Andělé podle hvězd. Která andělská bytost vás ochrání nejen o Vánocích?

Vánoční doba je časem kouzel, zázraků a také pohádek, ve kterých vystupují a chrání nás andělé Páně. I vy můžete oslovit svého osobního anděla, který vám pomůže, a to nejen o Vánocích. Podívejte se, kterého pro vás vybrala slavná kartářka Helen Stanku a zároveň poradila, jak získat jeho přízeň. Věřte, že nad námi všemi drží andělé svá ochranná křídla, i když nejčastěji na sebe berou podobu dobrých a laskavých lidí.

Andělským strážcem Berana je Michael

Archanděl Michael hlídá, aby zlo nevládlo světu. Není lepšího ochránce. Je velmi silný a pomáhá v beznadějné situaci, umí ji v poslední chvíli změnit. Můžete ho přivolat i tehdy, když potřebujete přejít z jedné životní etapy do druhé a je to pro vás těžký vnitřní proces. Michael vám pomůže s lehkostí přijmout novou situaci a rozjasnit clonu budoucnosti.

Pomůže vám, když máte málo energie nebo je někdo ve vašem okolí nemocný a potřebuje rychlou energetickou pomoc. Nebo když vás chce někdo ošidit, navádět k nepravostem či přimět říkat nepravdy. Michael vám pomůže vyjít ze situace a neušpinit si duši nevhodnými činy.

Je to velký ochránce a pomůže vám, když jste v nebezpečí, které vás paralyzuje. Dá vám sílu pohnout se z místa a poznat, že jste silnější než vaši protivníci.

  • Jak Michaela přivolat? Nejlépe je archanděla Michaela volat 12. dne, ve 12 hodin a 12 minut. Tehdy ho můžete poprosit o pomoc a ochranu.

Andělským strážcem Býka je Rafael

Jméno Rafael znamená „Zářící léčitel“ nebo „Bůh uzdravuje“. Je popsán jako hezký mládenec v bílém s bílými křídly. Má velkou moc a na pomoc mu přichází další andělé. Bůh ho posílá tam, kde si nevíte s něčím rady. Byl to on, kdo předal Noemu po potopě znalosti o astronomii, medicíně a také o exorcismu. Králi Šalamounovi daroval prsten s pečetí pentagramu se silou spoutat démony.

I vás bude Rafael chránit od negativních energií a pomůže vám získat peníze, když si nebudete vědět rady. Můžete ho požádat o pomoc, když pojedete za hranice a budete se chtít cítit bezpečně. Také odežene špatné lidi, kteří by vám mohli ublížit, a pomůže vám i tehdy, když budete hledat speciální lék nebo radu lékaře, ke kterému není jednoduché se dostat. Díky Rafaelovi se určitě nakonec dostanete do dobrých rukou.

  • Jak Rafaela přivolat? Než odejdete z domu zařídit důležitou věc, na chvíli se posaďte a zhluboka vydechněte. Potom poproste Rafaela svými slovy, aby odsunul zlo z vaší cesty, změnil zlé lidské myšlenky na dobré a přející. Ať vám pomůže dosáhnout cíle a jeho ochrana ať vám dělá stále společnost. Až se vrátíte domů, zapalte mu jako poděkování modrou svíci.

Andělským strážcem Blíženců je Gabriel

Archanděl Gabriel vešel ve známost jako andělský posel. Zvěstoval Panně Marii narození Ježíše, Božího syna a je andělem, který přináší důležité zprávy v různých sférách života. Díky němu se rychle zbavíte pochybností, protože už víte, co máte dělat. Je považován za patrona diplomatů, kterým pomáhá při velmi těžkých misích. Pod svými křídly má také pošťáky a listonoše.

Gabriel vám pomůže ve chvílích, kdy budete mít z něčeho velký strach, kdy se budete ztrácet v moři informací, někdo vás bude pomlouvat nebo vás bude hejtovat na internetu. Gabriel nesnáší lež, proto ho můžete přivolat na pomoc i tehdy, když nebudete vědět, zda něco je či není pravda. Pomůže vám také objasnit skrytý smysl vašich předtuch, snů a vizí, a pokud musíte někomu sdělit těžkou, ale důležitou pravdu, Gabriel vám pomůže nalézt ta správná slova.

