7 předpovědí na 7 příštích dnů. Jaký bude týden od 22. srpna? Náročný v komunikaci

Podívejte se na přehledný hvězdný manuál na tento týden. S našimi předpověďmi a dobrými radami pro každý den můžete úspěšně projít všemi úskalími a správně využít dobré šance, které vám hvězdné nebe nabízí v týdnu od 22. srpna 2022, v týdnu, ve kterém se o slovo pomalu začnou hlásit naše školní a pracovní povinnosti.

Denní průvodce na týden od 22. srpna pro všechna znamení zvěrokruhu:

Pondělí 22. srpna

Vynikající aspekt mezi Plutem a planetou Merkur nám pro dnešek nabídne brilantní analytické myšlení. Navíc vše, co nás dnes napadne, budeme schopní i realizovat. Dokážeme vdechnout život novým projektům. Do své práce se můžeme dokonce i zamilovat. Večer nás čeká domácí rodinná pohoda, možná i menší oslava.

Úterý 23. srpna

Ve 5:16 hod. Slunce vstupuje do znamení Panny. Panna patří mezi zemská a proměnlivá znamení, vládne mu planeta Merkur. Je to znamení kritické se smyslem pro pořádek a službu. Symbolizuje oblast našeho zdraví, hygieny práce a správné životosprávy. Ukazuje také na období, ve kterém se hlásí o slovo naše povinnosti. Končí prázdniny a dny volna, přede dveřmi je nový školní rok.

Středa 24. srpna

Planeta revolučních změn Uran mění svůj přímý pohyb na retrográdní, a symbolizuje tak energii, která se nemůže vybít, hromadí se uvnitř, což vede k obrovské vnitřní frustraci, napětí a dusnu před bouřkou. Retrográdní budou i ostatní pomalé planety – Jupiter, Saturn, Neptun a Pluto. Tyto konstelace v nás mohou vyvolávat pocity bezmocnosti či beznaděje. Můžeme si myslet, že nic nemá cenu, že v současné situaci se nedá nic dělat. Naším úkolem je však zaujmout aktivní postoj a překonat tyto pocity zmaru, znovu najít v sobě světlo i naději.

Čtvrtek 25. srpna

Zajímavý den plný kontrastních energií. Určitě bychom si měli dávat pozor na svůj ostrý jazyk. Mohli bychom někomu říci něco, co by nás v budoucnosti mohlo dost mrzet. Můžeme se také s někým parádně pohádat. Věřte ale, že nad všemi potížemi vítězí láska a velkorysost, které dnes také vládnou hvězdné obloze.

Pátek 26. srpna

Významný a náročný den, ve kterém planeta komunikace Merkur vstupuje do znamení Vah a bude držet palce všem vzdušným znamením zejména v pracovní oblasti. Na obloze ale proběhnou i dva nepříjemné kvadráty, které nám mohou přinést různá rozčarování či náhlá citová vystřízlivění. Naše energičnost a impulzivnost jsou v těchto dnech i naším největším nepřítelem. Pokud se dnes do někoho zamilujete, možná se budete muset smířit s tím, že vaše nová láska dlouho nevydrží.

Sobota 27. srpna

Rozlučte se s minulostí a plánujte budoucnost. Nový Měsíc neboli novoluní s sebou přináší nové začátky, úžasné příležitosti, je to skvělý čas pro vytváření nových životních záměrů a opuštění věcí, které jsou už nefunkční a zastaralé. Každé novoluní je ovlivněno vlastnostmi některého z dvanácti znamení zvěrokruhu.

27. srpna 2022 ve 10:16 hod. proběhne novoluní ve znamení Panny. Je dobré věnovat zvýšenou péči svému tělu i duši, ani jedno nezanedbávat. Udělat si důkladný úklid nejen sami v sobě, ale i ve své domácnosti. Je třeba vyhnout se nadměrné kritičnosti a začít si víc věřit.

  • Zdraví: Důležité je nezatěžovat zažívání, pečovat o slinivku břišní, tenké střevo, slepé střevo, tlusté střevo, trávicí ústrojí, dvanácterník, konečník a také oči a uši.

Neděle 28. srpna

Nelehká neděle. Možná nás přepadnou smutky – prázdniny a dovolené pomalu končí. Před námi jsou nové povinnosti a starosti, které jsme se snažili přes léto vytěsnit. Zkuste si však své frustrace nevybíjet na svých blízkých. Nehádejte se, hrozí i nebezpečí úrazu.

EXKLUZIVNÍ předpověď numeroložky Lenky Suchardové na tento týden:

Změny ve vašem společenském životě přinášejí bohaté ovoce. Jestliže přijmete nové vztahy s důvěrou, pak jakoukoli emocionální bolest pramenící z rozchodů a ztrát dokážete odklonit na vedlejší kolej. Slzy jsou očistné a ozdravné, je dobré si poplakat, ale netrapte se dlouho. Pro pohodu jsou důležité zdravé vztahy. Buďte vnímaví k návrhům a názorům ostatních, pozorujte, studujte a sbírejte materiály, které použijete pro formování vlastní budoucnosti. V dalších měsících začíná složitější období, kdy se konzervativní myšlení a budoucí plány střetávají s revolučnějšími myšlenkami, proto se držte těch lidí, kteří váš život naplňují důvěrou, stabilitou a podobnou energií. Začínáte být schopnější lépe formulovat své potřeby, postřehy, předávat je jiným a o všem diskutovat.

AURU tohoto týdne podle kartářky Helen Stanku si můžete poslechnout zde:

V tomto týdnu by vás ještě mohlo zajímat:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.