Horoskop lásky na leden 2024: Lvi budou hýřit energií, Vodnářům hrozí nevěra

Jak to bude v lednu 2024 se vztahy? Na koho čeká nová láska, kdo bude s partnerem řešit problémy a kdo si na lásku ještě musí počkat? Přečtěte si, jak na tom bude v lednu s láskou vaše znamení zvěrokruhu.

Beran

Už na začátku měsíce dostanete ochutnávku toho, jak by vypadala vaše budoucnost během celého měsíce. Dojde vám, že máte věnovat pozornost tomu, co potřebujete, a jak naplníte své potřeby. Když to budete dělat důkladně, budete si to užívat.

Býk

Máte důvod být vděčni osudu, sami sobě i partnerovi, protože se najednou naplní vaše touhy a sny, zažíváte velkou lásku a zamilovanost, a to vás naplňuje. Utíkáte myslí do budoucnosti, ale zatím je to zbytečné, nechte věci plynout, vše se vám samo vyjeví.

Blíženci

Zkrátka budete vědět už od začátku měsíce pravdu, kterou jste objevili už v minulých měsících. Jen nebudete vědět, jak to sdělit partnerovi. Nechte ho k vám dojít a sdělit vám, jak se k tomu všemu postavit. Ono se to ukáže samo.

Rak

Partner se vás bude celý měsíc ptát, proč se nechcete změnit. Proč je to pro vás tak těžké. Upozorněte ho, že se můžete změnit, ale jen v rámci toho, že se vám tato změna bude líbit, ne kvůli tomu, aby byl spokojen on.

Lev

Už od začátku roku budete hýřit energií a hlavně šarmem. Budete mít možnost ukázat se v celé své kráse. Jen si dejte pozor na falešné pochlebovače, kteří si vás chtějí stáhnout na svoji stranu a pak vás navádět proti partnerovi.

Panna

Váš partner vás obviní, že jste sobci a že myslíte jen sami na sebe. Jeho obviněním budete uraženi a dotčeni. Přesto se zkuste zamyslet nad tím, zda to z jeho pohledu není aspoň částečně pravda, a pokud jste moudří, zjistíte, že je na tom víc pravdy, než se vám líbí.

Váhy

Už umíte zachovávat stabilitu a uklidňovat situaci, i když je kolikrát úplně neúnosná, a to budete muset dělat často i tento měsíc, budete se totiž cítit jak na horské dráze. Jednou budete nahoře a jednou dole. Nemusíte se bát, ustojíte všechny eskapády.

Štír

Jste plní vášně a sexuální touhy. Jen si dejte pozor, abyste tím úplně nepotlačili partnerovy touhy. Musíte se oba sladit a dát prostor jeden druhému. Odjeďte na nějaký prodloužený víkend, třeba do Paříže nebo Říma, pomůže to vašemu vztahu.

Střelec

Čeká vás setkání s přáteli, možná i nějaký třídní sraz. Můžete se někde zapomenout a přijít domů hodně pozdě nebo spíše někdy k ránu. Zkuste nic nevysvětlovat a nechat to na partnerovi, protože se můžete zamotat do lží a bude z toho akorát scéna.

Kozoroh

Jste hrdinové měsíce. To o vás prohlásí váš partner a vy mu dáte za pravdu. Jen aby po vás nechtěl, abyste tohle hrdinství předváděli každý měsíc. Jste sice odvážní a pracovití, ale všechno má svou cenu a hlavně už nemáte tolik energie jako dřív.

Vodnář

Pokud se potkáte s někým ze svých starých přátel a zažijete něco nového, věřte, že to je jen krátkodobé, že se to nebude opakovat. Mohli byste totiž kvůli jedné noci opustit všechno, co jste roky budovali, a to by vás nakonec stálo velké nepříjemnosti.

Ryby

Dávejte si pozor na impulzivní chování, může vám způsobit nečekané potíže, ze kterých se budete dostávat se značnými obtížemi. Když si vše prodýcháte a dáte si na rozhodnutí čas, tak se vám podaří vše urovnat a zvládnete to s klidem.

Jaký bude rok 2024 podle slavné kartářky Helen Stanku, si poslechněte ve videu:

Zdroj: Autorský text Jana Wurflová a neffira.cz


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.