  • Jak Gabriela přivolat? Ideálně v době novoluní či úplňku, ale stačí, když se jen podíváte na Lunu na obloze. V jejím svitu napište krátkou zprávu s prosbou o andělskou pomoc. Na lísteček, do telefonu nebo na počítači, jak se vám to hodí. Posílat list nemusíte. Až se věci vyjasní, můžete lístek pustit po vodě.

Andělským strážcem Raka je Muriel

Říká se mu anděl klidu a je symbolem péče a starosti. Je to on, který ztrácí klíčky nezodpovědným řidičům a vylévá alkohol těm, kteří si ho dodávají na odvahu než jdou vykonat nějakou hloupost. Vrací do kapes ztracené peněženky, nedovolí, abyste zůstali viset uprostřed noci v pustině. Nedává o sobě vědět. Může se zjevovat jako zachránce nebo dobrý člověk, který ztraceným turistům ukáže správnou cestu. Poznáte ho podle duhy po letním dešti, která je jeho symbolem.

Tento anděl intuice a citlivosti nejenom pomáhá regenerovat síly a nabrat větší víru v sebe, ale také otvírá srdce, vědění i třetí oko. Může vám poslat prorocký sen, anebo vám bude sám našeptávat, jak postupovat. Je to on, který doprovází záchranáře na cestě někomu pomoci.

Muriel také zařídí, abyste zachovali rovnováhu mezi svým soukromým životem a prací. Odstraňuje těžkosti, když jich je příliš. Pomáhá ovládnout emoce. Zavolejte Muriela, když je před vámi dlouhá cesta, které se hodně obáváte, když je potřeba dát do pořádku rodinné záležitosti, když ztrácíte víru v sebe, když cítíte, že vám začínají docházet síly.

  • Jak si Muriela přivolat? Tři hodiny po východu slunce běžte před váš dům a otočte se na východ. Můžete také stát u otevřeného okna. Zapalte kadidlo nebo bílou svíci. Potichu a svými slovy poproste Muriela, strážce živlů, aby vás obklopil svojí péčí a vynesl na výšiny moudrosti, lásky a světla.

Andělským strážcem Lva je Verchiel

Váš anděl Verchiel je anděl plný optimismu a nesnáší nudu. Nenápadně vám bude  podsouvat moudré knihy, skvělé učitele, rozvíjet vaši zvídavost a kreativitu a plnit duši nadšením pro věc. Bude vás učit samostatnosti. Pokud se cítíte vyhořelí, Verchiel vám pomůže oklepat se a odkrýt nové cíle.

Ukazuje se pouze ve snu, bere na sebe podobu mládence s velikou aureolou a korunou na dlani. Má zlatá křídla a obklopují ho zářící světelné paprsky. Může se také ukazovat jako neobvykle jasné světlo, které pohlcuje temnotu a odhání ošklivá zjevení. Ukáže vám správný směr. I když je Verchiel andělem noci, má velký vliv na náš život během denního slunečního svitu. Spousty rad dává během spánku a zahání noční můry. Když se objeví, ucítíte příliv sil, nových nápadů a ambicí. Ráno se vzbudíte s geniálním řešením.

  • Jak si Verchiela přivolat? Než půjdete spát, vylaďte se na jeho energie a s důvěrou mu svěřte své starosti. Stačí, když třikrát zavoláte jeho jméno a svěříte se mu s tím, co vás trápí a jak potřebujete pomoci.

Andělským strážcem Panny je Lekabel

Lekabel je anděl nových začátků, který vám pomůže dívat se na věci novýma očima. Když začínáte v nové práci, toužíte uspět, stěhujete se nebo řešíte složité dilema, s tímto andělem si dokážete, že na to máte. S jeho pomocí budete méně pochybovat a zbavíte se počátečních těžkostí. Rozsvěcuje srdce a inspiruje vaše sny. Najednou víte, že všechno má svůj správný čas a dobro zvítězí. Učí lidi trpělivosti a moudrosti.

Obraťte se na něj, i když se vám situace zdá beznadějná. Někdy se musí začít všechno budovat znovu a Lekabel pomáhá překonat těžkosti a rychle se rozhodovat. V období pochybností přichází a přináší řešení, která je možné okamžitě aplikovat. Skvěle si poradí v soudních, úředních a podobných záležitostech. Přivolat jej na pomoc můžete i tehdy, pokud přijdete do styku s někým, kdo se cítí důležitější než ti druzí a má možnosti druhým komplikovat život.

