Agáta Hanychová přiznala krizi se Soukupem. Potřebujeme si od sebe odpočinout, říká

Vztah Agáty Hanychové a Jaromíra Soukupa zřejmě prochází složitější fází. Oba se po dovolené rozhodli, že budou nějaký čas trávit odděleně. Trojnásobná maminka o tom promluvila na sociálních sítích.

Vztah bývalé modelky Agáty Hanychové a mediálního magnáta Jaromíra Soukupa měl velice rychlý spád. Krátce poté, co dvojice veřejně oznámila svůj vztah, následovalo těhotenství a porod dcery Rozárky. Je možné, že se v milostném životě hvězdného páru začínají objevovat první mráčky?

Mohlo by vás zajímat: Agáta Hanychová ukázala obličej dcerky. Na radu Žilkové jen půlku, druhá je Jaromíra

Žádný vztah není dokonalý a každá dvojice se čas od času pohádá. Fanoušci ale začali pochybovat o tom, zda jsou tito dva vůbec ještě spolu. Agáta totiž už nějakou dobu nezveřejnila žádnou společnou fotografii ani video, což všímaví sledující začali považovat za podezřelé.

Prochází jejich vztah krizí?

Hanychová se všem spekulacím rozhodla učinit přítrž a sama se k celé kauze vyjádřila na sociálních sítích. Menší krizi však svým prohlášením sama potvrdila. „Jaromír je u sebe a já jsem tady. My si od sebe potřebujeme odpočinout,“ prohlásila Hanychová v živém vysílání na Instagramu. Maminka čtyřměsíční holčičky se před časem vrátila zpět do Česka ze španělské Marbelly, kde má Jaromír Soukup nemovitost.

Čtěte také: Agáta Hanychová se pochlubila postavou v plavkách. Dva měsíce po porodu vypadá skvěle

Její partner se do rodné země vydal o něco dříve, na čemž by nebylo nic divného, kdyby svou partnerku a dceru po jejich návratu vyzvedl na letišti. To se ovšem nestalo a pro Hanychovou s Rozárkou tam podle deníku deníku Blesk přijela její maminka Veronika Žilková (61). Spekulace o konci vztahu však Hanychová striktně popřela. „Myslím, že jsme spolu byli teď až až. Ale single nejsem,“ dodala influencerka, která spekulace o rozchodu vyvrátila opakovaně.

Hanychová v minulosti příliš štěstí v lásce neměla. Ani s jedním otcem svých dětí jí vztah nevydržel. Dceru Miu má s hercem Jakubem Prachařem a Kryšpína s Miroslavem Dopitou. Je otázka, jestli se v tomto případě jedná pouze o nepříjemné období, které časem pomine...

Podívejte se, jak Agáta Hanychová potvrdila vztah s Jaromírem Soukupem:

Sdílejte článek
Štítky vztahy celebrity Jaromír Soukup Agáta Hanychová láska krize

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.