7 předpovědí pro sedm příštích dnů. Jaký bude týden od 23. května podle hvězd?

Podívejte se na přehledný hvězdný manuál na tento týden. S našimi předpověďmi a dobrými radami pro každý den můžete úspěšně projít všemi úskalími a správně využít dobré šance, které vám hvězdné nebe nabízí od 23. května 2022.

Denní průvodce na týden od 23. května pro všechna znamení zvěrokruhu:

Pondělí 23. května

Neuvěřitelná síla, energie a vůle budou provázet toto pondělí. Budete chtít překonávat všechny překážky a může se vám to i podařit. Navíc tento den má v sobě obrovský regenerační potenciál. Nemocní se uzdravují. Nejvíce by se mělo dařit znamení Kozoroha, Ryb a Blíženců. Ta dnes nic nepřemůže ani nezdolá.

Úterý 24. května

Silné obrodné energie pokračují. Po výrazném pondělí přichází i výborné úterý, které vám navíc dodá i lehkost, čilost a touhu po fyzickém i mentálním pohybu. Dnes je štěstí na vaší straně. I když Blížencům a Beranům bude přát nejvíce.

Středa 25. května

Výjimečný den. Ozdobí jej silná koncentrace a pevná vůle a také touha obnovovat, zlepšovat a reformovat všechny stránky svého života. Středu bude provázet i duchovní rozvoj inspirovaný samotným nebem. Pokud vám dnes někdo řekne, že vás miluje, tak tomu věřte. Bude to pravda.

Čtvrtek 26. května

Planeta Mars včera vstoupila do znamení Berana a dnes začne úřadovat pěkně po svém. Vrátí nám bojovnou energii, touhu něco udělat se sebou i se svým okolím. Nejvíce se samozřejmě bude dařit znamení Berana, ale i dalším ohnivcům zvěrokruhu.

Pátek 27. května

Skvělý den, jen si dávejte pozor na projevy žárlivosti. Na nikoho nevyvíjejte tlak a ani vy mu nepodléhejte. Všechno pěkně v klidu si promyslete a postupujte krok za krokem. Svou emocionalitu a sexualitu držte na uzdě.

Sobota 28. května

Ve vzduchu visí cosi osudového, zejména něco, co se týká partnerských a milostných vztahů. Na místě je zdrženlivost. Ďábelská pokušení a nebezpečný sex si schovejte na jiný den.

Neděle 29. května

Včera v pozdním odpoledni planeta Venuše vstoupila do znamení Býka, ve kterém pobude necelý měsíc a ve kterém se jí obvykle velmi daří. Co to znamená? Především lásku a objevování smyslu pro krásu. Budeme si dopřávat mnohé radosti a potěšení života, mezi které patří i zahradničení a pobyt v jarní přírodě. Bude nám také náramně chutnat.

Tento týden by vás mohla zajímat i tato témata:

AURU tohoto týdne podle kartářky Helen Stanku si můžete poslechnout zde:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.