Celebrity

6. září 2022 10:25

Vanesa Havlíková

Belmondo a osudové lásky: Miloval i své dcery, nejmladší Stella jde v jeho stopách

Přesně před rokem svět opustila ikona francouzského filmu Jean-Paul Belmondo (†88). Vynikající a charismatický herec byl velkým milovníkem filmu, sportu, automobilů a žen. Za život ho jich obklopovalo hned několik. Která z nich ale byla ta osudová?

Belmondo se proslavil jako šarmantní švihák a idol snad každé dámy. Často ztvárňoval role svůdníků a hrdinů, kteří o partnerky neměli nouzi. Téměř nikdy se nenechal zastupovat kaskadéry a spoustu nebezpečných scén točil sám.

Příčina úmrtí

Už v roce 2001 utrpěl Belmondo mozkovou mrtvici, po níž částečně ochrnul. Od té doby se veřejně ukazoval pouze při svých oblíbených sportovních akcích. Informaci o úmrtí jako první přinesla agentura AFP s odvoláním na právního zástupce.

„Zdá se mi, že nešťastná je celá Francie. Už nějakou dobu byl velmi unavený. Zemřel klidně,“ uvedl s pláčem pro televizi BFM Michel Godest, právník a hercův přítel.

Osudové partnerky

Slavný herec měl za svůj život několik velkých lásek, ani jedna ale nevydržela, a tak osmaosmdesátiletý herec zemřel bez přítomnosti milující partnerky. Ženatý byl dvakrát, ale obě manželství skončila rozvodem. Poprvé se oženil už ve svých 20 letech, kdy se jeho vyvolenou stala půvabná tanečnice Elodie Constantinová (88), se kterou měl tři děti: dcery Patricii, Florence a syna Paula.

Po 12 letech se ale rozvedli. Důvodem byl hercův bohémský způsob života. Po rozvodu žil dva roky s herečkou a modelkou Ursulou Andressovou (86), která se nejvíce proslavila jako první Bond girl ve slavném snímku o agentu 007 Jamesi Bondovi.

Po rozchodu s Ursulou se dal dohromady s italskou herečkou Laurou Antonelliovou (81)Další ženou v pořadí byla o 30 let mladší brazilská fotomodelka a herečka Carlos Sotto Mayorová (61), s níž strávil celkem sedm let. Vztah mu nevyšel ani s touto kráskou, a tak herec přestal hledat vážný vztah a užíval si nezávazné flirtování s dalšími ženami.

Jeho srdce si však nejvíce získaly jeho dcery a vnučky. Velkou bolest musel herec překonat poté, co v roce 1994 při požáru tragicky zemřela jeho dcera Patricia (†36).

Zavzpomínejte na legendárního herce Jeana Belmonda

Poslední dcera v 70 letech

Naposledy se Francouz oženil v roce 2002 s o 30 let mladší Natty Tardivel. V tomto manželství se hereckému velikánovi narodila i nejmladší dcera Stella (19). Manželství skončilo po šesti letech, ale právě díky dceři spolu zůstali bývalí partneři v přátelském vztahu i nadále.

Stella je aktivní i na sociálních sítích a plní je svůdnými fotkami. Půvab a charisma, jež zdědila po rodičích, jí nikdo neodepře. Její krása neunikla ani předním modelingovým agenturám, které o ni mají velký zájem. Dcera legendárního herce se chce však stát herečkou, a kráčet tak v otcových šlépějích.

Sdílejte článek
Štítky výročí smrt Francie láska James Bond krása dcera úmrtí herec ženy partnerka kaskadér Jean-Paul Belmondo Stella Belmondová Ursula Andress Paul Belmondo Laura Antonelli Osudové ženy Carlos Sotto Mayor Natty Tardivel

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.