Celebrity

26. listopadu 2022 10:50

Tomáš Durčák

Manželka Vladimíra Růžičky Marie má novou práci, klientky za ní jezdí přímo domů

Zatímco Vladimír Růžička v říjnu o svůj post hlavního trenéra hokejového týmu Litvínova přišel a nyní zde trénuje dorost, jeho manželka Marie Růžičková se naopak z nové práce těší. Po dlouhém hledání i odmítání ze strany manžela však nyní našla novou profesi, v níž se chce realizovat. A objednat se můžete i vy.

Dlouhodobý problém s hledáním práce

Dcera Vladimíra a Marie Lejla oslavila v říjnu již páté narozeniny a maminka Marie měla celý letošní rok velkou chuť vyrazit do práce. Její hledání však nebylo snadné, částečně i pro to, že byť Marie dle svých slov nemá problém s žádným zaměstnáním, její manžel to vidí jinak.

„Neohrnuju nos ani nad prací v Lidlu. Tak to vůbec není. Manžel si nepřeje, abych dělala takovou práci a šla na kasu. Řeší, že jsem jeho manželka a že Růžičková nebude dělat za kasou. Vypadá to blbě. Je to těžké, chtěla bych ale něco dělat,“ vysvětlila Marie, proč nemůže jít dělat úplně jakoukoli práci, v srpnu pro eXtra.cz.

Po loňském konci v Hradci Králové letos Vladimír Růžička přišel i o místo trenéra v Litvínově:

Zároveň přiznala, že díky práci manžela v podstatě pracovat nemusí, ale přesto by něco moc ráda dělala, čímž reagovala mimo jiné na častou kritiku, kterou schytává od hejtrů. Nyní však možná Marie konečně našla to pravé a bude mít prostor naplno se realizovat.

Nová profese

Rozhodla se udělat si kurz pletení a prodlužování copánků a začít tuto službu nabízet veřejnosti. Pro tyto účely si založila i nový instagramový účet, kde se mimo jiné pochlubila svým zkušebním pletením právě na dceři Lejle.

V tuto chvíli se tak kdokoli může k Marii Růžičkové objednat a nechat si copánky uplést. „Napadlo mě to tak, že jsem si tuto metodu sama vyzkoušela. A nedělá ji každý. A tolik se mi to zalíbilo, že jsem si udělala kurz, řekla Marie eXtra.cz.

Jak já tě Miluju to není snad ani možný (chápou všechny maminky)....pro tebe všechno lásko moje největší ❤️❤️❤️

Posted by Marie Růžičková on Sunday, November 20, 2022

„Prodloužení, tedy pletení, trvá tři až čtyři hodiny. A copánky mi zaberou až osm hodin. Záleží na tloušťce, ale strašně mě to baví,“ svěřila se manželka slavného hokejisty, že její práce rozhodně není žádná časově nenáročná pohoda.

O zákaznice nemá Marie nouzi

Konkrétně nyní Marie nabízí prodlužování rovných i vlnitých vlasů za 4 tisíce korun s tím, že by zákaznici měly vydržet 2 až 3 měsíce, a také pletení copánků za 6 tisíc korun s tím, že jejich výdrž odhaduje na 3 až 4 měsíce. O zájemkyně aktuálně nemá zájem i přesto, že musí přijet ony k ní domů.

„Mám to tady k tomu vše přizpůsobené. Aktuálně se ale víc hlásí ženy na prodlužko než copánky. Ty budou žádané spíš v létě,“ dodala Marie.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.