Olga Želenská si užila roli zlodějky na Jadranu. Nezkazila jí to ani zima a déšť

Olga Želenská v seriálu Na vlnách Jadranu

Herečka Olga Želenská vyměnila na chvíli divadelní prkna za kameru a vydala se natáčet do Chorvatska. Scénář jí předepsal okrádat místní turisty, vytrvalý déšť a chladno však v plánu nebyly. Alespoň částečně jí to snad vynahradilo setkání s charismatickým slovinským hercem Sebastianem Cavazzou. A jak se jí coby zlodějce dařilo? Podívejte v exkluzivních ukázkách.

Na místní pláži si přivlastňuje peněženky, které jí nepatří – a taky na to brzo dojede. Policie ji přistihne při činu a výlet v Chorvatsku pro Olgu Želenskou skončí. „Pro mne to bylo krásné, bezvadné, jen to mělo tu nevýhodu, že druhý den, co jsem točila, začalo pršet a trvalo to tři dny. Točilo se to celé v dešti, to bylo celkem náročné,“ prozrazuje herečka a principálka divadla Háta Olga Želenská, kterou si můžete pamatovat také ze seriálu Přístav, v němž ztvárnila bývalou operní pěvkyni Lily Braunovou.

Při natáčení si dokonce vymyslela ochranu proti dešti. „Tam bylo takové vody, že jsem vymyslela nový systém. Dala jsem si na nohy do boty igelitové pytlíky. Všichni se hrozně smáli, navíc se v tom nedalo vůbec chodit,“ prozrazuje herečka, která na natáčení potkala i slovinského herce Sebastiana Cavazzu. „Setkala jsem se se Sebastianem, je to charismatický chlap. Představili nás a já se tak usmívala,“ popisuje seznámení s hercem, který okouzlil i Hanu Gregorovou.

Pro Olgu Želenskou bylo hraní před kamerou příjemným zpestřením a odpočinkem. „Neustále hraju divadlo a starám se o jeho chod, takže jsem byla ráda, že jsem mohla odjet natáčet do Chorvatska. Letěla jsem letadlem, auto nepřipadalo v úvahu, nemám řidičák. Jsem snad jediná ženská, která ho nemá,“ přiznává Želenská, která si zahrála kapsářku.

Čtěte také: Sara Sandeva vynesla ponožky zařízlé v žabkách. Ze zákulisí natáčení na Jadranu mrazí

A jak se točily krádeže? „Úplně v pohodě. Víc problémů mi dělala ta zima. Natočili jsme to rychle, abychom to měli z krku. Měla jsem na sobě letní šatičky, foukalo, zima šílená, ale dobré to bylo. Ve zkratce – přijela, točila, pršelo, odjela. Složitě jsem dávala dohromady termíny s produkcí, protože jak pořád hraju, každý den, tak jsem se snažila – a pak z toho bylo tohle… Počasí se zkrátka nedá poručit, jeden den se muselo přerušit natáčení. Dokonce nám říkali místní, že takový déšť už dlouho nezažili,“ uzavírá své vyprávění Olga Želenská.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.