7 předpovědí na 7 příštích dnů. Jaký bude týden od 5. září? Začne v něm přituhovat

Podívejte se na přehledný hvězdný manuál na tento týden. S našimi předpověďmi a dobrými radami pro každý den můžete úspěšně projít všemi úskalími a správně využít dobré šance, které vám hvězdné nebe nabízí v týdnu od 5. září 2022.

Denní průvodce na týden od 5. září pro všechna znamení zvěrokruhu:

Pondělí 5. září

Dnes planeta lásky Venuše vstupuje do znamení Panny. Naše city se začnou pomalu proměňovat. Svoji náklonnost budeme projevovat prostřednictvím drobných pozorností. Jsme ochotní o druhé nezištně pečovat, starat se o ně, a nic za to nečekáme. Je taky možné, že upneme více pozornosti ke správné životosprávě a začneme se lépe starat o své zdraví. Ideální čas k zapsání do kurzů jógy nebo pilates.

Úterý 6. září

Originální a spontánní představivost i obchodní zdatnost nás budou provázet dneškem. Můžeme sršet energií i odhodláním. Je sice pravdou, že naše rodina dnes nebude fungovat zrovna podle tradičních pravidel a že hvězdy nám doma mohou připravit překvapivé situace, ale vše bude pro nás v něčem mimořádné a příjemné. Zejména znamení Kozoroha a Býka mohou prožít výjimečný den.

Středa 7. září

Originalita a schopnost netradičních řešení nás nebude opouštět ani v tento den. Vodnářům navíc bude přát štěstí v lásce. Den fandí studiu a zkouškám.

Čtvrtek 8. září

Dávejte si pozor na své zdraví, neprochladněte zejména od nohou. Svoji pozornost zaměřte na konstruktivní činnosti a cíle, nepropadejte se do minulosti a zbytečně nevzdychejte nad něčím, co nelze vrátit.

Pátek 9. září

Luna vstupuje do znamení Ryb a přináší nám zádumčivou i snivou náladu. A nejen to, budeme přecitlivělí, budeme nasávat všechny myšlenky a pocity jiných. Můžeme se cítit i psychicky zranitelní, podlehneme tendenci se izolovat od druhých, aby nás neranili svým skutky či slovy. Skvěle však bude fungovat naše intuice.

Sobota 10. září

V 11:58 hod. nastane úplněk ve znamení Ryb. Přináší větší přecitlivělost, zjitřené emoce, u někoho možná i sklon k depresivním náladám. Pozor na ukvapené reakce, neuvážené kroky a rozhodnutí. Je vhodný čas pro kreativní tvoření, tento úplněk může přinést spoustu skvělých nápadů.

  • Zdraví: Pečujte o chodila a prsty u nohou. Dopřejte jim pedikúru, chůzi naboso, plavání.

Dnes planeta Merkur mění svůj pohyb, stává se retrográdní. Nastává doba, kdy se můžeme setkávat s různými technologickými, komunikačními nebo cestovními problémy. Dosáhnout dohody může být pro všechny zúčastněné dost náročné, budou se v nás přetahovat touhy jednat nekompromisně a rázně se snahou po smíru. Merkur bude retrográdní až do konce září.

Neděle 11. září

Výjimečný den s výjimečnou historií i pověstí. Jedno ze tří mistrovských čísel, číslo jedenáct, svým nositelům, ale i událostem, které se pod jeho vlivem staly nebo stanou, naděluje výjimečnost. Podle numerologie je jedenáctka symbolem velkého požehnání a vnitřní síly, ale také prokletí pádu z výšin. Lidé, kteří se narodili 11. dne v jakémkoliv měsíci, jsou rozporuplní, jako kdyby v nich žily dvě odlišné síly, dvě energie, které působí proti sobě. Své pocity neradi sdělují, proto bývají i druhými lidmi nepochopení, a jejich vnitřní rozpory se tak stále prohlubují. Lékem pro ně je nalezení kompromisu, rovnováhy mezi dvěma vnitřními póly, mezi dáváním a braním, mezi osamělostí a družností. Až se dvě síly spojí, dosáhnou klidu a štěstí. Jedenáctky mají k dosažení absolutního štěstí výjimečnou sílu, ne nadarmo se jim říká „umlčený lev“. Měly by se naučit svoji vnitřní lví sílu využívat ve prospěch svůj i druhých – to je jejich mistrovským posláním.

  • I události, které se staly pod mocnou vibrací mistrovského čísla jedenáct, mají v sobě namíchaný kousek osudu tohoto čísla. Je v nich ukrytá touha lidstva dotknout se hvězd, objevovat, tvořit, měnit dějinný tok událostí, ale také varování čísla jedenáct před pádem z výšin.

Letošní 11. září by nemělo být dramatické či snad tragické, měly by se projevit spíše ty lepší energie mistrovského čísla – výjimečná síla, jedinečnost a originalita využité ve prospěch lidstva.

Podrobné horoskopy pro všechna znamení si můžete přečíst ZDE

EXKLUZIVNÍ předpověď numeroložky Lenky Suchardové na tento týden:

Druhý týden přináší příležitosti, ale i omezení. Je třeba být ve všech věcech praktičtí, důslední, disciplinovaní, obratní a soustředění na své priority. V opačném případě by byla ovlivněna vaše produktivita, oblíbenost, jedinečnost, prvenství či výdělek. Možná budete mít pocit, že nejste dostatečně připraveni na novou výzvu v pracovní oblasti, ale pokud překonáte tento dočasný strach a nedostatek důvěry, budete překvapeni následnou odměnou. Tyto dny mohou být těžší a složitější i v domácích záležitostech, především v nastavení chodu domácnosti a finančních výdajů, které budou větší, než jste čekali. Vyhýbejte se nudě, příliš byste přemýšleli o zbytečnostech a vytvářeli dramata.

AURU tohoto týdne podle kartářky Helen Stanku si můžete poslechnout zde:

V tomto týdnu by vás ještě mohlo zajímat:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.