Jakub Prachař vyhrožuje Genzerovi. Podříznu tě, gestikuluje s úsměvem

Máme rádi Česko XIII (10) – Podříznutí Geni

Rivalita Jakuba Prachaře (39) a Vojtěcha Kotka (35) je legendární. V zábavné vědomostní show spolu soupeří již několik let a vzájemné špičkování nebere konce. Tentokrát se však Jakubova pozornost obrátí na herce a moderátora Richarda Genzera (56), jemuž hrozí podříznutím. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Jakub Prachař je svým štěstím ve hře pověstný. Vojtěch Kotek dokonce jednou v oblíbené talkshow prozradil, že se jeho protihráči daří i mimo známou televizní hru. Během jediné noci prý dokázal vyhrát 100 tisíc korun. „Zažil jsem s ním pár momentů, kdy majitelé kasin pláčou, protože je pan Prachař vybral,“ vysvětloval Vojta, jenž je naopak jako magnet na smůlu. Několikrát již byl u konce s trpělivostí a zoufale křičel, že nemůže dál.

Po prvotním rozhořčení se však vždy uklidní a dokáže brát své prohry s nadhledem. V poslední době se dokonce oba kapitáni z kraje pořadu už nesází o to, kdo z nich zvítězí, ale s jakým bodovým náskokem vyhraje Jakub. Herec tak i v dalším díle show Máme rádi Česko, na který se můžete těšit v pátek večer na Primě, naznačuje, že Kotka opět „setne“. „To bylo na Geňu,“ upřesňuje vzápětí. „Nejsem na něho zvyklý takhle poločelně, já ho znám jenom po straně,“ durdí se naoko Jakub a naráží na fakt, že spolu usedají bok po boku v zábavném pořadu Inkognito. „To, jak se na mě usmívá, mě vyprovokovalo. Podříznu tě!“ hrozí mu Prachař a pohybem naznačuje řez.

Čtěte také: Pavla Tomicová v show šokovala svou diagnózou. Všechny pobavila

Pobaví tím všechny přítomné včetně moderátora Libora Boučka, který okamžitě dostane nápad. „Podříznutí Geni zní jako zajímavý gastronomický magazín. Byl by to týdeník, aspoň na šest dílů,“ přichází pohotově s nástinem pořadu. „Zpracujeme tě i s hodinkama,“ směje se Jakub, v jehož týmu se tentokrát objeví moderátoři Petra Eliáš Voláková, Karel Voříšek a herec Tomáš Krejčíř. Proti nim se v týmu Vojty Kotka postaví sólistka této show Vendula Příhodová a herci Michal Novotný a Richard Genzer. Na něho Prachař kromě výhrůžek vytáhne i typickou vůni, jež má se známým bavičem spjatou. Podívejte se na extra ukázku.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.