  • Jak Lekabela přivolat? Jeho přítomnost poznáte podle nazelenalých pramenů či zelených odrazů světla. Náhle vnímáte známou vůni fialek. Říká se, že má fosforeskující křídla a šaty třpytící se zlatem. Převažuje na nich zlatá a jasně zelená barva. Jeho pomoc můžete nejlépe volat brzy ráno.

Andělským strážcem Vah je Uriel

Uriel patří mezi sedm nejmocnějších andělů a není možné ho porazit. Když přijde, vaši protivníci nemají šanci a vy se nemáte čeho bát. Je to anděl, který podporuje půvab a krásu, umělecké talenty, chování, vystupování a jednání. Má rád romantickou lásku i manželství a všechny druhy partnerství. Pomáhá zlepšovat atmosféru kolem. Přibližuje nám pochopení vlastních emocí. Když nás naplňuje hněv, žal, můžeme poprosit o jeho pomoc.

Uriel je také specialista na boj se závislostmi. V množství potíží každodenního života často saháme po alkoholu, narkotikách. Lidé bývají závislí na hazardu a neumí si představit život bez televize a mobilu. Množí se kult workoholismu a kult příliš štíhlé postavy. Když v sobě objevíte tento problém, můžete požádat Uriela, aby vám ho pomohl překonat.

  • Jak Uriela přivolat? Na přivolání Uriela je ideální 11. den v měsíci v 11 hodin a 11 minut. Máte-li nějaký problém, zkuste si představit kruh červeného ohně a poproste Uriela, aby v něm váš problém spálil.

Andělským strážcem Štíra je Teliel

Teliel vám může pomoci v citové oblasti. Říká se, že v ruce drží božskou knihu a v ní jsou napsána jména lidí, kteří jsou spolu spojeni. Stačí, aby je ve své knize našel, přečetl a láska spojí dvě srdce, která se hledají. Dávní andělští okultisté věděli, že se pomoc Teliela volá tehdy, když toužíte získat srdce milovaného člověka. Musíte ale cítit, že by mohl být váš cit opětován. V případě, že přitažlivost mezi dvěma srdci není upřímná, nic z toho nebude.

Teliel vám pomůže nejen ve chvíli, kdy si nemůžete nalézt ideálního partnera, ale také když vás ten současný zrazuje, nastává mezi vámi odcizení či chlad nebo vás někdo očaroval, případně na vás seslal kletbu. Aby vám anděl Teliel mohl pomoci, musíte jej o to požádat.

  • Jak Teliela přivolat? Teliel vám pomůže, abyste našli smysl svého života, dokázali nabrat nový směr a nadechli se. Soustřeďte se na to, co chcete, vizualizujte si svůj cíl a požádejte anděla o pomoc. Nezapomeňte mu poděkovat.

Andělský strážcem Střelce je Advachiel

Tento anděl vám dokáže zajistit přízeň druhých lidí. Jeho jméno znamená lásku boží, která obdařuje své chráněnce kreativitou, originálními nápady, talentem. Pomůže vám, pokud toužíte po opravdové lásce, jste psychicky na dně, schází vám energie nebo se chcete uvolnit z toxického vztahu.

Kdy prosit Advachiela o pomoc? Když milujete spalující láskou, ale bez odpovědi druhé strany a nevíte, jak na sebe obrátit pozornost milovaného člověka. Když jste nesmělí a stydliví a vyhýbáte se randění v obavě, že by to špatně dopadlo. Dodá vám sílu, když jste ve vztahu, který již vyhasl a vy byste se z něj chtěli vyvázat. Když někdo z blízkých trpí, ale je uzavřený do sebe a nedovolí vám, abyste mu pomohli. Když jste totálně na dně a potřebujete motivaci, energii a vášeň. Když tvoříte a potřebujete inspiraci.

  • Jak Advachiela přivolat? Aby vám mohl Advachiel opravdu pomoci, musí se vyčkat na tu správnou chvíli. Je třeba mít trpělivost a ani na chvíli nepochybovat o jeho síle. Zapalte růžovou svíci, před sebe dejte fotky těch, které milujete. Přivolejte Advachiela v myšlenkách, aby vám pomohl, aby láska zvítězila nad zlem, smutkem a temnotou. Zašeptejte své prosby a myslete na ně, dokud svíčka nevyhoří. Pak si dopřejte pořádnou procházku. Advachiel vám dá dříve či později do cesty řešení. Rituál můžete několikrát opakovat.

