7 předpovědí na 7 příštích dnů. Jaký bude týden od 26. září? Zázraky vystřídá trápení

Podívejte se na přehledný hvězdný manuál na tento týden. S našimi předpověďmi a dobrými radami pro každý den můžete úspěšně projít všemi úskalími a správně využít dobré šance, které vám hvězdné nebe nabízí v týdnu od 26. září 2022.

Denní průvodce na týden od 26. září pro všechna znamení zvěrokruhu:

Pondělí 26. září

Skvělý den pro lásku i láskyplnou komunikaci. Pokud chcete dnes někomu vyznat milostné city, tak hurá do toho! Soustředěnými činy navíc můžete léčit své staré bolavé rány i bolesti svých blízkých.

Úterý 27. září

Výrazný a významný den, ve kterém nás opouští cosi královského či vládnoucího, co už pro život nepotřebujeme, a otevíráme dveře budoucnosti. Konstruktivní činy, hluboké myšlenky i láska nám v našem úsilí pomohou. Zaplaší i možný vnitřní zmatek či nejistoty.

Středa 28. září

Svátek svatého Václava, prvního světce českého původu, symbolu české státnosti a patrona českých zemí. Svatému Václavovi byly připisovány různé zázraky a tak trochu zázračný by mohl být i tento den. Budou nás jím provázet síla, odhodlání, bystrý rozum i hluboká láska, která hory přenáší. Budeme soustředění, rozvážní a zodpovědní za své činy a rozhodnutí. Skvěle by se mělo dařit znamením Panny, Kozoroha a Blíženců.

Energie dneška poskytují trpělivost spojenou s praktickou obratností a odvahou jednat. Jsou příznivé pro všechny lidi, kteří mají nést velkou odpovědnost, dávají jim schopnost snášet i drsné podmínky a v případě potřeby čelit i nebezpečným situacím. Povzbuzují vytrvalosti a odolnost.

Čtvrtek 29. září

Po zázračném včerejšku nás čeká náročný den. Luna ve Štíru prohloubí konflikty mezi konzervativními a radikálními energiemi v nás i ve světě. Budeme podléhat diktátorským projevům egoismu a velikášství. Proti sobě budou stát neotřesitelné názory, postoje i soupeřící tábory. V osobních příbězích chceme udržet daný stav věcí tím, že klademe odpor všem změnám a novinkám. Situace se nám ale může kvůli našim rigidním postojům lehce vymknout z ruky. Řešením jsou velkorysost a optimismus, se kterými budeme ke svým i záležitostem druhých přistupovat.

Pátek 30. září

Náročné energie poznamenají i dnešek. Navíc se přidají různá nedorozumění v lepším případě, v tom horším lži, podvody a faleš. Dnes si opravdu dávejme pozor na to, co kdo říká a všechna fakta několikrát prověřujme. Rozhodně není vhodný čas k podpisům jakýchkoliv smluv nebo důležitých dokumentů. Dařit by se ale mělo znamení Střelce, což pro všechny ostatní znamená, že víra, naděje a optimismus mají své stálé místo i v našich životech.

Sobota 1. října

Komplikovaná sobota, kdy se k problematickým aspektům minulých dnů přidají přeslazená vlídnost, změkčilost a příklon k požitkářství. Můžeme mít tendenci přehlušit problémy doby pořádáním neplodných společenských aktivit, nudných akcí nebo se můžeme vyžívat v marnivosti, podléhat nesmyslným nákupům a utrácení peněz, abychom si tzv. alespoň něco užili. Své stíny však stejně nepřekročíme a strachy zahnat nedokážeme.

Neděle 2. října

Chtělo by se jásat, že s nedělí konečně přichází nějaká úleva. Ale nebude tomu tak, spíše dorazí obtížná kocovina a strastiplné střízlivění. Nepropadejte však zoufalství, v příštím týdnu se pomalu začne blýskat na lepší časy.

Podrobné horoskopy pro všechna znamení si můžete přečíst ZDE

EXKLUZIVNÍ předpověď numeroložky Lenky Suchardové na tento týden:

Září končí v emocionálním a melodramatickém rozpoložení. Přehodnotíte život a rozhodnutí za posledních několik let. Můžete zažít pocit prázdnoty a možná si častěji položíte otázku a „co teď?“. Během těchto dní se uvolní nenaplněné sny, očekávání, rozporuplné chování a nálady, možná se objeví náhlá alergie na něco nebo na někoho. Nakonec zjistíte, sice ne hned, že to vše má svůj důvod a je to přínosné k celkové transformaci své vlastní i doby. Do života vám přichází nová energie, protože něco původního již dosloužilo a hlavně to, co jste doposud považovali za bezpečné, jisté či pohodlné. Probouzíte se k novým pocitům k sobě, vaší práci, domovu i lidem kolem vás. Domov a nejbližší lidé jsou v tuto chvíli to nejcennější.

AURU tohoto týdne podle kartářky Helen Stanku si můžete poslechnout zde:

V tomto týdnu by vás ještě mohlo zajímat:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.