Celebrity

22. listopadu 2022 05:30

Josef Šťastna

Pamela z Účastníků zájezdu se stáhla do ústraní. Co dnes Jitka Kocurová dělá?

V roce 2006 do kin vstoupila letní komedie Jiřího Vejdělka (50) Účastníci zájezdu, která divákům v mnoha polohách představila také miss Jitku Kocurovou (43). Ta ztvárnila naivní blondýnku Pamelu a před kamerou se nebála ani odvážných scén. Jak dnes kráska z legendárního filmu žije?

Jako naivní, ale krásná Pamela nedávala spát zpěvákovi Maxovi, kterého s lehkostí ztvárnil slovenský herec Ondřej Kovaľ (43). I díky tomu, že druhá vicemiss z roku 1999 předvedla v úspěšné komedii silikonové poprsí, se doslova přes noc stala jedním z tehdejších sexuálních symbolů.

Jak Jitka Kocurová vzpomíná na roli v Účastnících zájezdu?

O tři roky později se objevila ve filmu Veni, vidi, vici, který kritika nepřijala dobře. Šlo mimo jiné o film, při jehož natáčení se Sandra Nováková (40) zamilovala do producenta Jana Nejedlého (52). Zpět ale ke Kocurové, která se stáhla do ústraní a společenské akce vyhledávala jen sporadicky.

S manželem Tomášem Abrahamem vychovává syna Tomáše a dceru Barboru, která zaznamenala, že má slavnou maminku, a v souvislosti s Účastníky zájezdu ji napadla řada všetečných otázek. „Baruška vyzvídala, jestli jsem svého televizního pána měla ráda a jestli to bylo ještě před tatínkem. Musela jsem jí vysvětlit, že jsme herci a že vše bylo jen jako. Faktem je, že jsem se s hercem Ondrejem Kovaľem od natáčení neviděla,“ přiznala se smíchem webu Herminapress.cz.

Z Jitky Kocurové je dnes vážená podnikatelka

V současné době se Kocurová věnuje hlavně charitě a také esenciálním olejům. A jako matka dvou dětí se hlavně stará, aby doma panovala dobrá nálada a pohoda. „Nenudím se. Devítiletá Barunka se věnuje krasobruslení u Tomáše Vernera a s ní hodně času trávím u ledu. Dokonce už závodí a je krásné vidět, jak jí to jde. Dvanáctiletý Tomášek lyžuje a jemu se zase věnuje manžel Tomáš,“ dodala okouzlující žena, které by její věk hádal málokdo.

Právě její syn Tomáš byl osobou, která stála za nápadem rozjet byznys s oleji. Často byl nemocný, užíval antibiotika a Kocurová hledala cestu, jak mu pomoci. K esenciálním olejům ji přivedla kamarádka a Kocurová začala věřit, že fungují. V tu chvíli se rozhodla, že modeling i herectví odloží na druhou kolej a rozjede naplno právě podnikání.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.