Albert s Alicí v ohrožení života. Kaskadérský kousek zažila Laurinová i Gránský

ZOO (105) - upoutávka

Sabině Laurinové (51) a Davidu Gránskému (31) půjde o život. Nebezpečná scéna jako z akčního filmu na ně čeká v jindy poklidné zoologické zahradě. Přestože je poblíž Šimon Bilina (27) coby Haďák a díky svým vizím neohroženě zasáhne, bez zranění se to neobejde. Podívejte se na ukázky.

Ten den bylo v Safari parku ve Dvoře Králové rušno a také dost zima. Připravovala se nehoda, při které nikdo nesměl být zraněn. Na scénu mířila Sabina Laurinová a Vojta Vovesný (16) coby její syn, David Gránský, Šimon Bilina a dva kaskadéři. V pozadí bylo zaparkované velké auto, které mělo mít za pár okamžiků hlavní roli.

Rozjelo se a ohrozilo účastníky akce, která se v zoo konala. „Ten den byl mráz a cesta byla dost zledovatělá. Měla jsem podpatky a na té ledovce to byl pomalu kaskadérský kousek. Vyřešila jsem to tak, že jsem se do Vojty, mladého muže, který hraje mého syna, okamžitě zavěsila,“ vzpomíná na natáčení Sabina Laurinová, která scénu s jedoucím vozem točila hned několikrát. „Když jsme to točili, říkala jsem si v duchu, že není možné, aby se auto samo rozjelo. Chyba! Druhý den jsem v novinách četla o nehodě, která se stala. Náhoda?“ zamýšlí se herečka, která nedávno na place populárního seriálu oslavila narozeniny.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Nejen informace o nehodě ji přesvědčila, že se něco takového může skutečně přihodit. „Vzpomněla jsem si, že když jsem bydlela v Podolí, kde byla ulice do kopce, stalo se, že se uvolnilo auto a sjelo. Naštěstí tam nikdo nebyl,“ uvádí Sabina, která drama s kaskadéry sledovala spolu s ostatními kolegy zpovzdálí. „Podobné akce jsou na place vždy zajímavé. Panuje zvláštní napětí, všichni jsou potichu a v pohotovosti,“ popisuje seriálová Alice.

Akční kaskadérská scéna

Auto se rozjelo, oba herce však minulo, jelikož Sabina Laurinová jako správná matka ochranitelka zakročila a syna strhla z cesty. „Točili jsme to snad třikrát a pokaždé to auto jelo kolem nás blíž a blíž, nebo mi to tak alespoň připadalo,“ vypráví Alice o nebezpečné scéně. Jenže auto jelo dál a mířilo na stánek, kde stál David Gránský coby zlotřilý Albert.

Čtěte také, jak Sabina Laurinová v nové roli v seriálu Půlnoční zpověď řeší nedostatek sexu, a jak se cítila v podvazcích.

V poslední chvíli však zakročil Adam a bývalého ředitele zoologické zahrady zachránil. „Na scénu, kdy herci padají na zem, nastoupili kaskadéři. V poslední chvíli, kdy se Haďák neohroženě vrhá, aby dostal Alberta z cesty, už tam herci nebyli. V rámci bezpečí je zastoupili kaskadéři,“ vysvětluje mluvčí seriálu Josef Ducký.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.