Celebrity

23. prosince 2022 06:05

Karolína Oehmová

Písařovicová oslaví první Vánoce s Brzobohatým. Kde a jak stráví Štědrý večer?

Daniela Písařovicová kupuje vánoční dárky na poslední chvíli

Daniela Písařovicová (44) oslaví první společné Vánoce s Ondřejem Brzobohatým (39). Kde budou? Moderátorka to lehce naznačila. Webu Prima Ženy také prozradila, proč kupuje dárky na poslední chvíli, a jakou krásnou vánoční tradici podnikaly s kamarádkami.

Moderátorku Danielu Písařovicovou čekají určitě krásné Vánoce. Oslaví je po boku partnera Ondřeje Brzobohatého. Kde ti dva budou zatím úspěšně tají. V zábavné show Inkognito se z nich tuto informaci snažil dostat Jakub Prachař. „Šok,“ dělal si Jakub legraci z titulku, až se média dozví, kde pár svátky prožije. „Zvrat,“ pokračoval Libor. Na to Daniela se otočila na Ondřeje a jen reagovala, že pro něj zřejmě ano. Vzhledem k tomu, že Ondřejova maminka Hana Gregorová se nedávno nechala slyšet, že návštěvu syna na Štědrý den nečeká, můžeme z toho vydedukovat, že zamilovaná dvojice bude první dárky rozbalovat u Danieliny rodiny.

S kamarádkami měla tradici, která vydržela jeden rok

Pokud tomu tak bude, má se Ondřej na co těšit. Rodina Daniely je co se týče Vánoc velmi tradiční. Na štědrovečerní tabuli nebude určitě chybět smažený kapr s bramborovým salátem a rybí polévka, kterou tedy moderátorka vynechává, jelikož ji nemá ráda. Samozřejmostí je i cukroví. „Moje máma peče úplně skvělé cukroví a dělá ho vždy hrozně moc druhů,“ vyzdvihla šikovnost maminky Daniela. Sama se o pečení také pokusila. „Pekly jsme vždy s kamarádkami a pak jsme tu tradici nějak přerušily, byla teda jednoroční,“ smála se krásná moderátorka. „Ono zase na druhou stranu, když ta máma dělá tak výborné cukroví, tak mi přijde, že mě to stojí daleko víc energie než ji,“ obhajovala se.

Dárky vždy na poslední chvíli

Ani v nakupování dárků není Daniela přebornice a vše nechává na poslední chvíli. „Jedno z mých předsevzetí je, že bych chtěla nakupovat dárky dopředu. Ale prvně mi přijde, že je ještě strašně moc času do Vánoc, pak najednou se překlene poslední listopad a směřujeme do prosince. Pak zjistím, že jednou nemám náladu, pak nemám čas, potom v těch obchodech nic nemají... A jsme zhruba v půlce prosince a začnou nervy. To pak objednávám přes internet a modlím se, aby to do Vánoc vůbec přišlo. Takže na poslední chvíli každý rok,“ svěřila se Daniela. Doufejme, že dárky stihnou letos přijít a Ondra si rozbalí od své lásky nějaké překvapení.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.