Meghan Markle nosí šperky po princezně Dianě. Jen hodinky mají hodnotu půl milionu

Manželka prince Harryho si potrpí na drahé a luxusní šperky. Meghan Markle má ve své sbírce několik krásných kousků po zesnulé princezně Dianě. Dostala je buď dárkem od svého muže, nebo si je vypůjčila. O jaké věci se jedná a jakou mají hodnotu?

Meghan Markle se v poslední době objevovala v médiích spíše sporadicky, a když už se tak stalo, nebylo to zrovna v nejlepším světle. Nedávno se také objevily spekulace o tom, že její manželství s princem Harrym prochází krizí. Teď se dvojice objevila v Evropě bok po boku a nic nenasvědčovalo tomu, že by to mezi sebou měli na ostří nože.

Mohlo by vás zajímat: Astroložka Diany: Meghan Markle samu sebe vnímá jako královnu, čekají ji rodinné trable

Meghan Markle po dlouhé době promluvila:

Meghan a Harry vycestovali do Německa. Vévoda ze Sussexu se minulý týden objevil na zahajovacím ceremoniálu Invictus Games, což je sportovní akce pro zraněné nebo nemocné příslušníky armády. Právě tu totiž v roce 2014 sám založil. Jeho manželka se k němu připojila v německém Düsseldorfu. Kromě úsměvu na tváři ji zdobily také hodinky značky Cartier, které nosívala princezna Diana.

Ikonické hodinky Tank Française

Meghan Markle si na sebe hodinky značky Cartier vzala hned několikrát. Naposledy to bylo právě při příležitosti Invictus Games. Hodinky po princezně Dianě dostala Meghan od Harryho a mají hodnotu téměř půl milionu korun.

Čtěte také: Milovaná i nenáviděná Meghan Markle. Nepoužívá první jméno a zavedla termín zásnubní kuře

Zajímavé je, že stejný model nosívala vévodkyně ještě před tím, než poznala svého manžela. Rozdíl byl akorát v kombinaci stříbra a zlata.  Na hodinky, které Meghan koupila sama, si nechala vyrýt nápis Od M. M. pro M. M. a prohlásila, že je jednou věnuje své holčičce.

Náramek s diamanty Cartier

Od stejnojmenné značky vlastní Meghan i diamantový náramek. Jedná se o takzvaný tenisový náramek, který se skládá z jedné řady diamantů nebo jiných drahokamů. Ve stejném náramku se objevovala i princezna Diana, která ho vynesla na řadu společenských akcí.

Prsten s akvamarínem

Princezna Diana tento prsten začala nosit v době, kdy se rozváděla s Charlesem. Darovala jí ho blízká přítelkyně Lucia Flecha de Lima, která byla v té době ženou brazilského velvyslance. Právě ona byla Dianě velkou oporou v době, kdy šli s manželem o sebe. Třináctikarátový prsten s akvamarínem a malými diamanty má hodnotu, která dosahuje téměř dvou milionů korun. Meghan ho měla ve společnosti hned několikrát, jednou z příležitostí byl i její svatební den.

Motýlí náušnice

Náušnice ve tvaru motýlků jsou vyrobené ze zlata, diamantů a tmavě modrých drahokamů. Princezna Diana je nosívala v osmdesátých letech a po její smrti připadly právě Harrymu. Vévodkyně Meghan je vynesla jen den poté, co oznámila své těhotenství.

Sdílejte článek
Štítky Princezna Diana Meghan Markle šperky královská rodina celebrity

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.