Albert s Alicí v ohrožení života. Kaskadérský kousek zažila Laurinová i Gránský

ZOO (105) - upoutávka

Sabině Laurinové (51) a Davidu Gránskému (31) půjde o život. Nebezpečná scéna jako z akčního filmu na ně čeká v jindy poklidné zoologické zahradě. Přestože je poblíž Šimon Bilina (27) coby Haďák a díky svým vizím neohroženě zasáhne, bez zranění se to neobejde. Podívejte se na ukázky.

Ten den bylo v Safari parku ve Dvoře Králové rušno a také dost zima. Připravovala se nehoda, při které nikdo nesměl být zraněn. Na scénu mířila Sabina Laurinová a Vojta Vovesný (16) coby její syn, David Gránský, Šimon Bilina a dva kaskadéři. V pozadí bylo zaparkované velké auto, které mělo mít za pár okamžiků hlavní roli.

Rozjelo se a ohrozilo účastníky akce, která se v zoo konala. „Ten den byl mráz a cesta byla dost zledovatělá. Měla jsem podpatky a na té ledovce to byl pomalu kaskadérský kousek. Vyřešila jsem to tak, že jsem se do Vojty, mladého muže, který hraje mého syna, okamžitě zavěsila,“ vzpomíná na natáčení Sabina Laurinová, která scénu s jedoucím vozem točila hned několikrát. „Když jsme to točili, říkala jsem si v duchu, že není možné, aby se auto samo rozjelo. Chyba! Druhý den jsem v novinách četla o nehodě, která se stala. Náhoda?“ zamýšlí se herečka, která nedávno na place populárního seriálu oslavila narozeniny.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Nejen informace o nehodě ji přesvědčila, že se něco takového může skutečně přihodit. „Vzpomněla jsem si, že když jsem bydlela v Podolí, kde byla ulice do kopce, stalo se, že se uvolnilo auto a sjelo. Naštěstí tam nikdo nebyl,“ uvádí Sabina, která drama s kaskadéry sledovala spolu s ostatními kolegy zpovzdálí. „Podobné akce jsou na place vždy zajímavé. Panuje zvláštní napětí, všichni jsou potichu a v pohotovosti,“ popisuje seriálová Alice.

Akční kaskadérská scéna

Auto se rozjelo, oba herce však minulo, jelikož Sabina Laurinová jako správná matka ochranitelka zakročila a syna strhla z cesty. „Točili jsme to snad třikrát a pokaždé to auto jelo kolem nás blíž a blíž, nebo mi to tak alespoň připadalo,“ vypráví Alice o nebezpečné scéně. Jenže auto jelo dál a mířilo na stánek, kde stál David Gránský coby zlotřilý Albert.

Čtěte také, jak Sabina Laurinová v nové roli v seriálu Půlnoční zpověď řeší nedostatek sexu, a jak se cítila v podvazcích.

V poslední chvíli však zakročil Adam a bývalého ředitele zoologické zahrady zachránil. „Na scénu, kdy herci padají na zem, nastoupili kaskadéři. V poslední chvíli, kdy se Haďák neohroženě vrhá, aby dostal Alberta z cesty, už tam herci nebyli. V rámci bezpečí je zastoupili kaskadéři,“ vysvětluje mluvčí seriálu Josef Ducký.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.