Které páry zvěrokruhu jsou v lásce nejlepší a proč?

Jsou dvojice, mezi kterými zcela platí pořekadlo o lásce, která hory přenáší. Jsou páry, které jsou k sobě magicky přitahovány, ale jejich láska dlouho nevydrží. Jsou také páry, které prožívají nejdobrodružnější či nejzábavnější formy partnerství. Které to jsou a proč jsou v lásce tak úspěšné?

Podívejte se na nejvášnivější, nejpevnější, nejromantičtější, nejzábavnější i nejdobrodružnější podoby partnerské lásky podle horoskopu. Při čtení však pamatujte na známý fakt, že hvězdy nabádají, ale neurčují. Svůj osud máme v rukou my sami.

Láska je nejpevnější mezi znameními Býka a Panny

Mezi Býkem a Pannou panuje láska ideální, především v praktických stránkách života. Skvěle se doplňují v sexu, spojuje je podobný smysl pro humor. Býk miluje kouzlo důvěrně známého a osvědčeného. Ve svých citech je přirozený, družný, něžný, věrný i stálý. Je schopný hluboké vášně i trvalého partnerství. K jeho problémovým stránkám však bohužel patří žárlivost, se kterou dokáže spolehlivě zpřetrhat i ten nejpevnější svazek. Panna je trochu upejpavá, cudná, v lásce se rozehřívá pomalu, ale její city se řadí k těm nejtrvalejším a nejstálejším z celého zvěrokruhu. O jejich lásce si podrobně můžete přečíst zde:

Láska nejromantičtější vzkvétá mezi znameními Raka a Ryb

Znamení Raka obvykle vnímáme jako největšího snílka a romantika zvěrokruhu. Jedině pravý Rak je schopný hlubokých citů, empatie a zároveň nezvyklé oddanosti. V citech je nadšený, trochu naivní, důvěřivý, ale s vysokými nároky na své bezpečí, které mu málokdo dokáže nabídnout. Je to dokonalý romantik a romantické jsou i Ryby, ty navíc dokážou druhým nabídnout nezištnou lásku a obětavost. Jejich touha splynout umí druhé očarovat i učarovat. Jsou svádivé jako tajemné vodní víry. I těmto jejich polohám Rak rozumí, cítí je. Citlivost je to, co je spojuje nejvíce. V čem se budou rozcházet, se dočtete zde:

Lásku nejdobrodružnější prožívají znamení Berana a Střelce

Spolu navždy a za vzdálený obzor – tak nějak může vypadat společné heslo Berana a Střelce. Oba milují akci, nesnášejí nudu. Oba jsou nadšenci života s touhou objevovat a prožívat. Oba jsou nevyčerpatelní optimisté s chutí do života. Zdobí je podnikavost, schopnost se nadchnout pro nějaký cíl nebo ideál. Beran je bojovnější, Střelec fanatičtější, ale sladit se umí moc dobře. Překážkami v lásce jim mohou být Beranova nezvladatelnost a Střelcova touha poznávat i další varianty partnerského života – právě nevěra bývá nejčastější příčinou jejich rozchodu.

Láska je nejzábavnější mezi znameními Blíženců a Vah

Dva kumpáni zvěrokruhu umí prožít společný život ve „velkých otáčkách“. Živost, zvědavost, veselost, vytříbený smysl pro humor, kontaktnost jsou jejich společné rysy. Rádi se baví, rádi chodí do společnosti. Oba zdobí šarm a kouzlo osobnosti. Blíženec je ve svých citech přelétavější, ale Váha si s tím umí poradit. O svých kvalitách ráda přesvědčuje v posteli – je nejrafinovanějším svůdníkem i milencem zvěrokruhu. Pokud se oba neuchýlí k podvodům a falši, mohou prožít vzrušující lásku, kterou jim ostatní budou závidět.

Láska nejvášnivější i nejnebezpečnější vždy bude mezi znameními Štíra a Býka

Láska mezi Štírem a Býkem je tou nejvášnivější, nejsmyslnější i nejnebezpečnější podobou partnerských citů. Tihle dva se buďto na smrt milují, nebo nenávidí. Nic mezi tím. Intenzivní, hluboké a vášnivé city jim „připraví“ společné peklo, nebo ráj. Vybrat si musejí oni dva. Faktem je, že v posteli je nikdo nepředčí. Právě sex je tím, co tyhle dva spolehlivě „drží“ pohromadě na věky věků.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.