Pauhofová má fobie z úřadů a z telefonování. I kvůli nim se nechává zastoupit agentkou

Táňa Pauhofová o fobii z telefonování i agentce - Vytoč mého agenta (4)

Zvládne Táňa Pauhofová (40) náročnou přípravu na roli v kombinaci s povinnostmi čerstvé a zcela vytížené matky? Tuto otázku si herečka klade alespoň v novém seriálu, v němž hraje samu sebe. Co o podobnosti říká, si poslechněte v rozhovoru v úvodu článku.

„V tomto projektu hraji jistou herečku Táňu Pauhofovou,“ představuje Pauhofová se šibalským úsměvem svou úlohu v novém česko-slovenském seriálu, natočeném podle světového hitu. A ano, v ději skutečně stejně jako v životě odešla Táňa Pauhofová na mateřskou dovolenou. Vzhledem k profesnímu vytížení svého manžela, hudebního producenta a skladatele Jonatána Pastirčáka, zůstává na péči o novorozenou dcerku, psa a domácnost sama.

Do práce je však herečka nucena se vrátit poté, co má kvůli nesrovnalostem v daňovém přiznání uhradit finančnímu úřadu částku, která je zcela za hranicemi jejích současných možností. V seriálu Vytoč mého agenta, který nyní můžete sledovat na platformě prima+, se tedy obrací na svého agenta Mariana v podání Tomáše Maštalíra a ten ji narychlo sežene roli. Má hrát aktivistku a striptérku, jejíž specialitou je tanec u tyče. Ptáte se, nakolik je vyobrazení herečky v seriálu pravdivé?

„Hraji sice Táňu Pauhofovou, ale teda vůbec to nejsem já,“ upřesňuje herečka během našeho rozhovoru v zákulisí natáčení, nicméně úplně nevyvrací ani to, že v některých ohledech lze najít mezi ní skutečnou a Pauhofovou seriálovou určité paralely.  Na mysli má především v příběhu zmíněné fobie z úřadů a z telefonování.

Čtěte také: Taťjana Medvecká má výčitky. V seriálu Vytoč mého agenta objímám cizí vnoučata, ta svoje nevidím, zoufá

„To sedí,“ přiznává otevřeně Táňa Pauhofová a prozrazuje, že služeb agenta také skutečně využívá. Bez dlouhého přemýšlení pak dodává, jak na tyto dvě povahové slabiny nejspíš scenáristé přišli. „Asi jsem o tom tak dlouho mluvila, nebo možná se mi někdo tak dlouho nemohl dovolat, až si řekli, že když už budu hrát Táňu Pauhofovou, dají to do příběhu,“ směje se Táňa. Vy se na ni můžete už teď podívat v dalším díle hvězdně obsazeného seriálu, za jehož dramaturgickým konceptem stojí Alice Nellis. „Vytoč mého agenta dává divákovi možnost zažít herce nikoli jen jako charakterní postavy, ale jako křehké a často velmi rozporuplné a emotivní lidi. K hercům se dostáváme z jiné strany skrze castingovou agenturu, kde ještě nestojí před kamerou nebo v záři reflektorů, ale kde bojují o práci a musí řešit složité umělecké, ale hlavně lidské situace, blízké každému z nás,“ říká Nellis.

Sdílejte článek
Štítky rozhovor fobie herec Alice Nellis Táňa Pauhofová Jonatán Pastirčák Vytoč mého agenta

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.