Andělským strážcem Kozoroha je Kassiel

Tohoto anděla přiřazujeme k planetě Saturn, která je vládcem znamení Kozoroha. Je to anděl učitel, prověřuje a zkouší nás. Energie, která jej doprovází, je transformující. Je všude tam, kde jsou těžké životní zkoušky a problémy. Napomáhá nám při překonávání nezbytných procesů, při kterých rosteme a uvědomujeme si pravé hodnoty.

Tyto lekce jsou sice náročné, ale nesmírně užitečné. Na Kassiela se obracíme v případě nouze a nejistoty, dokáže nasměrovat naše kroky tím pravým směrem a motivovat nás k důležitým rozhodnutím a činům. Podporuje také smíření se s osudovými ranami a ztrátami. S jeho pomocí dokážeme lépe přijmout i stárnutí našeho fyzického těla a úbytek sil a přijetí negativních zážitků, které jsou důležité v procesu našeho duchovního vývoje.

  • Jak Kassiela přivolat? Chcete-li komunikovat s tímto andělem, vyberte si jako vhodný den sobotu. Zapalte tmavě červenou nebo modrou svíčku a poproste anděla o pomoc či o radu v těžké situaci. Odpověď k vám přijde ve snu.

Andělským strážcem Vodnáře je Jeliel

Tento anděl umí dávat dohromady vztahy. Když nevíte, kde hledat lásku, pomůže vám být ve správný čas na správném místě. Když se vám někdo líbí, ale nevšímá si vás, Jeliel zjistí, zda jste si předurčeni. A pokud ano, nasměruje vás k sobě. Jeliel učí, jak jít za opravdovým citem.  Poprosit o pomoc ho můžete i ve chvíli, kdy příliš dlouho čekáte na zásnuby nebo svatbu. S podporou Jeliela nikdo neuteče od oltáře.

Jeliel je strážce manželské věrnosti, takže když budete mít pocit, že se s vaším partnerem něco děje, požádejte Jeliela o pomoc. Může také držet dál od vašeho muže nějakou jeho ambiciózní kolegyni, která by vás možná ráda zastoupila i doma. Tento anděl pomáhá ukončovat konflikty a pokud máte něco u soudu, obklopí vás péčí. Ale pozor, pouze tehdy, jestliže je váš spor spravedlivý.

  • Jak Jeliela přivolat? Nejlépe během dne, protože Jeliel je andělem světla. Zapalte svíčku, ideálně zlatou. Usedněte tváří k východu a ruce dejte na solar plexus. Vyslovte třikrát jeho jméno, nebo řekněte prosbu: „Ať láska vejde do našeho života a vyžene všechno zlé a temné.“

Andělským strážcem Ryb je Zadkiel

Zadkiel transformuje zlo v dobro, umí předvídat budoucnost a předcházet neštěstím. Nikoho nenechá v nouzi. Tam, kde se Zadkiel objeví, nastává pokoj a klid. Můžete ho poprosit o ochranu pro všechny, které milujete. Třeba když máte doma samotné děti a bojíte se, že dostanou nějaký hloupý nápad. Přivolejte ho, když na vás padne deprese a nedokážete si poradit s černými myšlenkami. Nebo když chcete zajistit sobě a rodině bohatství a hojnost. Ale pozor, nepomůže vám, pokud budete lakomí. Naopak vás podpoří, pokud budete chtít dělat něco i pro druhé.

Zadkiel je také andělem odpuštění a vyšší moudrosti. I díky jeho vlivu upouštíme od msty na svých nepřátelích a směřujeme naše energie k lepším cílům. Učí ohleduplnosti a hledění dál než na špičku svého nosu. Ukazuje, jak napravit křivdy a jak odpouštět, a také připomíná, jací jsme byli v dětství.

  • Jak Zadkiela přivolat? Nejlepším dnem k setkání se Zadkielem je čtvrtek. Ten den má největší moc. Najděte si klidné místo a přivolejte jej, aby chránil vaše blízké a každé dítě bylo v bezpečí pod jeho ochranou. Zapalte bílou nebo fialovou svíci.  I její plamen pomůže všem vrátit se domů, nebo najít nejbližší bezpečné útočiště.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)

Jaký bude rok 2023 podle astrologie?

Sdílejte článek
Štítky kniha láska hvězda svíčka energie Vánoce rada andělé andělský horoskop Archanděl Gabriel

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.