6 znamení zvěrokruhu, které ještě letos v létě potká láska. Kdo se zamiluje?

Léto je ideální doba seznámit se s někým novým. Je mnoho akcí, kam můžete vyrazit a potkat někoho, kdo vás okouzlí. Zjistěte, která znamení zvěrokruhu mají ještě letos vysoké šance, že někoho potkají a zamilují se.

Znáte to, motýlci v břiše, úsměv od ucha k uchu a pořád jste tak nějak myšlenkami jinde. Ano, řeč je o lásce. Kdo by nechtěl cítit ty opojné pocity zamilovanosti? Pro ty z vás, kteří jste single, jsme připravili letní horoskop, který vám prozradí, která znamení zvěrokruhu mohou zažít letní lásku. Je mezi nimi to vaše?

Beran

Berani letos v létě zažijí měsíce plné spalujícího žáru. Budete se cítit skvěle a sebevědomě, což vám zajistí dostatek zájmu vašeho okolí. Sebevědomí je sexy a díky němu budete mít kolem sebe auru, která upoutá na první pohled i případné milence. Na výběr budete mít několik možných nápadníků, ale vyberte si toho, kdo je podobně naladěný jako vy a dokáže s vámi udržet krok v ložnici i mimo ni.

Lev

Léto je prostě vaše, a to nejenom proto, že slavíte narozeniny. Budete hvězdou všech večírků a zájem o vás bude veliký. Vyrážejte ven, protože s největší pravděpodobností potkáte lásku jako trám. Nezapomeňte dobře vybírat a nespokojte se jen tak s někým. Zasloužíte si vztah, který je jak romantický, tak stabilní a plný respektu.

Váhy

Díky aktuálnímu postavení planet se vám ve vztazích bude dařit. Budete pozitivně naladění, a to vás přitáhne k podobně smýšlejícím lidem. Možná vás občas přepadnou nějaké chmury, ale s tím správným člověkem vedle sebe je zvládnete hravě překonat. Hledejte si k sobě někoho, kdo vás dokáže podpořit, když to budete nejvíc potřebovat.

Střelec

Střelci jsou nespoutaní a jdou do všeho po hlavě. I to je důvod, proč je pro vás tohle léto jako stvořené pro letní flirt a možná i nějaké to vážně seznámení. Budete si užívat svou divokost a zatoužíte i po něčem vážnějším. Nebojte se otevřít a projevit svoji romantickou duši.

Štír

Právě teď máte ideální šanci zamilovat se až po uši. Do života vám vstoupí osoba, která vás naprosto poblouzní. Vedle ní pro vás jakýkoliv náhodný sex přestane být zajímavý a zatoužíte po skutečné lásce. Při první konfrontaci však určitě nic nevzdávejte a naučte se o vztah bojovat.

Kozoroh

I Kozorozi zažijí nadějné léto. Vzhledem k tomu, že tíhnete k workoholismu, je vysoká šance, že se zamilujete přímo v práci. Někdo z vašich kolegů vás pravděpodobně pozve na rande, a i když zpočátku nebudete o něj jevit zájem, nakonec podlehnete. Dejte lásce šanci a uvidíte, jak se situace vyvrbí.

Zdroj: askastrology.com a najdise.cz

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.