Celebrity

12. srpna 2024 11:44

Tomáš Durčák

Heidi Klum slaví s manželem v Karibiku výročí. Odhodila vršek plavek a dováděla nahoře bez

Supermodelka Heidi Klum se ani po padesátce nestydí ukázat své tělo téměř bez oblečení. A jak předvedla na pláži během své karibské dovolené s o 17 let mladším manželem Tomem Kaulitzem, může si to rozhodně dovolit. Zároveň je známá tím, že si vlastní nahotu velmi užívá, a to klidně i ve společnosti svých dětí.

Jednapadesátiletá modelingová ikona si aktuálně naplno užívá luxusní dovolenou na ostrově Svatý Bartoloměj v tropickém Karibiku. Heidi Klum (51) sem doprovodil její manžel Tom Kaulitz (34), který byl kvůli jejich 17letému věkovému rozdílu párkrát označen za „zajíčka“. Dovolená je zároveň oslavou pátého výročí jejich svatby a jak vidno, Heidi vše pojala i jako oslavu svého výstavního těla.

Supermodelka původem z Německa se ostatně nahoty nikdy příliš neštítila a dnes se dle svých slov bez svršků cítí zcela komfortně. „Dnes se cítím nahá zcela pohodlně. Jde to tak daleko, že mi děti musejí říkat: ‚Mami, přijde k nám kamarád‘,“ svěřila se Klum v roce 2023 pro magazín People, jak ji do oblékání nutí i její potomci.

„Když má někdo přijít, vezmu si nějaké tílko. Ale pokud jsme doma sami a svítí sluníčko, jsem rozhodně nahoře bez,“ svěřila se Heidi, která vysvětlila, že za jejím častým vystavováním bujného poprsí je i strategie: „Nemám ráda neopálené linie, protože nosím hromadu různých outfitů. A nechci mít nikde bílé, neopálené čáry.“

Porotkyně americké verze Česko-Slovensko má talent zároveň popsala, že v této roli je drtivou většinu času zabíraná od pasu nahoru, a tak je důležité, aby měla tuto část těla vizuálně perfektní a mohla bez obav nosit hluboké výstřihy. „Většinou jsem ráda, když můžu Hanse a Franze všem pěkně ukázat,“ zavtipkovala s tím, že svým ňadrům dala i německá jména. Za její oblibou v opalování striktně nahoře bez je tak opravdu i strategický, respektive pracovní záměr.

Z pohledu postavy však Heidi výsledku, kterým se nyní v Karibiku pochlubila, rozhodně nevděčí jen genetice. Je známá jako velká dříčka a ani po padesátce nenechává nic náhodě. V roce 2021 během rozhovoru pro časopis Body and Soul řekla: „Snažím se jíst maximálně zdravě a vždy přesně vědět, co jím. Miluju zdravé jídlo, nezdravé dobroty moc nemusím. Jsem ráda fit a ráda se cítím fit. Když jsem občas něco málo přibrala, hned jsem to pocítila a nebylo to příjemné.“

Mohlo by vás zajímat: Simona Krainová ukázala formu a přiznala menopauzu. Mám ji ochočenou, směje se

Heidi Klum a její manžel Tom Kaulitz se poprvé jako pár na veřejnosti ukázali v březnu 2018, kdy byli zachyceni během vášnivého polibku. Jejich vztah se velmi rychle stal vážným a už v prosinci téhož roku Kaulitz před německou supermodelkou poklekl. Pár si řekl své „ano“ jen o pár měsíců později, načež uspořádal velkou svatební hostinu na italském ostrově Capri v srpnu 2019.

Po svatbě se z Toma rázem stal mnohonásobný nevlastní táta. Klum má totiž se svým bývalým partnerem Flavio Briatorem dceru Leni a z bývalého manželství s britským zpěvákem Sealem z let 2005 až 2014 ještě syna Henryho, Johana a Loua. Seal navíc během manželství Leni jako tehdy pětiletou adoptoval.

Svým pozitivním vztahem k nahotě je známá také padesátnice a cvičitelka Hanka Kynychová:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 10. 2024

Dnes by vás mohly potkat zklamávající e-maily nebo telefonáty. Možná, že někdo, koho jste chtěli navštívit, nebude moci přijít. Nenechte si tím zkazit náladu. Věci se stávají. Zabývejte se přípravami a užijte si den. Nezacházejte do opačného extrému a nepracujte příliš tvrdě.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.