Celebrity

5. května 2023 13:25

Žaneta Dernerová

Prima slaví 30 let v Máme rádi Česko!

Prima slaví 30 let v Máme rádi Česko

Televize Prima letos slaví třicet let své existence! První oslava narozenin proběhla v pořadu Máme rádi Česko ve společnosti současných, ale i dávno minulých hvězd Primy.

Moderátor Libor Bouček pro slavnostní díl sestavil soutěžní týmy Jakuba Prachaře a Vojty Kotka ze současných i bývalých hvězd televize Prima. Soutěžit bude někdejší rosnička a moderátorka Prima jízdy Petra Eliáš Voláková, hvězda první české telenovely Rodinná pouta Tomáš Krejčíř, moderátor Karel Voříšek, který na Primě hlásí zprávy už deset let, tváře Partičky – Richard Genzer a Michal Novotný – a zpěvačka Vendula Příhodová, která v pořadu Máme rádi Česko obvykle zpívá v kapele.

Sympatická brunetka se v této sérii ukáže pouze v tomto jediném díle coby soutěžící, neboť se díl natáčel krátce po jejím šestinedělí, které jí pravidelnou účast v pořadu neumožnilo. „Nemám od sebe žádná očekávání, protože jsem na svém inteligenčním minimu,“ přiznala se a všechny tím čerstvá maminka Vendula Příhodová pobavila.

Eliáš Voláková po 13 letech zpět na Primě!

Petra Eliáš Voláková začínala svoji televizní kariéru na Primě v roce 2004 jako moderátorka Prima jízdy, později moderovala předpověď počasí, než ji a její kolegyně v roce 2010 nahradil počítač. Na obrazovce TV Prima se tak dnes večer objeví po dlouhých 13 letech. Po odchodu z Primy založila Voláková rodinu s hokejistou Patrikem Eliášem a zdálo se, že na obrazovky už nevrátí. „Vrátila jsem se k moderování proto, že už jsem se cítila být dlouho sama doma,“ prozradila Petra Eliáš Voláková s vtipnou narážkou důvod svého návratu do televize, i když konkurenční.

Spolu s ní se o výhru v soutěži pokusí i oblíbený moderátor Hlavních zpráv na Primě a CNN Prima News Karel Voříšek. Ten už na Primě přináší večerní zprávy těžko uvěřitelných deset let! „Nevypadám na těch deset let, aspoň si myslím. Jen ty zprávy jsou čím dál… jiný. Mám ale takový zlepšovák, navrhoval jsem, aby se na začátku zpráv začínalo větou: Naslouchejte, ale buďte skeptičtí. Jenže zatím se to nechytlo,“ posteskl si Voříšek.

O fous za Kufrem

Deset let na Primě oslavil letos i samotný pořad Máme rádi Česko. „Je jen jediný pořad v historii televizní zábavy, který měl více dílů než tento, a to byl Kufr,“ připomněl Libor Bouček s tím, že co do délky moderace pořadu by Pavla Zedníčka, dá-li programový ředitel Primy, mohl dohnat už za dva roky. „Když jsme u toho Kufru, já jsem hrdým majitelem jednoho artiklu. S Pavlem Zedníčkem hrajeme v seriálu Einstein - případy nesnesitelného génia. Při natáčení jednoho dílu měl otočený chlup v kníru. Režisér mě požádal, abych mu ho vytrhl. Byl jsem nervózní, ale vytrhl jsem ho. Schoval jsem si ho, mám ho zatavený v pytlíčku a budu ho nabízet na Instagramu,“ plánuje Vojta Kotek.

Ve speciálním díle soutěžící v první disciplíně odpovídali na otázky k seriálům televize Prima, Jakub Prachař tak musel přetrpět ukázku z jeho seriálu Dvojka na zabití: „Já nechci nic říkat, ale hraju hůř, než jsem si myslel. Máme točit další sérii, a já už nechci, já to kazit nebudu. Měli by mě postřelit a měl bych těch osm dílů proležet a na konci říct třeba jenom: Tak co?“ uvažoval o budoucnosti na Primě Jakub Prachař.

Jak dobře hvězdy Primy znají svého chlebodárce? Dívejte se v pátek 5. května na Primě!


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.