Celebrity

24. června 2024 17:15

Tomáš Durčák

Stejný osud jako Brad Pitt. Dcera Toma Crusie se zbavila otcova příjmení

Hollywoodská hvězda Tom Cruise nemá problém držet se zvenčí startujícího letadla, lézt po stěně nejvyšší budovy světa nebo na motorce skočit s padákem z obřího útesu. Když jde ale o vztah s jeho jediným biologickým potomkem, selhává jako otec na celé čáře. Suri Cruise se proto dokonce rozhodla slavného tátova příjmení zbavit.

Život Toma Cruise vypadá na první pohled jako pohádka a sen každého muže. V jednašedesáti letech stále platí za jednoho z nejslavnějších herců světa, je extrémně fit, vypadá o deset let mladší a v roce 2020 bylo spočítáno, že za každé jedno slovo, které ve filmu řekne, si vydělá v průměru asi 160 000 Kč. Jenže i jeho soukromí má jednu Achillovu patu. Tou je jeho jediný biologický potomek a potenciální dědic, osmnáctiletá dcera Suri.

V roce 2006, kdy se Suri narodila, tvořil Cruise hvězdný manželský pár s herečkou Katie Holmes. Roli tatínka si zpočátku užíval skutečně naplno a svou malou princeznu byl rozhodnut maximálně rozmazlovat. Snaha mu však vydržela pouze do roku 2012, kdy se manželé rozvedli, přičemž hlavním důvodem mělo být Cruisovo úzké napojení na scientologickou církev. Od svých šesti let tak Suri podle všeho slavného tátu neviděla – a je možné, že se spolu nesetkají už nikdy.

„Suri už svého otce ani trochu nezná. Deset let s ním nebyla v žádném kontaktu. Nezajímají ji jeho filmy, v jejím životě už zkrátka nehraje žádnou roli,“ citoval v roce 2022 svůj anonymní zdroj The New York Post. Tom Cruise byl přitom po jejím narození štěstím bez sebe. „Celý život jsem se chtěl stát otcem. Vždycky jsem si říkal, že moje děti se na mě vždy budou moci spolehnout. Že tady pro ně vždycky budu a budu je milovat,“ svěřil se v roce 2006 Cruise jako čerstvý otec v rozhovoru pro Vanity Fair.

Jenže zatímco Suri v sobotu 22. června měla svůj velký den – slavnostní předávání diplomů úspěšným maturantům – její otec si na druhém konci světa v Londýně užíval koncert Taylor Swift společně s jejím partnerem Travisem Kelcem. A co víc – v seznamu úspěšných maturantů byste Cruisovu dceru dle slavného příjmení hledali marně.

Suri je totiž v třídní ročence téměř jistě na své vlastní přání uvedena pouze jako Suri Noelle a příjmení otce, s nímž se už celých 12 let nesetkala, zcela vynechala. To naznačuje, že už jej zřejmě nepoužívá ani na jiných místech a zcela jej ze svého života vymazala, podobně jako tatínka Toma. Více než dostatečnou oporu má však i nadále ve starostlivé mamince Katie Holmes. Ta Suri věnuje maximum času a podle všeho je její absolutní prioritou zachování dceřina soukromí.

Mohlo by vás zajímat: Tom Cruise zamíří ke hvězdám. Slavný herec prozradil detaily svého natáčení ve vesmíru

Čerstvá maturantka aktuálně prožívá velkou lásku s partnerem a spolužákem Tobym, s nímž si naplno užila i svůj maturitní ples. Suri Cruise je navíc poměrně dobrou partií na vdávání. I když ji totiž otec Tom nevídá, v rozvodovém řízení souhlasil s tím, že bude exmanželce na výchovu dcery platit bezmála 10 milionů korun ročně až do chvíle, kdy Suri dovrší 18. narozeniny. Ty už sice oslavila, ale od otce už do té doby inkasovala přes 100 milionů korun.

Toma Cruise tak potkal podobný osud jako jeho kolegu a rovněž šedesátníka Brada Pitta. I on se s manželkou svých dětí Angelinou Jolie rozešel ve zlém a s dětmi má dnes velmi špatný vztah. Jedna z jeho dcer, Vivienne, si už také ze svého jména tátovo příjmení odstranila – očividně na znamení toho, že stojí za maminkou a od svého otce se jednoznačně distancuje.

Příjmení Pitt do svého jména už dříve nedala i jeho další dcera Zahara, zatímco syn Pax tátovi na Instagramu ke Dni otců v roce 2020 napsal: „Nikdy nepochopíš, jakou bolest jsi naší rodině způsobil. Takže všechno nejlepší, ty zas*anej haj*le“. Děti tak očividně všechny stojí primárně za matkou Angelinou, která v roce 2016 požádala o rozvod po incidentu na palubě soukromého letadla, kde ji měl údajně opilý Brad napadnout.

Šedesátník Tom Cruis je stále ve skvělé kondici a vypadá o deset let mladší:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.