Celebrity

26. února 2023 07:30

Tomáš Durčák

Bývalá agentka učí ženy svádění: Techniky jsem upravila, jinak by mohly zabíjet

Originální seriály právě online na prima+

V Rusku z ní vycvičili prvotřídní vojenskou špionku, která měla za úkol v utajení vylákávat z mužských cílů vše, co bylo zrovna potřeba. Aliia Roza (36) však nakonec musela ze země uprchnout a v exilu si našla novou kariéru, v níž své nabyté zkušenosti zužitkovává. Kromě modelingu ženám radí, jak si podmanit jakéhokoli muže, po kterém zatouží.

Z Ruska musela kvůli strachu o život utéct

Aliia se narodila ještě v Sovětském svazu do vojenské rodiny a sama strávila v tamních ozbrojených složkách roky jakožto agentka KGB se specializaci na svádění a různé techniky manipulování mužů. Cílem bylo udělat z ní opravdovou Rudou volavku. Nakonec však musela z rodné země utéct, aby si zachránila život.

Vše podle ní začalo, když při jedné z misí cíl odhalil její pravou totožnost. „Měla jsem hrát prostitutku a vetřít se tak do drogového gangu. Bohužel na to přišli,“ svěřila se Aliina s tím, že ji následně gangsteři odvezli autem do lesa. „Tam mě brutálně zmlátili,“ dodala žena, kterou nakonec před smrtí zachránil jeden z členů gangu, ovšem jen za odměnu v podobě sexu.

Další komplikace do jejího života přinesl ruský oligarcha, za kterého se v roce 2006 provdala. O pár let později totiž skončil ve vězení a zde za záhadných okolností zemřel. Aliia už tehdy byla matkou, a tak raději syna sbalila a utekla ze země, načež se usadila v USA.

Techniky svádění dnes předává dalším ženám

Dnes však své dovednosti používá jinak – aby ženám pomohla najít lásku a toho pravého skrz perfektní umění svádění. „Naučili mě, jak svést rychle a snadno jakéhokoli muže včetně nebezpečných zločinců, a to až do té míry, abych byla schopna ovlivňovat jejich rozhodování,“ řekla pro web CoventryLive Aliia, která je dnes s více než 1,2 miliony sledujících na Instagramu nefalšovanou vztahovou influencerkou.

„Techniky svádění používané KGB nejsou pro běžné ženy vhodné, protože jsou příliš mocné; tyhle znalosti mohou bez legrace i zabíjet – některé z nich jsem ale adaptovala tak, aby je mohly používat i běžné ženy toužící po tom, že se do nich vybraný muž bezhlavě zamiluje,“ prozradila bývalá ruská špionka.

Aliina Roza se dnes určitě nemá špatně, neboť pravidelně cestuje mezi Los Angeles, Monakem, Milánem a Paříží. „S mými technikami se žena může po svedení muže rozhodnout, jaký typ vztahu s ním chce mít; má ji požádat o ruku, být jen její přítel, nebo se stát jejím obchodním partnerem,“ prohlásila o svých návodech, jak na muže, bývalá profesionální agentka KGB.

Do dnešního dne má za sebou Aliia již pět manželství a ze svých zkušeností vydedukovala i několik věcí, kterým by se každá žena měla rozhodně vyhýbat. „Tím nejhorším, co můžete při snaze někoho svézt udělat, je zaměřit se na provokování, závislost nebo posedlost. Tyhle techniky nedoporučují, protože mohou muže na vás učinit až příliš závislými. Sama jsem je používala jen, když šlo o zločince, kteří potřebovali tvrdou ruku,“ popsala nebezpečně schopná žena.

Jaký recept na muže špionka doporučuje?

„Abyste svedla běžného muže, vzbuďte u něj nejdříve zájem. Myslete na evoluční pudy. Muži jsou přirozeně lovci, takže když je žena příliš dostupná, nebude pro ně tak zajímavá a nebudou si jí ani tolik vážit. Musíte se stát jeho múzou, která si okolo sebe udržuje jisté tajemno,“ radí Aliina.

Oblíbená balící technika Aliiny zvaná „zvon na odpad“:

Jako ideální scénář navrhuje dosažení stavu, kdy bude mít muž sám záminku ženu oslovit, aniž by tušil, že je kořistí. Jednu takovou strategii nazývá Aliia jako „techniku zvonu na odpad“. „Když jsem jednou zvažovala, jak přilákat pozornost mužů, všimla jsem si zvonu na odpad. Poprosila jsem proto jednu ze svých studentek, aby s ním vyrazila do klubu a položila si jej vedle sebe na bar,“ popisuje netradiční techniku bývalá špionka.

„Postupně za ní přišel nespočet mužů, aby se zeptali, proč si s sebou do baru přinesla zvon. Většina mužů potřebuje něco, díky čemu mohou s ženou navázat kontakt. Zvlášť v posledních letech, kdy se stali méně sebevědomými a často ženy neoslovují, protože se bojí odmítnutí. Využijte toho a dejte jim záminku sama,“ dodává Aliina.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.