7 předpovědí na 7 příštích dnů. Jaký bude týden od 5. září? Začne v něm přituhovat

Podívejte se na přehledný hvězdný manuál na tento týden. S našimi předpověďmi a dobrými radami pro každý den můžete úspěšně projít všemi úskalími a správně využít dobré šance, které vám hvězdné nebe nabízí v týdnu od 5. září 2022.

Denní průvodce na týden od 5. září pro všechna znamení zvěrokruhu:

Pondělí 5. září

Dnes planeta lásky Venuše vstupuje do znamení Panny. Naše city se začnou pomalu proměňovat. Svoji náklonnost budeme projevovat prostřednictvím drobných pozorností. Jsme ochotní o druhé nezištně pečovat, starat se o ně, a nic za to nečekáme. Je taky možné, že upneme více pozornosti ke správné životosprávě a začneme se lépe starat o své zdraví. Ideální čas k zapsání do kurzů jógy nebo pilates.

Úterý 6. září

Originální a spontánní představivost i obchodní zdatnost nás budou provázet dneškem. Můžeme sršet energií i odhodláním. Je sice pravdou, že naše rodina dnes nebude fungovat zrovna podle tradičních pravidel a že hvězdy nám doma mohou připravit překvapivé situace, ale vše bude pro nás v něčem mimořádné a příjemné. Zejména znamení Kozoroha a Býka mohou prožít výjimečný den.

Středa 7. září

Originalita a schopnost netradičních řešení nás nebude opouštět ani v tento den. Vodnářům navíc bude přát štěstí v lásce. Den fandí studiu a zkouškám.

Čtvrtek 8. září

Dávejte si pozor na své zdraví, neprochladněte zejména od nohou. Svoji pozornost zaměřte na konstruktivní činnosti a cíle, nepropadejte se do minulosti a zbytečně nevzdychejte nad něčím, co nelze vrátit.

Pátek 9. září

Luna vstupuje do znamení Ryb a přináší nám zádumčivou i snivou náladu. A nejen to, budeme přecitlivělí, budeme nasávat všechny myšlenky a pocity jiných. Můžeme se cítit i psychicky zranitelní, podlehneme tendenci se izolovat od druhých, aby nás neranili svým skutky či slovy. Skvěle však bude fungovat naše intuice.

Sobota 10. září

V 11:58 hod. nastane úplněk ve znamení Ryb. Přináší větší přecitlivělost, zjitřené emoce, u někoho možná i sklon k depresivním náladám. Pozor na ukvapené reakce, neuvážené kroky a rozhodnutí. Je vhodný čas pro kreativní tvoření, tento úplněk může přinést spoustu skvělých nápadů.

  • Zdraví: Pečujte o chodila a prsty u nohou. Dopřejte jim pedikúru, chůzi naboso, plavání.

Dnes planeta Merkur mění svůj pohyb, stává se retrográdní. Nastává doba, kdy se můžeme setkávat s různými technologickými, komunikačními nebo cestovními problémy. Dosáhnout dohody může být pro všechny zúčastněné dost náročné, budou se v nás přetahovat touhy jednat nekompromisně a rázně se snahou po smíru. Merkur bude retrográdní až do konce září.

Neděle 11. září

Výjimečný den s výjimečnou historií i pověstí. Jedno ze tří mistrovských čísel, číslo jedenáct, svým nositelům, ale i událostem, které se pod jeho vlivem staly nebo stanou, naděluje výjimečnost. Podle numerologie je jedenáctka symbolem velkého požehnání a vnitřní síly, ale také prokletí pádu z výšin. Lidé, kteří se narodili 11. dne v jakémkoliv měsíci, jsou rozporuplní, jako kdyby v nich žily dvě odlišné síly, dvě energie, které působí proti sobě. Své pocity neradi sdělují, proto bývají i druhými lidmi nepochopení, a jejich vnitřní rozpory se tak stále prohlubují. Lékem pro ně je nalezení kompromisu, rovnováhy mezi dvěma vnitřními póly, mezi dáváním a braním, mezi osamělostí a družností. Až se dvě síly spojí, dosáhnou klidu a štěstí. Jedenáctky mají k dosažení absolutního štěstí výjimečnou sílu, ne nadarmo se jim říká „umlčený lev“. Měly by se naučit svoji vnitřní lví sílu využívat ve prospěch svůj i druhých – to je jejich mistrovským posláním.

  • I události, které se staly pod mocnou vibrací mistrovského čísla jedenáct, mají v sobě namíchaný kousek osudu tohoto čísla. Je v nich ukrytá touha lidstva dotknout se hvězd, objevovat, tvořit, měnit dějinný tok událostí, ale také varování čísla jedenáct před pádem z výšin.

Letošní 11. září by nemělo být dramatické či snad tragické, měly by se projevit spíše ty lepší energie mistrovského čísla – výjimečná síla, jedinečnost a originalita využité ve prospěch lidstva.

Podrobné horoskopy pro všechna znamení si můžete přečíst ZDE

EXKLUZIVNÍ předpověď numeroložky Lenky Suchardové na tento týden:

Druhý týden přináší příležitosti, ale i omezení. Je třeba být ve všech věcech praktičtí, důslední, disciplinovaní, obratní a soustředění na své priority. V opačném případě by byla ovlivněna vaše produktivita, oblíbenost, jedinečnost, prvenství či výdělek. Možná budete mít pocit, že nejste dostatečně připraveni na novou výzvu v pracovní oblasti, ale pokud překonáte tento dočasný strach a nedostatek důvěry, budete překvapeni následnou odměnou. Tyto dny mohou být těžší a složitější i v domácích záležitostech, především v nastavení chodu domácnosti a finančních výdajů, které budou větší, než jste čekali. Vyhýbejte se nudě, příliš byste přemýšleli o zbytečnostech a vytvářeli dramata.

AURU tohoto týdne podle kartářky Helen Stanku si můžete poslechnout zde:

V tomto týdnu by vás ještě mohlo zajímat:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.