7 předpovědí na 7 příštích dnů. Jaký bude týden od 26. září? Zázraky vystřídá trápení

Podívejte se na přehledný hvězdný manuál na tento týden. S našimi předpověďmi a dobrými radami pro každý den můžete úspěšně projít všemi úskalími a správně využít dobré šance, které vám hvězdné nebe nabízí v týdnu od 26. září 2022.

Denní průvodce na týden od 26. září pro všechna znamení zvěrokruhu:

Pondělí 26. září

Skvělý den pro lásku i láskyplnou komunikaci. Pokud chcete dnes někomu vyznat milostné city, tak hurá do toho! Soustředěnými činy navíc můžete léčit své staré bolavé rány i bolesti svých blízkých.

Úterý 27. září

Výrazný a významný den, ve kterém nás opouští cosi královského či vládnoucího, co už pro život nepotřebujeme, a otevíráme dveře budoucnosti. Konstruktivní činy, hluboké myšlenky i láska nám v našem úsilí pomohou. Zaplaší i možný vnitřní zmatek či nejistoty.

Středa 28. září

Svátek svatého Václava, prvního světce českého původu, symbolu české státnosti a patrona českých zemí. Svatému Václavovi byly připisovány různé zázraky a tak trochu zázračný by mohl být i tento den. Budou nás jím provázet síla, odhodlání, bystrý rozum i hluboká láska, která hory přenáší. Budeme soustředění, rozvážní a zodpovědní za své činy a rozhodnutí. Skvěle by se mělo dařit znamením Panny, Kozoroha a Blíženců.

Energie dneška poskytují trpělivost spojenou s praktickou obratností a odvahou jednat. Jsou příznivé pro všechny lidi, kteří mají nést velkou odpovědnost, dávají jim schopnost snášet i drsné podmínky a v případě potřeby čelit i nebezpečným situacím. Povzbuzují vytrvalosti a odolnost.

Čtvrtek 29. září

Po zázračném včerejšku nás čeká náročný den. Luna ve Štíru prohloubí konflikty mezi konzervativními a radikálními energiemi v nás i ve světě. Budeme podléhat diktátorským projevům egoismu a velikášství. Proti sobě budou stát neotřesitelné názory, postoje i soupeřící tábory. V osobních příbězích chceme udržet daný stav věcí tím, že klademe odpor všem změnám a novinkám. Situace se nám ale může kvůli našim rigidním postojům lehce vymknout z ruky. Řešením jsou velkorysost a optimismus, se kterými budeme ke svým i záležitostem druhých přistupovat.

Pátek 30. září

Náročné energie poznamenají i dnešek. Navíc se přidají různá nedorozumění v lepším případě, v tom horším lži, podvody a faleš. Dnes si opravdu dávejme pozor na to, co kdo říká a všechna fakta několikrát prověřujme. Rozhodně není vhodný čas k podpisům jakýchkoliv smluv nebo důležitých dokumentů. Dařit by se ale mělo znamení Střelce, což pro všechny ostatní znamená, že víra, naděje a optimismus mají své stálé místo i v našich životech.

Sobota 1. října

Komplikovaná sobota, kdy se k problematickým aspektům minulých dnů přidají přeslazená vlídnost, změkčilost a příklon k požitkářství. Můžeme mít tendenci přehlušit problémy doby pořádáním neplodných společenských aktivit, nudných akcí nebo se můžeme vyžívat v marnivosti, podléhat nesmyslným nákupům a utrácení peněz, abychom si tzv. alespoň něco užili. Své stíny však stejně nepřekročíme a strachy zahnat nedokážeme.

Neděle 2. října

Chtělo by se jásat, že s nedělí konečně přichází nějaká úleva. Ale nebude tomu tak, spíše dorazí obtížná kocovina a strastiplné střízlivění. Nepropadejte však zoufalství, v příštím týdnu se pomalu začne blýskat na lepší časy.

Podrobné horoskopy pro všechna znamení si můžete přečíst ZDE

EXKLUZIVNÍ předpověď numeroložky Lenky Suchardové na tento týden:

Září končí v emocionálním a melodramatickém rozpoložení. Přehodnotíte život a rozhodnutí za posledních několik let. Můžete zažít pocit prázdnoty a možná si častěji položíte otázku a „co teď?“. Během těchto dní se uvolní nenaplněné sny, očekávání, rozporuplné chování a nálady, možná se objeví náhlá alergie na něco nebo na někoho. Nakonec zjistíte, sice ne hned, že to vše má svůj důvod a je to přínosné k celkové transformaci své vlastní i doby. Do života vám přichází nová energie, protože něco původního již dosloužilo a hlavně to, co jste doposud považovali za bezpečné, jisté či pohodlné. Probouzíte se k novým pocitům k sobě, vaší práci, domovu i lidem kolem vás. Domov a nejbližší lidé jsou v tuto chvíli to nejcennější.

AURU tohoto týdne podle kartářky Helen Stanku si můžete poslechnout zde:

V tomto týdnu by vás ještě mohlo zajímat:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.