Celebrity

22. října 2024 17:19

Tomáš Durčák

Nová žaloba: Diddy měl spolu s dalšími celebritami zdrogovat a znásilnit 13letou dívku

Jak bylo avizováno dopředu, další a další z celkem asi 120 jeho údajných obětí začínají podávat své žaloby na Diddyho. Drtivá většina z nich našla odvahu promluvit až poté, co byl v září zatčen. Zatím se navíc vyplňují hrůzná slova jejich právního zástupce, že nemalou část poškozených tvořili i nezletilí, což je případ i jedné z nejnovějších žalob, vinící rappera ze znásilnění teprve 13leté dívky.

Série nových trestních oznámení podaných na Diddyho, která začala minulý týden několika prvními znepokojivými žalobami, nadále pokračuje. Pozornost na sebe upoutala především oběť, která v soudních dokumentech tvrdí, že ji Sean „Diddy“ Combs měl v roce 2000 jako třináctiletou zdrogovat a následně znásilnit. A co víc – znásilnění měly přihlížet také dvě další celebrity, jejichž totožnost dokumenty nezveřejňují.

Oběť dodnes trpí kvůli znásilnění depresemi

Žena jmenovaná ve své žalobě jako Jane Doe, měla 7. září 2000 teprve 13 let, když se pokusila dostat na tehdejší galavečer MTV Video Music Awards (VMA). Neměla však potřebný lístek, a tak se na předávání nedostala. Pokusila se tak přemluvit pár řidičů soukromých limuzín, zda by ji nevzali aspoň na afterparty. Jeden z řidičů, který pracoval pro Combse, dívku nakonec odvezl na večírek, kde musela podepsat mlčenlivost a následně vypít podaný drink. Zároveň popsala, že na místě viděla „mnoho“ celebrit a také „všudypřítomné“ užívání kokainu a marihuany.

Dle svého svědectví se dívka už po jedné skleničce „začala cítit malátná a unavená“, načež našla prázdnou ložnici, kde si chtěla lehnout. O chvíli později však do místnosti vstoupil Combs v doprovodu dalších dvou známých osobností, ženy a muže. S „šíleným“ pohledem v očích měl dívku popadnout a říct jí: „Už jsi připravená na party!“ Následně měla být tehdy třináctiletá dívka znásilněna nejprve nejmenovanou mužskou celebritou, čemuž přihlížela známá žena. Posléze ji pak znásilnil i Diddy, a to před zraky obou známých osobností.

Údajná oběť sexuálního řádění Diddyho a jeho kompliců, která dnes žije ve státě Alabama, dále v žalobě popisuje, že po znásilnění „upadla do hluboké deprese, která dodnes ovlivňuje všechny aspekty jejího života“. Diddy prozatím veškerá obvinění odmítl a jeho právník pro britský deník Daily Mail zdůraznil, že „nikdy nikoho sexuálně nenapadl“ a současná lavina žalob není ničím jiným než „jasnými pokusy o získání publicity“.

Sean Combs se galavečera VMA v roce 2000 zúčastnil spolu se svou tehdejší partnerkou Jennifer Lopez. Ta však v žalobě jmenována není. Advokát Tony Buzbee, jehož kancelář zastupuje všech 120 údajných obětí Diddyho, nedlouho před tím, než začal s hromadným podáváním žalob, prohlásil, že mezi obětmi je i více než 20 osob, jež byly v době incidentu nezletilé. Mezi rapperovými komplici pak dle jeho slov má být mnoho slavných osobností i prominentních osob Hollywoodu.

Bezejmenní slavní spolupachatelé možná již oběť uplatili

Nezveřejnění jmen obou dalších celebrit, jež se měly na znásilnění nezletilé dívky s Diddym podílet, pak je v souladu s dalšími Buzbeeho slovy. Ten totiž před pár týdny v rozhovoru pro TMZ popsal, že má v plánu zažalovat hned několik slavných osobností, které už mají v rukou předžalobní výzvu s jasnými podmínkami. Buď vytáhnou peněženku a skrz mimosoudní vyjednání obětem zaplatí tučné odškodné, nebo bude jejich jméno ve veřejné žalobě odhaleno.

Buzbee tehdy podotkl, že Diddyho kauza v Hollywoodu zřejmě způsobila velký poprask a vyvolala paniku, neboť někteří slavní prý bez většího váhání obětem požadované odškodné ihned vyplatili. „Kdokoli, koho se údajné sexuální útoky Diddyho jakkoli dotýkají, by se v tuto chvíli měl mít na pozoru… A to zahrnuje nejen všechny osoby, které se na nich nejen přímo podílely či napomáhaly jejich uskutečnění, ale také všechny, kteří na večírky, kde docházelo ke zdrogování a zneužívání obětí, chodili, viděli, jak k těmto zločinům dochází a zůstali zticha, nebo dokonce pomáhali tyto útoky ututlávat,“ varoval tehdy slavný advokát.

Obvinění z domácího násilí ze strany expartnerky nyní čelí populární imitátor Petr Jablonský:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 10. 2024

Intenzivní, živé sny podněcují vaše duševní procesy. Mohli byste se probudit a přemýšlet, proč se vám zdálo to, co se vám zdálo, a jak to souvisí s tím, co se děje ve vašem životě. Nápomocné vám mohou být knihy o snech. Co pro vás symboly znamenají? Symboly, nebo dokonce samotný příběh, by mohly uvést do pohybu mentální řetězec událostí, jehož výsledkem bude nějaký nový projekt. Využijte toho.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.