Celebrity

4. listopadu 2022 18:01

Anna Fedorov

Kuchařová o rozvodu: Zbyla smutná vzpomínka i zklamání. Po mateřství touží stále

Nenechte si ujít Taťánu Kuchařovou v pořadu Povídej

Modelka Taťána Kuchařová se nikdy netajila tím, že touží po rodině. S exmanželem Ondřejem Gregor Brzobohatým dokonce na miminku pracovali, nakonec se ale jejich vztah rozpadl a v březnu se partneři rozvedli. Ačkoliv to byl pro Kuchařovou bolestný rozchod, zdá se, že se s tím už vyrovnala. Před pár dny dokonce oznámila, že má nového partnera. „Zbyla jen smutná vzpomínka i trocha zklamání,“ uvedla Miss World 2006 v pořadu Povídej na CNN Prima NEWS. Ačkoliv jí to s Brzobohatým nedopadlo, plánu na založení rodiny se rozhodně nevzdala.

Kuchařová se s Brzobohatým rozvedla koncem března. Nyní se už jenom čeká na církevní anulaci sňatku. Pár prodal i společný byt. Podle modelky byla příčinou rozchodu Ondřejova nevěra. Muzikant si měl totiž ještě v době jejich manželství začít s moderátorkou Danielou Písařovicovou, se kterou už randí několik měsíců. Brzobohatý ovšem toto obvinění odmítá a tvrdí, že jeho nová partnerka nebyla příčinou rozvodu.

„Vdávala jsem se z lásky a uvěřila iluzi, bohužel,“ svěřila se moderátorce Radce Červinkové Miss World 2006. „Vždycky jdeš do vztahu s tím, že je to ono, to pravé. A já jsem tomu hodně věřila. Teď je to zaplať pánbůh za mnou. Zbyla mi jen smutná vzpomínka a do jisté míry i zklamání,“ řekla modelka, která už údajně našla novou lásku.

Že v jejich vztahu něco chybí, začala prý tušit až po letech. „Až v průběhu let se čas od času něco ukázalo, odkrylo. Konkrétní zatím nebudu, třeba přijde čas, kdy budu víc připravená ty věci sdílet, protože to byla zkušenost k nezaplacení. Třeba v mojí příští knize,“ naznačila Kuchařová.

Teď už se prý z rozvodu oklepala a deníku Blesk prozradila, že už má dokonce i nového partnera. „Sama nejsem, ale nechci o tom více mluvit,“ řekla rodačka ze slovenské Trnavy s tím, že až nastane správná chvíle, řekne více.

Ze svých chyb se hodlá do budoucna poučit. „Určitě budu víc obezřetná. Myslím si, že je to součást nějakého vývoje a zrání. Jsem člověk, který je zvyklý dávat do všeho maximum a možná i víc, než má. Pro mě to byla zkušenost a doufám, že jsem se konečně naučila nesvítit na cestu lidem, kterým nemám,“ uvedla modelka v pořadu Povídej, který uvidíte v neděli ve 21:25 na CNN Prima NEWS.

V rozhovoru s moderátorkou Radkou Červinkovou také prozradila, po čem velice touží. „Velmi toužím po tom založit vlastní rodinu a patřit do ní. Mít krásný domov a zázemí,“ řekla Kuchařová.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.