Nad Ivanou sklapne past. Dealerku drog usvědčí odposlech a falešné peníze

Odposlech odhalí pravdu – ZOO (160)

Justýna Drábková (17) je jako vypočítavá Ivana sice krásná mladá slečna, ale také protřelá podvodnice. Jejímu kouzlu podlehl Vojtěch Vovesný (17) coby Ed a pro svou lásku by udělal snad cokoliv. Odmítá uvěřit, že by mu mohla lhát. Naštěstí se do toho vloží Sid v podání Michaely Pecháčkové (19) a s Břéťovou pomocí odhalí o dealerce drog pravdu. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Ed je do Ivany až po uši zamilovaný, čehož si je dobře vědoma i jeho seriálová maminka Sabina Laurinová, jež má o syna strach. Proto mu dá pro Ivanu rovných sto tisíc korun a doufá, že se tím vyděračů definitivně zbaví. Brutální útok, po němž Ed i jeho přítelkyně skončili se zkrvavenými tvářemi, Alici přesvědčil, že není jiná možnost.

Ivanino chování je ale od počátku trochu zvláštní a kromě Mártyho ji z nekalosti podezřívá také Haďák a Sid. Společně proto vymyslí plán, jak to jednou provždy osvětlit. Do celé záležitosti angažují policistu Břéťu, s jehož pomocí zařídí vše tak, aby byl Ed na chvíli ze hry a balík peněz přinesla lumpovi právě Sid. „Chci slyšet, že Ivanu necháš na pokoji. Navždycky,“ vyjednává s ním v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě. Když se jí dostane kýženého slibu, předá lotrovi výkupné. „Ten batoh si nech. Pozornost podniku,“ usměje se na něho ironicky bohatá dědička sklářského impéria.

Chcete být součástí smečky? Zahrajte si v seriálu ZOO!

Ivanin kumpán si spokojeně odnáší značný finanční obnos a ani ve snu by ho nenapadlo, že právě vkročil do připravené pasti. Nejenže jsou bankovky falešné, na batohu je navíc šikovně nastrčený odposlech, díky němuž se konečně odhalí pravda o Edově přítelkyni. „To nám vyšlo pohádkově! Ten kluk je úplnej trouba,“ konstatuje spokojeně Justýna Drábková jako kráska s temnou minulostí a pyšně dodává, že její systematická práce se vyplatila. Dlouho se ale radovat nebude. Oslavu jim záhy zkazí Břéťa.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.