolené pomalu končí. Před námi jsou nové povinnosti a starosti, které jsme se snažili přes léto vytěsnit. Zkuste si však své frustrace nevybíjet na svých blízkých. Nehádejte se, hrozí i nebezpečí úrazu.

EXKLUZIVNÍ předpověď numeroložky Lenky Suchardové na tento týden:

Změny ve vašem společenském životě přinášejí bohaté ovoce. Jestliže přijmete nové vztahy s důvěrou, pak jakoukoli emocionální bolest pramenící z rozchodů a ztrát dokážete odklonit na vedlejší kolej. Slzy jsou očistné a ozdravné, je dobré si poplakat, ale netrapte se dlouho. Pro pohodu jsou důležité zdravé vztahy. Buďte vnímaví k návrhům a názorům ostatních, pozorujte, studujte a sbírejte materiály, které použijete pro formování vlastní budoucnosti. V dalších měsících začíná složitější období, kdy se konzervativní myšlení a budoucí plány střetávají s revolučnějšími myšlenkami, proto se držte těch lidí, kteří váš život naplňují důvěrou, stabilitou a podobnou energií. Začínáte být schopnější lépe formulovat své potřeby, postřehy, předávat je jiným a o všem diskutovat.

AURU tohoto týdne podle kartářky Helen Stanku si můžete poslechnout zde:

V tomto týdnu by vás ještě mohlo zajímat:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.