Módní styl manželek premiérů: Babišová preferovala luxus, Fialová obléká retro kousky

Velká pozornost, co se týče oblékání, se neupíná pouze na první dámu Evu Pavlovou, ale také na další ženy, které se vyskytují po boku vrcholných politiků. Především na manželku předsedy vlády České republiky. Tou je aktuálně bioložka Jana Fialová. Před ní to byla Monika Babišová. Jak obě tyto dámy zvládly reprezentaci naší země, co se stylu oblékání týče?

Zatímco žena bývalého premiéra Monika Babišová vždy upřednostňovala eleganci a luxusní oblečení, Jana Fialová volí kousky primárně z běžné konfekce. Manželka premiéra Petra Fialy si vybírá outfity velmi střídmé a za dobu, co je její manžel ve funkci, svým stylem oblékání nijak nepřekvapila.

Čtěte také: Módní rok na Hradě: Pavlová se rychle zvedla, Vohralíkovou raději neukazujte

Jana Fialová si na módní výkřiky nepotrpí

Petr Fiala se se svou manželkou poznal během sametové revoluce v roce 1989. O tři roky později se vzali a od té doby jsou ve spokojeném manželství. Přestože spolu jako pár vypadají hezky, co se týče jejich módního stylu, tam už tolik nebodují.

Bioložka z lékařské fakulty brněnské Masarykovy univerzity si vybírá outfity velmi decentní. Za dobu, co je její manžel ve funkci, se na veřejnosti neobjevila v žádném modelu, z kterého by lidem spadla brada. Jelikož volí oblečení obvykle jednoduché v neutrálních barvách, mohla by ho vyšperkovat alespoň doplňky, což se jí ale také příliš nedaří.

Když už Fialová vynese na nějakou ze slavnostních událostí nápaditou barevnou róbu, vybere špatný materiál nebo své šaty se zbytkem outfitu příliš nesladí. To, že si manželka Petra Fialy se současnou módou příliš netyká, by tolik nevadilo, ale jelikož patří k ženám, které i v zahraničí reprezentují náš stát, bezpochyby by jí pomohlo vyhledat služby stylisty, jenž by jí se vším poradil. To jí ostatně radí i veřejnost.

„Už někdo doporučte paní stylistku a kadeřnici,“ napsala pod facebookovým příspěvkem Petra Fialy s manželkou jedna z jeho sledujících. „Nemyslíte, že už by bylo opravdu na čase, aby paní Jana jako manželka premiéra přestala dělat České republice svým stylem ostudu na všech akcích, kde doprovází manžela?“ dodala další.

Monika Babišová

Často sledující dávají Janě Fialové za vzor Moniku Babišovou, která je manželkou expremiéra Andreje Babiše. Ta, když její partner zastával funkci předsedy vlády, patřila k nejlépe oblékaným ženám.

Monika Babišová okouzlila veřejnost svým outfitem hned několikrát, a to především na cestách v zahraničí. Ráda nosila výrazné barvy, které vždy skvěle sladila s luxusními doplňky. Potrpěla si na kousky od světových návrhářů a orientovala se v nejnovějších módních trendech. Netajila se ani tím, že často využívala právě služeb módního stylisty.

Přestože vždy nosila především šaty, obléct se tehdy nebála ani kostýmek, který patřil nějakou dobu k nejvýraznějším módním trendům. Pokud nějakým outfitem opravdu zabodovala, byl to fialkový dvouřadý kabát s páskem značky Fendi, jenž vynesla během návštěvy tehdejšího prezidenta USA Donalda Trumpa. Tenkrát se o jejím outfitu psalo hned v několika módních magazínech.

Návrhářka Zuzana Lešák Černá prozradila, jaké to je oblékat první dámu Evu Pavlovou:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 22. 9. 2024

Vaše mysl dnes bzučí jako pilná včela, Berani. Udržujte si lehkou a společenskou atmosféru. Nezaobírejte se příliš detaily. Možná máte tendenci dělat si starosti s výsledky, ale pravdou je, že problémy se vyřeší docela dobře samy, pokud si zachováte jasný pohled na své cíle. Není tak důležité, jak se tam dostanete, jako to, kam chcete dojít.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.