Celebrity

14. června 2023 17:15

redakce Prima Ženy

Divoké natáčení Marka Lambory s Markétou Plánkovou provázelo svazování a rány

Půlnoční zpověď (1) - Sebevražda. Co jiného?

Markéta Plánková a Marek Lambora při natáčení oblíbené krimisérie prožili nejednu pernou chvilku. Ta nejdivočejší práce je ale čekala v jejím závěru.

Konečně se ukáže, proč Denisa Nesvačilová alias Marianna Krausová našla smrt na dně vany. Nad vrahem v příběhu plném tajemství sklapne past. Herec Filip Tomsa coby Maxmilián Mucha si sourozence představované Markétou Plánkovou s Markem Lamborou podá. Chce z nich vymlátit duši a přiznání, kde se nacházejí šperky, o které tu celou dobu jde.

„Byla to náročná scéna. Točili jsme v bývalé márnici na hřbitově. Všechno muselo být perfektně nacvičeno, aby se nikomu nic nestalo. Byli jsme s Markem svázaní lanem, navíc se tam strašně prášilo. Pro mne osobně to byl morální boj, protože na hřbitově se přece nesmí křičet, natož střílet. A to všechno jsme tam dělali,“ prozradila po natáčení Markéta Plánková.

Za všechno v Půlnoční zpovědi, kterou uvidíte ve středu večer na Primě, může Filip Tomsa, který si zahrál ukázkového záporáka. Zabil postavu Denisy Nesvačilové, Simony Babčákové, Jana Komínka, Marka Taclíka, Saši Rašilova a nakonec si brousil nůž i na sourozence v podání Marka Lambory a Markéty Plánkové. „Takhle zápornou postavu jsem opravdu nikdy nehrál, takového magora, vraha. Přiznám se, že jsem na natáčení zažil hodně vypjatých situací. Točil jsem asi osm dní a mám pocit, že co den, to vražda,“ zavzpomínal na svoji postavu Tomsa, kterého diváci znají už ze seriálů Slunečná nebo Pod hladinou.

Čtěte také: Hajzlíka Romana ze Slunečné zahrál Filip Tomsa skvěle. Jak to dělá, že ho fanoušci stále milují?

„Hodně jsme všechno řešili technicky. Jak to udělat, aby to dobře vypadalo. Natáčení je pak delší a obavy jsou spíš z toho, jak to půjde, jak se nám to podaří. Ale že jsem hrál vraha? Z toho jsem špatný nebyl,“ dodal herec.

Rvačka s Markem Lamborou a Markétou Plánkovou byla dokonale secvičená choreografie. „Člověk musí být hodně opatrný, ale jinak to bylo super natáčení. Byli jsme s Markétou hodně dlouho svázaní a trvalo třeba pět šest minut, než nás přivázali k židli, tak se šetřil čas a už nás neodvazovali. To bylo velmi nepříjemné,“ vyprávěl o natáčení Marek Lambora coby kněz Albert.

Ohodnoťte seriál Půlnoční zpověď na Kinoboxu.

„Člověk nemohl nic dělat a necítil jsem se moc dobře, ale kdybych řekl, ať mi to sundají, udělali by to. Po celou dobu byl s námi kaskadér a vše bylo naplánováno – a hlavně bezpečné. Když jsem viděl Filipa, jak se pustil do Markéty, musím přiznat, že se ve mně ten chlap neprobudil. Je to ale kvůli tomu, že to vidíme jinak než kamera. Velmi záleží, z jakého úhlu se záběr pořizuje, aby to vypadalo brutálně a v lidech to vyvolalo emoce. Vy jako herec ale víte, jak to je doopravdy. Takže to byla jen práce – a v tomto případě velmi zajímavá,“ dodal s úsměvem Marek Lambora.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.